Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (41)
Raspunsuri - Pagina 12
danonique spune:
Buna dimineata!Eu beau cafeaua iar Albert incearca sa se intoarca de pe spate pe burtica.Ieri i-am facut vaccinul anti TBC.Aici ne e obligatoriu dar cum venim in Romania am cerut sa il facem.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert
laura_dimitris spune:
Buna dimineata si de la mine !
Dana, chiar vroiam sa te intreb... tu vei avea pe avion doua carucioare?? Cand era dimitris mic ma lasau astia de la tarom cu caruciorul in avion fara sa-l predau la bagaje. Dar, era carucior sport ce se inchidea tip umbrela.
Acum, nu o pot pune pe eleni intr-un astfel de carucior.... Am nevoie de caruciorul meu,la care se lasa spatarul pe spate ca sa poata dormi. In fond sunt aprope 2 ore cat stau cu ea in aeroport pana la imbarcare... Nu o pot tine in brate. Dar, caruciorul asta nu este sport si cand este strans arata ca o valiza de dimensiuni mijlocii....
Daca as stii ca nu ma lasa cu el in avion... nici nu l-as mai cara dupa mine caci in grecia imi da cumnata-mea primul carucior al fii-sei....
Tu cu ce companie vei zbura?
Vanessa fusese racita? I-a trecut?
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
laura_dimitris spune:
LA MULTI ANI SANATOSI SI FERICITI MICSUNEA!!!!
LA MULTE, MULTE, MII DE LUNITE SI ANI CLOPOTEILOR:
CONRAD DE MITSU,
ANDREI DE ROLI
CARLA DE BREAZ
SA FITI SANATOSI, MANCACIOSI SI MAI PUTIN PLANGACIOSI
si Eleni - 05.02.2008
danonique spune:
Laura voi veni cu un singur carucior.Eu am unul tip sport care se lasa foarte tare pe spate si e indicat de la nastere.Vom zbura cu Tarom.Cred ca poti lua carutul cu tine indiferent de model.Pup.
poze albert
danonique spune:
Vanessa a fost racita dar acum e bine.Am avut emotii sa nu il imbolnavezasca si pe Albert dar se pare ca a scapat de data asta.
poze albert
danonique spune:
LA MULTI ANI si multa fericire pentru MICSUNEA.
poze albert
gattasalvaje spune:
Neatza si de la mine !
Micsunea , La multi ani cu fericire , sanatate si multe impliniri !
Honey , felicitari pentru permis ...gata de-acum cu statul acasa , pui bebele in mashina si la drum cu voi !
Miri , s-o stapanesti sanatoasa pe mademoiselle Matiza si s-o conduci mult si bine fara evenimente ! Pozele cu Sasha si tati mustaciosi sunt delicioase ! Mie mi se pare ca Sasha seamana din ce in ce mai mult cu Bruno .
Eu azi vreau sa dau o raita prin Cora la cumparaturi si vreau s-o iau si pe zuzi . N-am mai fost cu ea in hypermarketuri si nu stiu daca pot fixa cumva scoica de masina pe caruciorul de cumparaturi. A incercat cineva treaba asta ? Stiu ca ma lasa cu caruciorul ei inauntru , insa nu cred ca m-as descurca cu 2 carucioare , al ei si cel de cumparaturi, avand in vedere ca ma duc singura , fara sot.
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by gattasalvaje
Neatza si de la mine !
Micsunea , La multi ani cu fericire , sanatate si multe impliniri !
Honey , felicitari pentru permis ...gata de-acum cu statul acasa , pui bebele in mashina si la drum cu voi !
Miri , s-o stapanesti sanatoasa pe mademoiselle Matiza si s-o conduci mult si bine fara evenimente ! Pozele cu Sasha si tati mustaciosi sunt delicioase ! Mie mi se pare ca Sasha seamana din ce in ce mai mult cu Bruno .
Eu azi vreau sa dau o raita prin Cora la cumparaturi si vreau s-o iau si pe zuzi . N-am mai fost cu ea in hypermarketuri si nu stiu daca pot fixa cumva scoica de masina pe caruciorul de cumparaturi. A incercat cineva treaba asta ? Stiu ca ma lasa cu caruciorul ei inauntru , insa nu cred ca m-as descurca cu 2 carucioare , al ei si cel de cumparaturi, avand in vedere ca ma duc singura , fara sot.
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Hello simonica!!!
Eu am pus de cateva ori scoica auto pe caruciorul din cora dar sta intr-un echilibru destul de precar....
Asa ca pun scoica direct in caruciorul supermarketului si inghesui cumparaturile in spatiul ramas...
Trebuia sa tin tot timpul mana pe scoica si mi-era frica sa nu cumva sa-mi loveasca cineva caruciorul si sa zboare scoica cu fata mea in ea.
Spor la cumparaturi!!!
si Eleni - 05.02.2008
danonique spune:
LALA D l-am vazut pe ANDREI.E adorabil si are niste trasaturi atat de bine conturate.Va invidiez pentru podoaba capilara.Eu am un par rar si ma bucur ca Vanessa l-a mostenit pe tati.De Albert se va vedea dar parca si el tot pe tati il mosteneste.Pup.
poze albert
danonique spune:
Ceska ce faci in dimineata asta?Nu ni te alaturi la o cafea?
poze albert