Mamici de Noiembrie-Decembrie (29)
Raspunsuri - Pagina 12
mnarcisa spune:
Mary si mi e imi borboroseste burta destul de fregvent si de cele mai multe ori si zgomotos
Narcis George bobocel de cl I si
Narcisa
11+
http://s183.photobucket.com/albums/x67/mnarcisa/?special_track=nav_tab_album
"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."
cata_myky spune:
cit despre comportamentul lor fata de mine nu stiu ce sa zic.am prieteni care nu au nici o problema cu cetatenia mea doar ca eu sunt foarte rasfatata de iubi,adic primesc tot ceea ce cer fara comentarii,iar unora li se pare ca ma pupa in
prea mult.in general persoanele mai invirsta au o problema cu auslanderii caci sunt ingusti la minte.
http://community.webshots.com/user/c
15+
bebecris spune:
nu stiu daca ati urmarit emisiunea de pe protv (sper sa nu fie reclama) care era vinearea seara...intr-un sezon au venit un grup de copii cu Sd care au dansat...nu cred sa ma fi impresionat ceva atat de mult...sunt filme in care joaca astfel de copii...impresionant!!! nu stiu cum as reactiona intr-un asemenea caz...dar va spun cu mana pe inima ca mi se rupe sufletul cand vad pe strada copii cu SD...trebuie muuuulta rabdare si tarie pentru a avea un asemenea copil si pentru a creste...
e dificil!!!!
stiu!!!! imi pare rau BRIE
quote:
Originally posted by catalina2307
Ank83 eu nu am spus ca trebuie.Am spus ca accept rezultatul altor teste in conditiile in care mi se spune ca totul este in regula. Daca apare un mic semn de intrebare sau se ridica problema ca ceva ar putea sa nu fie ok fac amniocenteza fara sa stau pe ganduri. Am citit pe la alte odisee pareri (pe care de altfel le respect, fiecare are dreptul la opinii) ca este o binecuvantare sa ai un copil cu SD ,ca te invata sa iubesti altfel sa vezi lumea altfel si sa intelegi ce minunati sunt acesti copii. Sa ma ierte Dumnezeu dar eu nu imi doresc sa ating gradul asta de profunzime si nici nu ma simt in stare sa supravietuiesc cu atata durere si suferinta in fiecare zi...Si cred ca daca acesti parinti ar fi avut posibilitatea de a sti de la inceput ce se va intampla ar fi ales altceva. Daca am fost agresiva eu imi cer scuze.Pur si simplu nu sunt in stare de atata sacrificiu. Sper ca asta nu ma face o mama rea.10+ cu 2 louloudakia
![]()
Va iubeste mama
13+http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
carmendu spune:
brie - imi pare rau. fara cuvinte.
toriceli - iau utrogestanul oral doar de cand am inceput sa sangerez.
pana acum l-am luat transvaginal.
asa cum am zis, parca nu mai am greturi. deci am prin curaj sa-l iau oral. oricum e vorba doar de doua pastilute.
stiu ca o sa-mi treaca si hematomul. si mai stiu ca o sa fie bine.![]()
carmen
12+
brie spune:
cata myky, nu stiu ce sa-ti spun.Daca asa consideri ca esti mai linistita atunci vino in Romania si fa-ti toate analizele care sunt necesare.
Matusa mea a avut o pierdere de sarcina (la 9 sapt) inainte sa ramana insarcinata cu Roby.Nu i s-a recomandat nimic de medicul ginecolog pe care eu i-l recomandasem.Medicul fusese si medicul meu cu care nascusem. I s-au recomandat doar analizele de sange si atata tot.Nici TT nici morfologie fetala, nimic.La nastere i s-a spus "asa a vrut D-zeu.Se mai intampla si cazuri din astea", iar la aflarea vestii, la cateva luni, ca nu mai este, a spus "mai bine, ca si asa nu era normal".
Poate toata lumea asa considera, asa gandeste din exterior.Eu nu acuz si nu judec pe nimeni.Dar cand este al tau sau face parte din familia ta este de neconceput.
15+
maryb spune:
eu plec la dr cu TT. va pup, pa.
maryb
15+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
bebecris spune:
te pupam si noi!!!!
quote:
Originally posted by maryb
eu plec la dr cu TT. va pup, pa.
maryb15+ cu
marea mea iubiresa fii sanatos puiul meu
pozele mele
13+http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
catalina2307 spune:
Daca parintii au cetatenie diferita copilul capata din momentul nasterii ambele cetatenii indiferent de locul in care se naste.
(na ca ma bagai si io).
10+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
brie spune:
va pup pe toate si va multumesc pt galeria pe care mi-ati facut-o.

ies acum de pe forum si ma pregatesc sa plec.Ne auzim maine cu vesti bune!!!
15+
alra spune:
pai deja inteleg ca depinde de tara. nu stiam ca in germania daca se naste un copil e automat cetatean german.
in be e asa cum zice si catalina, daca unu din parinti e be, copilul e be, altfel e cetatenia parintilor.
Vacanta cu Laura in Romania