Mamici de Noiembrie-Decembrie (29)
Raspunsuri - Pagina 7
Miky-ea spune:
carmendu,sa dea Dumnezeu sa fie bine!Ce pusti simpatic ai!Sa-ti traiasca si el si bebita!
Graviduta in 3 luni
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
brie spune:
catalina, am uitat sa-ti mai raspund la o intrebare.La 12 sapt iti masoara translucenta nucala, fiind mai importanta, si nu numai.La 16 saptamani se face rco + TT, iar la 18 sapt amnio. Sunt pareri impartite cu privire la saptamanile pt masuratori si teste, dar cele mai multe pareri, in proportie de 70% au fost ca masuratorile se fac in saptamanile astea.
Fetelor, eu in seara asta plec spre Cta.Maine la ora 14 am programare la dr meu de acolo pt echo si pt TT.Speram ca totul sa fie in regula, sa aflam si ce culoare de carucior aducem de la Cta.![]()
Offff, am emotii mari ....
15+
Miky-ea spune:
brie,mult succes maine!Sa dea Dumnezu ca bebe sa fie bine si caruciorul sa fie de culoare pe care vi-o doriti!Asteptam vesti bune!![]()
Graviduta in 3 luni
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
cata_myky spune:
merci de raspuns carmendu,am inteles despre ce si cum.
http://community.webshots.com/user/c
15+
catalina2307 spune:
quote:
Originally posted by brie
monicabo, astept vestile de maine de la tine de la foarte bine in sus sa fie !
carmendu, am ramas impresionata de ceea ce am citit.Am incercat sa ma pun putin in locul tau dar nu am reusit.Te felicit ca operatia a fost o reusita.Sa dea DD sa fie bine pana la sfarsit.
catalina, si eu sunt de parere ca DT nu are asa o mare relevanta.TT este mai important, iar amnio este cel mai important atunci cand sunt semne de intrebare sau antecedente in familie.Si eu iti impartasesc atitudinea ta fata de amniocenteza.Si eu sunt pro (atunci cand este cazul).Acum nu trebuie sa generalizam si sa spunem "NU IN ROMANIA".Sunt multi doctori care nu au avut sarcini pierdute dupa interventie.15+
Este o parere personala. Eu una nu m-as lasa pe mana nici unui medic de aici sa imi faca amniocenteza. Pt reusita acestei proceduri trebuie in primul rand experienta. Cam cate amniocenteze face un medic din Romania pe luna? 2-3 hai 4? In Viena de ex medicul cu care m-am intalnit la un moment dat facea peste o suta.
Si acelasi sfat am primit de la alti medici .Romani. Daca ai posibilitatea nu o face aici. Iar eu am de facut 2 amniocenteze .Avem saci embrionari diferiti.
10+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
bebecris spune:
CARMENDU, succes....sa dea DOMNUL sa ai o sarcina usoara, fara probleme si sa ai un bebe ca o floare!!!
miky-ea...stiu cum este cu visele...dar ma sperie...se poate sa fi avut visul asta ca m-am tot gandit la efectele injectiilor...ma gandeam cu mintea mea bolnava...ca pot face hemoragie noaptea in somn si pierd bulina...si tot asa...in masura in care bebe este ff bine..nu am probleme gen risc de avort sau ceva de genu'...ci doar sangele gros...atat...dar mi-e frica...ma uit si la alexandru...care tot incearca sa fie ok...sa nu ma sperioe cu gndurile lui...acum dragu' de el se tot agita cum sa faca cu injectiile sa nu imi faca vanatai pe maini...
13+
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
bebecris spune:
SUCCES MAINE!!!!!
sa vii de la cta cu ce culoare iti doresti si tu si sotul tau!!!!
quote:
Originally posted by brie
catalina, am uitat sa-ti mai raspund la o intrebare.La 12 sapt iti masoara translucenta nucala, fiind mai importanta, si nu numai.La 16 saptamani se face rco + TT, iar la 18 sapt amnio. Sunt pareri impartite cu privire la saptamanile pt masuratori si teste, dar cele mai multe pareri, in proportie de 70% au fost ca masuratorile se fac in saptamanile astea.
Fetelor, eu in seara asta plec spre Cta.Maine la ora 14 am programare la dr meu de acolo pt echo si pt TT.Speram ca totul sa fie in regula, sa aflam si ce culoare de carucior aducem de la Cta.
Offff, am emotii mari ....15+
13+http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
catalina2307 spune:
alra in momentul asta nici eu nu inteleg ce am vrut sa spun .Cred ca tb sa reiau. Ma bufneste si rasul si plansul. Oare se duc naibii toti neuronii mei?
brie multam pt raspuns.
10+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
brie spune:
miky ea, multumesc frumos.
Tot "poporul" vrea baiat !!
arla, am mai auzit parerile medicilor din strainatate ca nu recomanda testele decat dupa varsta de 35 de ani.Sau cum spunea otilia ca ei nu i-au recomandat nimic si nici nu vor sa-i faca nici o analiza nici macar la cererea ei.Pacat....! Asta e parerea mea.Nu cred ca romancele sunt mai "ciumate", mai "bolnavicioase", dar stiu o gramada de femei sub 30 ani care au copii bolnavi de diferite sindroame si diferite malformatii.Avem si noi aici printre noi o mamicuta graviduta (elilov) sub 30 de ani care a avut bebelusul bolnav si din pacate a decedat.
15+
alra spune:
quote:
Originally posted by catalina2307
alra in momentul asta nici eu nu inteleg ce am vrut sa spun .Cred ca tb sa reiau. Ma bufneste si rasul si plansul. Oare se duc naibii toti neuronii mei?
brie multam pt raspuns.10+ cu 2 louloudakia
![]()
Va iubeste mama
ce ai mai? stai linistita. eu te intrebasem ca am zis ca m-ai confundat.
si eu una ma simt ff obosita... ma scol noaptea pt pipi si adorm greu dupa.
Vacanta cu Laura in Romania