Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (144)
Raspunsuri - Pagina 5
Sabina spune:
le-am lasat pe alea in care nu se vede extraordinar fetita cealalta.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Sabina spune:
hehee, mai intai s-au lupotat pt o sticla de apa(dar Gh a fost cavaler, ca sa nu zic mai fraier:)))0 , si apoi au trecut la role.
La pachetul de servetele trebuia sa am camera video pt Antonia vorbareata si zambareata si pt moacele de admiratie ale lui gheorghe
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
luy spune:
Doini, e trista despartirea de puiul tau, e clar ca-ti e foarte greu sa pierzi atatea momente unice. Pt ca el oricum creste, chiar daca tu esti sau nu langa el. Inteleg f bine ce inseamna program 9-18 in Bucuresti + 2 ore trafic, ca si eu ma gandesc cu groaza din acest pdv la serviciu. De aceea nici nu ma gandesc sa ma intorc deocamdata.
Acum ce sa zic de situatia voastra... e tare grea, mai ales pt tine. Stii foarte bine ca sunt si cazuri in care copiii sunt crescuti de bunici, nu stau cu parintii, deci tu petreci cu Tudor mai mult timp, daca stai sa te gandesti asa. Bineinteles, si in aceste cazuri, copiii cresc bine-mersi, sunt fericiti daca bunicii se ocupa de ei asa cum trebuie.
Cred ca trebuie sa ai o discutie calma cu seful tau, in care sa-i spui sincer ca nu ti-ai dat seama ca programul normal va insemna atat de putin timp petrecut alaturi de bebelusul tau si ca doresti program de 6 ore. In ceea ce priveste abordarea, probabil Rox si Andries ar putea sa-ti dea niste sugestii. Si poate si prisi sau slippers...
Mult succes iti doresc !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
moldoveanca spune:
Nu mai tuseste.A luat biseptol si prednison iar ca siropel Eurespal si am scapat de tot ca tare stressata mai eram.
teo
bernix spune:
Buna ziua, dragi mamici! Va mai amintiti de noi? M-am facut ingrozitor de lenesa la scris in ultima vreme, dar dupa 5-6 ore petrecute afara, seara cad rupta inaintea Degetzicai.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
doinidoini spune:
Luy, multumesc pentru incurajari! nu exista zi in care sa nu ma rog sa castig potul cel mare la Loto:-))))), ca sa pot sta acasa linistita cu Tudor si sa mai fac inca cel putin 2 copilasi, fara sa ne stresam cu gandul ca ne abtinem sa ii oferim de toate...
Pe de alta parte stiu ca sunt si norocoasa ca macar am sansa unui serviciu care sa imi permita un salariu bun pentru Romania si probabil competitiv cu cel oferit de alte tari din Europa...Nu vreau sa fiu plangacioasa sau nerecunoscatoare sau sa dau peste nas mamicilor care castiga atat de putin in comparatie cu cat ar merita sa fie platite...fara a fi o prefacuta, mor de dorul lui in fiecare clipa cand sunt departe de el...iar cand am stat acasa 4 luni au fost si zile, recunosc, cand imi doream macar o ora doar pentru sufletelul meu, sa ma rasfat la shopping sau la coafor, de ex...Stiti cum se spune: ai grija ce-ti doresti, ca ti se indeplineste...
Rox, mama, cum e la tine? alte mamici la servici, ce puteti sa imi ziceti?
bernix spune:
Azi s-a intamplat sa adoarma Degetzica ff devreme si n-am mai apucat sa iesim afara, ca altfel umblam pe coclauri, prin cartier sau prin parcul Tineretului. Masa de iaurt o mananca de obicei afara cu mare-mare pofta si mai trage apoi si un pui de somn.
Are si Degetzica un dintisor vizibil bine si unul care abia a rupt gingia. Au iesit fara mari probleme, poate un pic mai multa maraiala, in conditiile in care io am un copil suuuper marait. I-a descoperit Bobo ca, draga de ea, pe mine ma protejeaza, nu le incearca ascutisul pe tzitzi.
bernix spune:
Inainte de Paste cu o saptamana s-a petrecut si la noi marea ridicare: se agata de orice sa se ridice in picioare. Nu se taraste, nici nu merge in patru labe. Cuma ajunge pe burta se rasuceste inapoi pe spate si se sprijina intr-un cot sa s e ridice in fund. Uneiro chiar ii iese.
Ma bucur mult ca a crescut si s-a facut mai cumintica, sta in carut si o ora jumate. Ce povestesc Luy si Cecilia, pentru mine era la ordinea zilei, ca rasfata mea nu a stat niciodata in carut.