Servetel de hartie uitat la spalat. Cum procedati
... cu rufele care sunt pline (dupa) de bucatele de hartie? Eu le scot cu o perie putin uda.
Poate aveti alte idei, mi-ar folosi.
Take joy! (poze)
Raspunsuri
ina_nz spune:
Mi s-a intamplat de o mie de ori.....servetele, carti de vizita, cartonasele lu fi-miu......
Le scutur cat pot de bine si le pun la uscat in uscator.......mai aduna si uscatorul cat poate (le colecteaza intr-un buzunar) apoi le mai scutur si uscate. Care nu ies le mai spal odata.....
Dar nu ma invat minte sa caut in buzunare inainte sa le spal
Ina
rhoneea spune:
Io iarna am buzunarele pline de servetele
Inainte le spalam di nou,acum de care s-a lipit hartii dau cu roll-on ptr scame si iese ca nou.
Irina lui Pierre-Sebastien nascut la 05.06.07.
Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*
**Ramona are nevoie de ajutor**
ML spune:
Ina, este adevarat ca le mai ia si uscatorul...
Irina, chiar le scoate rollul? Am sa-mi cumpar unul, daca spui ca functioneaza metoda.
Take joy! (poze)
Deianira spune:
Si eu tot cu roll-on-ul pt. scame, se lipesc de el. Inteligent ar fi sa nu mai las servetelele prin buzunare ca sa nu ma chinui .
rhoneea spune:
quote:
Originally posted by ML
Ina, este adevarat ca le mai ia si uscatorul...
Irina, chiar le scoate rollul? Am sa-mi cumpar unul, daca spui ca functioneaza metoda.
Take joy! (poze)
La mine sotul se ocupa de laundry.,e placerea lui.Stie f bine ca am obiceiu sa-mi las toate prostiile in buzunare da nici nu se sinchiseste sa le controleze.Si io si mai si ca le pun in cos
ROLL-ON-U a fost sg solutie care a mers.Si inca foarte bine.Ia tot.
Irina lui Pierre-Sebastien nascut la 05.06.07.
Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*
**Ramona are nevoie de ajutor**
ML spune:
Multumesc, multumesc, atunci am sa-mi cumpar (si eu incerc sa fiu atenta, dar mai scapa si-i prapad).
Take joy! (poze)
Tdi spune:
quote:
Originally posted by adriana
Da' un pampers uitat in sacul de laundry, de bebe mic? cum suna?
dezastru!!!s-a infundat masina de spalat... am muncit ore intregi sa curatz hainele, le-am periat, scuturat si spalat din nou de cateva ori pe fiecare in parte si tot n-a iesit cum trebuie...m-am invatzat minte dupa aia, controlez tot!
adriana spune:
Teddy, colege de suferinta...
Numai ca masina nu era a mea, am spalat la Laundromat... saracii
Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006