Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (144)
Raspunsuri - Pagina 11
Roxana_G spune:
Scriu in reprize ca nu stiu ce update tot face calculatorul si merge incet, si oricum Andrei misuna liber pe sub scara si trebuie supravegeat.
Sabina, recunosc ca nu cunosc sentimentul tau, dar imi pare tare rau, stiu ca e important pentru tine si pentru Gheo.
Ana, eu nici sosete nu ii pun. Umbla pe jos in body cu maneca scurta. O fi prea frig? Seara tarziu daca ii mai pun sosetele.
Sim, nu am vrut sa te mai deranjez cu telefoane, ai dat de tipa aia? Ca eu am cam ametit-o cu consultatia mea. Noroc ca primitorii nu au priceput nimic, oricum nu prea le au cu astea, asta ca pot inca sa o mai dau cotita.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Mai fetelor, oi fi eu zapacita de la butelii, dar nici voi nu sunteti vigilente. La link-ul cu pozele din Portugalia, din neatentie am pus pozele finilor si nu pe ale noastre. si nu ati zis nimic.
Asta e cel bun:
http://good-times.webshots.com/album/563418104MweWYy
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
luy spune:
Zice lumea ca-s cocheta
Si nu pot s-o contrazic,
www.flickr.com/photos/septoct2007/2491173479/" target="_blank">Moda asta”-ntr-o soseta”
Tare-mi place, ce sa zic !
Iar atunci cand ies afara
Si-www.flickr.com/photos/septoct2007/2494419569/" target="_blank">o rochitza etalez
Se opresc toti sa ma vada,
Iar eu simt ca radiez.
Stiu ca nimeni nu rezista
Zambetului meu frumos;
Sunt o fire optimista
Si www.flickr.com/photos/septoct2007/2491173485/in/photostream/" target="_blank">am chipul luminos !
Uram cu mult drag La mai multe lunite ! sarbatoritilor de azi :
frumoasa Rebeca de bebeka
dulcetica Amalia de anghelada
dulcetica Amalia de crissintibun
papanashului Raul de micki13
Sa cresteti mari, sanatosi, voiosi si nazbatiosi !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
danielle02 spune:
ptr voi:
http://uk.youtube.com/watch?v=XwkCa-bcZ60&feature=related
am incercat sa pun ceva si pe mail-ul comun,dar nu stiu de merge...
_
pozici
Ebonee(02/10/2007)
slippers76 spune:
Uf, am avut nist musafiri pe nepusa masa.
Rox, la mine zilele astea sta terasa deschisa non-stop. O deschide Mihai cand pleaca la servici si asa ramane. Isi mai pierde si Vlad sosetele si nu-i mare tragedie. De inghetat clar nu ingheata. E asa haios cand scapain iarba descultz! Bafta cu buteliile. Si la neurolog. Dar acolo sunt convinsa ca n-ai nevoie,
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
veroboroda spune:
Am intrat repede sa va spun buna seara! Din pacate bubulina mea nu ma lasa nici o secunda, nu cumva sa-mi ies din ritm... Noi am stat cam toata ziua pe afara, am intrat in casa doar sa mancam si sa ne schimbam.
A cam inceput sa ma dispere; cat a fost bolnavioara a fost tinuta mai mult in brate si acum a inceput sa faca figuri. Daca nu obtine ceea ce vrea incepe sa tipe si sa loveasca cu piciorusele. Ma scoate din sarite cand face chestia asta..aaa si bineinteles musca, ca doar are fata 4 dintisori si trebuie sa-i foloseasca, nu?
Rox, mercic pentru urari. Ai o gramada de treaba cu buteliile alea,nu? referitor la Andreiut eu zic sa nu-ti faci probleme. Fiecare copilut are ritmul sau. La inceput si eu imi faceam probleme in privinta Biancai. Citeam pe aici ca nu stiu ce bebelus nu stiu ce minunatii a facu si bineinteles ca a mea nu facea. Imi puneam o mie de intrebari, ma duceam la medic de inspe ori pe luna. Acum mi-am dat seama ca ea nu trece prin etape intermediare, ea face totul brusc. ASa ca nu-ti face probleme in privinta lui Andrei. Uite un exemplu, Bianca nu merge de-a busilea, in schimb ii place sa mearga in picioruse tinuta de manute. Are o viteza, mama, mama zici ac e la maraton.
In privina alaptatului, va invidiez ca inca mai alaptati. Tare as fi vrut sa o alaptez si eu pe Bianca mai mult, macar 6 luni, dar din pacate, din cauza problemelor pe care le-am avut dupa cezariana,am ramas fara laptic la 3 luni.
Fug sa pregatesc baita la bebita.
Mami de bebe Bianca Elena(29.08.2007)
cecilia L spune:
Ana, Sabina si eu nu ii puneam decat sosete, dar eu stau la parter si nu prea bate soarele, e tare frig in casa, imi este mie frig sa umblu desculta(chiar si cu sosete), iar eu ma consider barometrul puiului meu...iar de cand merge in picioruse degeaba il asez in fundulet in cateva minute este in picioare si misuna pe langa coltar sau mobila, chia azi l-am surprins pe langa perete, e tare hotarat la mers.
Noi cred ca ne inscriem cu al 7 dintisor, a inceput sa sparga gingiuta al 4-lea dinte de sus( se vede si simte cand pun degetul).......roade tot ce prinde, baleste la greu(umblam numai cu babetica), e marait, vrea tatzilica la greu(pe mine ma mai ustuta tatzilica perforata) si urla in somn, azi chiar am avut impresia ca a facut putina febra....nu am apucat sa-i pun termometrul, cand l-am pus nu mai avea, poate . doar mi s-a parut.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
cecilia L spune:
Alinus, Cristi il primeste pe Teo in club, dar eu as prefera si pt mine si pt tine sa intarm noi in clubul celor care dorm noaptea.....hihi.
Gata merg sa culc teroristul.....urla.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
moldoveanca spune:
Rox super pozele de la Lisabona si noi avem multe cam in aceleasi locuri ca si voi.
teo
moldoveanca spune:
Maaama ce de dintisori are Cristisor.l meu inca nu are nici unul dar roade tot si e cam agitat si gingia putin inflamata.Oare mai dureaza mult?
teo