Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (144)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
alinus_25 spune:
Teo, Vladutzul tau chiar e de categorie grea, si ziceai ca a mai si slabit cu boala. Las kg, el sa fie sanatos, ca de aratat arata ff bine.
Doini cred ca iti ne tare greu sa ratezi atetea clipe unice, si te compatimesc. Din pacate nu te pot ajuta cu sftaturi.
Pupam si noi DEGETICA-EPURICA. Dar ia zi, cu schimbatul cum va descurcati pe afara?
Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
bernix spune:
Io sunt in a doua saptamana de mers la sport. Am inceput cu 2 sedinte pe sapt si de lunea viitoare voi trece la trei sedinte/sapt.
Habar n-am daca am slabit. Bobo si unii prieteni spun ca da, insa mie nu mi se pare. Nu am cantar, insa in continuare nu incap in nici o haina dinaintea gravizeniei, deci, din punctul meu de vedere n-am slabit.
Tot citesc pe aici de mamici care se intorc la job. Au fost momente cand si io mi-am dorit asta, insa acu', cand incepe caldura ma deprima numai gandul intoarcerii la birou. Io ma bregatesc de vacanta. Peste o luna plecam in Bulgaria, in august mergem o sapt la Munchen, in vizita la nasii nostri de cununie, peste vara ne retragem la Breaza, iar de Revelion (ma ia cu ameteli numai cand ma gandesc), Bobo face presiuni sa mergem in Thailanda. Toate calatoriile includ Degetzica, Bobo nu intelege cum am putu fi fericiti fara ea, asa ca nu incape vorba sa ramana acasa.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
quote:
Originally posted by alinus_25
Teo, Vladutzul tau chiar e de categorie grea, si ziceai ca a mai si slabit cu boala. Las kg, el sa fie sanatos, ca de aratat arata ff bine.
Doini cred ca iti ne tare greu sa ratezi atetea clipe unice, si te compatimesc. Din pacate nu te pot ajuta cu sftaturi.
Pupam si noi DEGETICA-EPURICA. Dar i-a zi, cu schimbatul cum va descurcati pe afara?
Alinusde Iulius Teodor (10.10.2007)
O schimb pe unde apucam, dar in general in masina, ca acu' suntem motorizate. S-a intyamplat insa si in restaurant sau direct pe banca in parc daca era soare.
![](mamica.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
quote:
Originally posted by moldoveanca
Salutare dragelor am reusit sa intru si eumai devreme.Azi ploua si stam in casa.Rox ce ai mai facut cu Andrei cu neurologul?Iarta-ma dar nu prea am timp sa citesc din urma.Vladut sta in fundulet acum,l-a ajutat tare mult un scaunel special pe care l-a imprumutat de la verisorul lui.
teo
Nu am facut nimic inca, maine merg. Dar intre timp baiatul sta foarte bine si singur.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
alinus_25 spune:
Pfiii, ce de planuri. Sa va tina Dzeu sanatosi sa va puteti preumbla peste tot unde v-ati propus, si sa nu va captusiti prin Tailanda.
bernix spune:
Sim, imi pare tara rau sa aflu ca voi inca va luptati cu suspiciuni de infectie urinara. Canda am citit de piocianic mi s-a facut pielea de gaina. S-o spun acu' p-a dreapta, si la Degetzica sunt niste semne de intrebare, in sensul ca doua uroculturi au iesit sterile, insa in sumarul de urima apar cam prea multe leucocite. Dr. Fugarevici ne-a trimis la eco abdominala, sa vada dr. Stamate daca se prezinta vreo inflamatie in zona aparatului excretor si dpdv ecografic, totul e in regula. Vom vedea ce va mai fi, ca fugarevici a plecat din Medicover si habar n-am la cine sa ma duc.
Sanatate multa lui Stefan!
Moldoveanca, io ficateii i-am bagat la cuprot juma de ora in vas iena cu doua fire de ceapa verde, fara ulei sau altceva. Am mixat si-am amestecat cu piure de cartofi facut ca pentru oameni mari, adica cu unt si lapte. A mancat f bine.
Rox, mai ce bine-i de astia care lucreaza la privat! Cum au ceva dubii trimit la MF sa-si bata functionarii capul. Io ma simt lezata ca io fac parte dintre cei din urma.
bernix spune:
quote:
Originally posted by alinus_25
Pfiii, ce de planuri. Sa va tina Dzeu sanatosi sa va puteti preumbla peste tot unde v-ati propus, si sa nu va captusiti prin Tailanda.
Alinusde Iulius Teodor (10.10.2007)
Sar'mana!
Cu Tailanda asta io ama mari dubii. Bine ca mai am vreme destula sa ma lamuresc si sa adum informatii.
![](mamica.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
Sabina, am vazut cei trei copii frumosi. Poate mai faci si tu o fetita ca vad ca Sofia se descurca cu amandoi. Cum e cu rolele?
Moldoveanca, ai un scumpic.
Ana, multumesc mult. Asa stiam si eu ca e cu garantiile, problema e ca ptr ambalaje e o reglementare speciala, adica aceea de am scris-o eu pentru butelii, scuze ca nu am precizat. Daca ai legislatia la indemana, sunt punctele 19 (5) si 19 (6) din Norme, la art. 137. Tocmai asta caut acum, care e ratiunea pentru care pentru buteliile astea la persoane fizice te obliga sa colectezi TVA dupa un an, indiferent ce se intampla. Aaa, si inca o chestie. Nu garantia e cea care atrage TVA, ea e in afara sferei. Ci punerea la dispozitie de bunuri gratuit, care este asimilata livrarii de bunuri. Ca buteliile astea se dau gratis.
Mii de scuze pentru mamici, nu voiam sa va plictisesc cu buteliile mele!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
bernix spune:
Io am de gand sa-i dau si creier Degetzicai, insa nu rea stiu cum sa-l prepat si cu ce sa-l asezonez. Ceva idei are cineva?
alinus_25 spune:
Rox, te mai duci cu el la control? Ao pus poze noi? Acum ma pun pe vizionat.
Eu nu m-am invrednicit demult sa pun poze pe aicea, desi i-am facut o groazaaaaaaaa. Poate pt ca si sunt prea multe mi-e lene sa le sortez. Totusi, va mai amintiti de baiatul meu? http://good-times.webshots.com/photo/2013533640101784801lNjRZd
Diseara pun poze proaspete... yammi, sa vedeti ce baiat dulce am, poate ne invita si pe noi cineva in petzit...