Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (144)
Raspunsuri - Pagina 16
Roxana_G spune:
Neataaaa. Nene am dormit tun, dar am avut tot felul de cosmaruri ciudate. Printre care si buteliile mele. Aseara mi se nazarise ca am raspuns gresit, intrasem in panica, azi muncesc de la 9 si ceva si vad ca a fost ok ce am scris. Cred eu ca mai bine arunc pisica moarta in curtea MF-ului, cu riscul de a o supara pe Bernix. Nu ca ar avea ea treaba cu MF-ul, glumesc si eu.
Am dus baiatul la mama azi, si dupa-amiaza, pe la 6, ma duc la neurolog sa ma trimita sa ma caut eu cu capul. Dar spre linistea mea, ma risc.
Acum bag repede un ochi la nenumaratele pagini scrise de voi, ca apoi revin la buteliile mele. Comparativ cu noul proiect cu antrepozitul fiscal, buteliile sunt mic copil. Si sincer nu as vrea sa ma gandesc tot weekendul nici la butelii si nici la livrari in vrac.
Ana, si la noi tati lasa mereu terasa deschisa, si de fapt trebuie lasata sa se mai aeriseasca. Dar uneori se face curent, si il gasesc rece la picioruse. Cand a fost cu urechea m-a intrebat ORL dc nu cumva a stat in curent, de atunci suntem mai prudenti cu usile deschise. Nici Andrei nu mai are treaba cu iarba. Felicitari pentru vigilenta , si Teo le vazuse pe cele corecte. Dar dincolo la poznasi de seama Alexandrei fetele mi-au atras atentia ca nu recunosc nici un personaj din poze.
Vero, o fi avand ea o perioada mai agitata, or supara-o si dintisorii. Oricum si Andrei mai are momente din astea solicitante si uneori il mai las sa protesteze ca se calmeaza repede. Ai dreptate cu dezvoltarea, si toate fetele mi-au zis-o, vorba Annisiei, nici nu stiu de ce anume ma tem. Mai bine sa verific.
Moldoveanca, pai cred ca alea sunt obiectivele turistice cele mai vizitate.
Myral, fetele. Sigur te delogheaza din browser, mai incearca si cu altul.
Doini, nici eu nu am zis sa insisti si nici eu nu as insista. Dar intr-adevar Sim are dreptate. Oferta de job pe care am refuzat-o eu presupunea inca jumatate din salariul actual in plus, era deja un salariu onorabil pentru orice tara europeana. Dar mi s-au parut rigizi si eu am gandit la fel, ca la banii aia doar nu voiau sa frec menta. Insa nu cred ca incercarea ar putea dauna, daca ai o discutie de la om la om, si insistand pe interesul pentru munca si dorinta de a face tot ce poti pentru ei. Asta prinde totdeauna. Acuma decizia iti apartine, tu iti cunosti seful mai bine.
Off, deja urla telefoanele.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Bernix, esti haioasa, ai cautat tu rochia rosie. V-am zis eu ca operatiunea cercei e usoara cu pistolul. Sa stii ca eu i-am tinut Alexandrei cerceii aia cu bobite pana spre un an (pusi la 2 luni) ca i-a cazut unul si atunci am catadicsit sa ii schimb, Erau perfecti, nu erau innegriti, nu au deranjat-o.
Betty, sper ca sunteti bine sanatosi. Cum mai merge cu bona? Ieri uitasem sa te intreb, ti-am zis doar ca nu am mai fost eu la intalnire. De care capacele ai luat? Sunt unele care arata ca niste stechere, se baga in priza si o acopera de tot, nici nu poti sa scoti nici tu decat cu dificultate. Nu stiu daca se gasesc la noi, eu am vazut la niste prieteni din Germania si voiam sa luam si noi la fel.
Cecilia, deci si tu observasei.
Sabina, dar sunt atatia bebelusi alaptati pe forum care au racit de o multime de ori, chiar si fara surori aducatoare de viroze. Cred ca o sa mi-o iau de la tine pe chestia asta, dar m-am riscat. baiatul suparat, dupa descriere pare o suparare de dinti. Ia sa vezi cum o rupe si celalalt.
Adimercedes, vad ca numai vesti bune de la voi. Ma vaicaream eu cu durduliul meu ca hainele de un an abia ii vin, daca si voi ati trecut deja la ele, atunci m-am linistit. De fapt tura asta i-am luat preventiv de 18 luni.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Sabina spune:
Adi, ma crezi sau nu, sotul meu a zis ca de-acum inainte oprim, alaptam si trecem mai departe
deci eu cred ca trebuie sa merg la psihologul pe care i=l va recomanda neurologul Roxanei .Gheorghe a supt azi de l cand a dat lumina pana la 10.30 aproape incontinuu
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
luy spune:
Am 9 luni si 10 kile,
Ce sa va mai zic acum ?
Pasiunea mea : rod fire
Si trag tot ce gasesc in drum.
Mami cred ca n-a-nteles
Ca deja eu m-am decis,
Meseria mi-am ales:
Electrician, am zis !
Mama draga, am un sfat –
Reclama spunea ceva,
Insa eu am completat
Cu un vers ce suna asa:
“Picatura cand lipeste
Nimic, nimic n-o dezlipeste !
Numai Mario reuseste !”
Morala :
Sa nu te stressezi degeaba,
Mario isi stie treaba !
Uram asadar La multi ani ! sarbatoritilor de azi :
frumosului print Mario de betty
dulcetelei Iarina de mrl_dumitriu
dulcetelei Oana de Amar
papanasului Andrei de Terrapin
ochioasei Alessia de kriss79
papanasului Luca de ligeea
frumoasei Alexandra de balaceanu_l
Sa cresteti mari, sanatosi, veseli si frumosi !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
Sabina spune:
Rox, eu nu spun ca nu racesc , ci ca au cea mai alinatoare solutie la indemana mamicile lor. iar cazuri din astea de nemancare macar au tzitzi.....
eu ziceam de sofia ca in cazul ei a fost f bine . A racit si ea la 7 luni jumate(aduca viroza de tati), i-a curs nasul pe la 9 luni...a mai racut pe la un an si 4 luni..... Dar fara complicatii si cand nu vroia nimic de mancare lua macar tzitzi.
La raceala ei de la 9 luni a fost chiar de coma. Eu aveam licenta si am luat de la ea o forma f f urata. 3 sapt am avut muci si urechile infundate. M-0am dus la examenul de contrapunct din licenta (ala la care trebuie sa scrii o fuga dca de bach in 3 ore....) cobza racita. Ei i-a trecut in 6 zile....
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Sabina spune:
Betty, sa-ti traiasca papanashul de 10 kile! sa fie norocos si sanatos! 9 luni e iarasi un prag important.
din alea ca niste stekere am si eu, dar mai trebuie sa cumpar pt busteni. Alea n-au fost desfacute de Sofia.
E tare Mario
Sabina spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei! sa fiti sanatosi, mancaciosi, dormiciosi si veseli!!
slippers76 spune:
Uof! Sunt un pachet de nervi de dimineata. Sun la nesimtitii aia de la DMPS din Hambarului de o ora jumate si nu raspunde nici naiba. Ca alocatiile si indemnizatiile s-au platit dar eu iar nu sunt pe lista lor. Si n-am de luat decat vreo cincizeci si ceva de milioane. Mama lor de nesimtiti!
Sabina, subscriu! Si Vlad a facut rosu-n gat odata cu Miruna, sor'sa a bolit ca vai de ea, si el abia daca s-a resimtit. Sa nu mai spun de racelile cu care ma captusesc eu de la copii. Zac si cate doua saptamani dupa ce ei nu mai au nimic.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
Betty, ma bucur tare de vestile bune despre Mario! Sper sa fiti bine si in continuare, ca destul v-ati chinuit! Sa va traiasca mandretea de baiat!
Si la multi ani pentru toti sarbatoritii
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
cecilia L spune:
Buna dimineata,
Ana, degeaba suni, tipa de la alocatii si indemnizatii este cam dusa, iti spun din sursa sigura, a gresit ea alocatia nepotului sefului de directie(nu i-a dat-o intr-o luna) dar la noi......asa ca cel mai bine incearca sa-ti faci un drum pana acolo, sa faci un pic de scandal, daca vrei aflu exact cu cine tb sa vorbesti si programul cu mamici, imi zici si aflu pana duminica sigur.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi