Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (144)
Raspunsuri - Pagina 3
Annisia spune:
Vaaaiii, Sabina, cat de frumusei sunt pustii stand in iarba la taclale?!!!! Super pozicile, ca de personaje, ce poti sa mai zici? Meserie, domne', meserie!!!
Antonia a cresut atat de mult si e foarte sprintena. In primele pozici avea chiar niste treburi de domnisoara adevarata. Noroc cu Gheo, baiat cu maniere alese, care a imbunat fata cu zambetul lui serios.
Chiar Sabina, si baiatul tau e din ala serios? Al meu are niste moace cateodata, de zici ca e in anii terminali la colegiu, nu bebelus cu pampers la purtator...
Micul Yannis creste mare
moldoveanca spune:
Multumesc Anissia dar totusi as vrea si varianta cu ficateii la cuptor pt ca asa la tigaie am mai incercat si nu a servit printulhttp://community.webshots.com/myphotos?action=flashUploadSuccess&flashId=102537454zBukXB&full=&upload=flash
teo
alinus_25 spune:
Buna ziua mamici cu bebici. Am retinut ca prin strainataturi nu se recomanda iaurt inainte de 10luni-1an, insa aici in Ro de la ce varsta se da?
Pe mine m-a pus naiba sa-i dau aseara, i-am pus 3 linurite de iaurt in cerealele facute doar cu apa fierbinte. A ras tot. Nu ma asteptam, ca nu-i place nimic acrutz, merele le detesta. Am uitat ca trebuie sa-l testez numai cu o lingurita. M-a luat valul. Faza e ca a facut o usoara alergie. Are cate o pata mica rozalie, 2/2 mm, la incheietura cotului, si ca o urzicatura pe toata fruntea. Bubitele sunt roz, super minuscule, ca cele de caldura. Ar trebui sa ma ingrijorez????
Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)
Annisia spune:
Alinus, eu i-am dat lui Y iaurt simplu (cumparat) de la 8 luni, servit in combinatie cu fructe si alte alea. Dar, iaurt gata preparat, ii dau de pe la 5-6 luni si nu a avut nimic.
Eu zic sa-i urmaresti azi bubitele, sa vezi daca dispar. Poate doar s-a iritat de la ceva, nu musai a facut alergie de la iaurt... Y pateste asa cand se freaca de plasa de la tarc si ii apar bubitele, dar dispar nu-i bai. Mai face bubite si la buza de jos, in barbie, pentru ca isi suge buza precum un mosulica fara placa in gura...
Micul Yannis creste mare
alinus_25 spune:
Salutari de la Barlad! Oana, multumesc pt disponibilitatea ta. Va pupa tizul.
Sabina spune:
Deci gheorghe e extremist. ori e ingrozitor de vesel, ori zici ca-si scrie docotratul....
Moldoveanco....un super dulce vladutu tau! il mananc!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
alinus_25 spune:
Teo, se vad acum pozele. Ce rade mazgaliciu morcovit. Salutam si tovarasul de companie. Dulce si el.
Annisia, si eu am zis ca nu e musai sa fie de la iaurt. Nu am inteles din postarea ta, 'iurtul gata facut' ce i l-ai dat de la 5 luni, e cel facut de tine?