Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (67)
Raspunsuri - Pagina 7
SunSmile spune:
Diana ai grija de tine, daaaa?
Flo si tu la fel!
Ana ca mi-am facut procese de constiinta azi ca nu ti-am confirmat ca da, io te 'ubi pe tine si te suport oricat..si 42 de sapt daca vrei.:)) hooo, nu da, io-ti doresc ce-ti doresti tu!:)
Mada cand venim la voi, pazeste-o biiine pe Ari ca ti-o fur! Acu' abia o astept si pe Ami sa vaz cum e si poate ti le fur pe amandoua! Pozitia clasica de somn e to-ta-laaa!
Si-acum, jos militaria si te rog frumos sa poftesti la facut mancare pt frumoasa-ti familie! Hai!![]()
Si da bey, mai alerg si io. Sa vezi de luni, ca n-o sa mai am bestia acasa :((( ce nu mai are cine ma alerga...uoooof...Azi eram si in verva ca m-a laudat lumea ca am luat doar 12 kg si doar 1 kg de luna trecuta. Huh...si am balotat ca nehalitu'...
Ma duc sa spal cirese, caise, piersici, sa tai pepene...fac un mega castron plin de fructe. Ca iubi pleaca la bere cu baietii si io raman cu fii-miu hamstericios:) acasa si sa avem ce manca.
Nu vreau sa-mi plece bestiaaaaaaaaaaa....![]()
SUN
34+ 

MissJJ spune:
Adriana de cand s-a nascut toata lumea a zis ca e tati in picioare, ca are si ochii albastri, noroc ca asa nu poate zice ca nu e a lui
, de crizata e crizata ca el nu are rabdare sa faca ceva daca nu iese dim prima gata da cu ele de pamant si a terminat cu treaba, fix tati, da e alintata ca mine e ca o matza smechera si pupacioasa, atata ca are gura mare ca mine turuie mereu si se sperie tare de zgomote si orice mai ciudat fix ca mami, mai sperioasa asa, aaa si ii mai place sa gateasca mereu face papa cand fac si eu ea cu ustensilele ei eu cu ale mele si ii place sa butoneze calculatorul of course ca si mami. In rest om mai vedea mai incolo pana acuma atata am putut identifica.![]()
Sorelix da mi-am miscat ass-ul si m-am pus sa fac pastai. Te invidiez cu, castronul tau de fructe.
Tu poti sa incerci sa o furi da nu cred ca te lasa ca prea tare il iubeste pe tati asa ca doar sa nu fie el acasa.
Multumim de complimente.![]()

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 6 saptamani
MissJJ spune:
Mai unde ati disparut toate nimeni prin zona? Sunteti toate busy? Eu am pus sa fac papa acuma fierb si mai tre sa adaug acusi rosiile si usturoiul si sa condimentez, abia astept sa pap.
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 6 saptamani
mcoca spune:
Mada, uite, am aparut eu :). Toata ziua am umblat pe la consulat + magazine. Sunt franta. La consulat am rezolvat ultra rapid, si apoi am stat 6 ore in magazine
si tot mai merg si maine. Si nici nu am luat mare lucru
.
dma nu te mai stresa aiurea cu IR -urile. Aici nu se uita nimeni la ele. Daca era ceva iti zicea doctorul. Eu nu as merge la Iosup, ca o sa te streseze mai tare, si total aiurea.
Camy, nu trebuie sa renunti la sare, decat sa o diminuezi. DAr esti sigura ca sunt umflate (scuza-ma dar si ale mele sunt ca niste lopeti, insa nu sunt umflate)? Stiu ca ceaiul de urzica ar ajuta. Nu te stresa ca nu ai cumparat aia si aia. PArerea mea este ca trebuie cumparat numai strictul necesar si apoi vezi pe parcurs. Chiar si sotii sunt in stare sa cumpere nu stiu ce cremutza, sau lotiune sau etc, atata timp cat le spunem exact ce vrem. Pe mine m-au cumvins vansatoarele de vre-o 2 ori sa nu cumpar anumite chestii :))), si sa astept sa vad daca chiar am nevoie.
Jjovana La Multi Ani sotului!!!
Diana, Flo, aveti grija de voi.
Vicky
34+ si
Maya
AMR +5 saptamani
Bebele casei
Didi81 spune:
Mai scriu si eu cate 2-3 randuri printre picaturi, ca azi am avut o zi plina si acu tre sa aduc cumva locuinta la forma normala, dupa santierul care a fost aici
.
Boti, da, ne seamana burticile, ca tu ai o burtica tare finutza
; pai normal, ca doar suntem day pals.
Mada, e scumpa foc Ari, ca de obicei 
Didi
31+ 
MissJJ spune:
Wow mai traieste lumea am zis ca m-ati parasit pe aici singura.
Vicky macar bine ca ai rezolvat la consulat si aici mersul la magazine e mai mult chin ca umbli ca nebunul de dim pana seara si abia daca vii cu trei sacose acasa.
Didi multumim.
Spor la curatenie.
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 6 saptamani
narcisa.s spune:
Da bre, semolina, stiam eu ceva dar nu eram fff sigura. Multzumesc.
Atb -ule, astept sa-i creasca parutzul lui Paka, acum parca e proaspat iesit de la puscarie si mi-e ca va speriati de el...Da pun acusica, n-am uitaaat.
Sun-ule, cirese si mai ce zici ca mey, nu stiu cum se face, da cum intru cum te apuca pe tine sa vorbesti de lucruri sfinte...Si iar iti dau ignor, stii??Ca astia de aici au vazut caise doar uscate, ei nu stiu ca exista si sunt comestibile si proaspete iar de cirese ce sa mai zic??Da bine uite nah si eu mananc dimineata daca vrei sa stii ananas cu papaia cu maracuja cu portocale cu banane cu iaurt cu miere si cu cereale, da??Uite-asa.
Didi, Cris va pup, intru acusica si stam de povesti...
Acum fac amandina aia de pusese Boti reteta parca...Speram sa iese ceva ceva...Sunt cu ochii pe voi!!
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (30+)si Vil asteptand o 
AMR 10
MissJJ spune:
Narcisa yumii suna bine ce papi tu acolo dim.
Spor la gateli sa zici cum iese si poate pui si poza.
Eu inca nu m-am incumetat la reteta aia bine nici la gogosi nu m-am riscat sunt o lasa, am toate ingredientele in dulap ma uit la ele zic ca am apuc si ma lasa curajul si tot asa.
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 6 saptamani
narcisa.s spune:
pai Ari seamana cu Flo, e limpedeeeeeeeeeeeee...
Si cu Sun, eu zic sa o ignorati cand isi spune balenschi, va rog eu...Ea care niciodata n-a avut mai mult de 2 kile jumate, acum ca are aproape 4 (noroc cu Galu) are impresia ca e balenschi...
Merg ca mi se arde blatul...
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (30+)si Vil asteptand o 
AMR 10
SunSmile spune:
Auzi bey Narcis, dupa ce ca dispari ca...stii tu cine, cand apari tocmai pe mine iti pica! Pai trebuia sa vezi orgie fotografica ce-a pus Ana capitolul trecut, daaaaa?![]()
Papayaaaaa
....ei da, bine ca esti tu smechera, nah!
Vic ai dreptate tu in principiu. Dar ce te faci cand piticii nebuni bantuie creierii gravizi ai viitoarei mame si n-o lasa sa spuna "cumparam mai incolo?"
. Evident, vor exista destule pe care le va lua tati, dar daca tot le putem lua de acum pe multe si daca tot imi face mare placere si stiu si exact ce caut, ar fi pacat sa ma gandesc in spital "auch, bebe n-are ulei de corp":)
Cica in weekendul asta e super cald...sper sa fie asa si in Dobrogea. Ca maine vine mami meu si sambata plecam cu totii spre Tulcea si tata ne asteapta cu gratarele si berici reci....
Mada gata papica aia? Ca tot intreba Adriana...iti zic eu, poate la caracter o semana cu tine, dar la fizic este exclusiv fata lu' tati! Tu ai fost mama purtatoare!![]()
Acuma astept..poate-poate o ateriza vreo amandina braziliana si pe la mine...:)
SUN
34+