Am fost si lup :)
A gasit sotul meu o masca de lup la un magazin la Lizeanu (peste drum de Mega Image). Cumparase si niste gheare (erau de vrajitoare, cred, dar nu le-am folosit).
Fetele, al meu e doctor, am scapat ieftin...o camas alba, avem stetoscop...poate si o trusa medicala, insa educatoarea zicea ceva de o boneta de pus pe cap, acum sincera sa fiu, eu n-am mai vazut doctor cu boneta de multa vreme...ati vazut undeva ceva ce ar semana cu o boneta de doctor? Sau ce as putea sa ii pun pe capsor...
Multumesc frumos! Va pup, pe toate, asa ...costumate ![]()
da-i o masca - de care au dat si ei in scoli/gradinite cand cu gripa ![]()
Masca de lup - chiar la Lizeanu, vis-a vis de Mega I (peste linia lui 16). A fost sotul meu acolo...dar asa mi-a zis ca e situat magazinul.
Fetita mea de 3 ani este ursulet...ceva idei? e asa de cald ca parca nu-mi vine sa o imbrac in costum...
Anya?
Multumesc
oana, o rochita maro (gogosar)...niste urechiuse maro inchis/deschis montate pe o bentita si probabil fata putin pictata....
Matei a fost urs cu costum de maimuta modificat
(ca urs nu gasisem). A fost bine ca i-am facut coada din doua bucati si i-a ramas o bucata in lacul inghetat
. A fost un costum intreg si a cam transpirat, desi a stat imbracat doar in timpul rolului asta. Restul serbarii a fost povestitor si a putut sta cu o camasa cu maneca scurta. Ideea cu niste urechiute pe o cordeluta maro e perfecta. Daca e prea complicat de facut/luat o rochie - poate niste colanti maro, un tricou maro cu maneca scurta si o coada e suficient.