costume pentru serbare
Raspunsuri - Pagina 5
anya spune:
Am gasit o varianta de costum de soare: costum galben si o placinta in cap, in forma de soare. Cu raza...nu-i pune placinta in cap si gata.
Cel mai ciudat rol de care am auzit a fost cel de STALP (stalp la poarta raiului - se intampla la Scoala germana
)
Aurasa spune:
Albinutza,
Copilul meu a fost in iarma Motanul incaltat. Am creat un costumas astfel: Camasa alba, pantalonasi din satin bleumarin inchis (i-am folosit la costumul de pitic de la o serbare anterioara), pelerina rosie de satin, cizmulite rosii (erau cizmulitele lui de ploaie), urechiuse de motan (din material elastic negru, am croit 2 urechiuse, le-am cusut) ;i am facut si o coada din acelasi material pe care am prins-o de pantalon cu arici.
A aratat cam asa : http://community.webshots.com/album/577724597xgPPBU
thea_m spune:
Buna,
Ma puteti ajuta idei pentru doua costume pentru serbare,sau eventual de unde as putea sa le inchiriez la un pret rezonabil? Am nevoie de un costum de greiere, baietel, 2-3 ani si unul de furnicuta, fetita, 2-3 ani. Serbarea este in data de 1 iunie.
Cine a fost in Dragonul Rosu sau in Doraly, a vazut si astfel de costume? Cam care ar fi pretul?
Multumesc.
shoricel spune:
Salut! Maria se pregateste sa "devina" gargarita pe 12 iunie si am inceput cautarile pt.un costum simpatic. Ne puteti ajuta? Multumim anticipat!
claujro spune:
Am rezervat astazi costumul de vulpe pt Mara. Am ajuns pe niste coclauri, central...dar pe o straduta infundata intre santiere de am zis ca nu se poate sa fie acolo magazin de costume de carnaval. Insa am avut o surpriza: sute de costume de la omida pana la ....ce va trece prin minte... unele chiar foarte frumoase.
Am luat o vulpe superba pentru Mara: fusta, bluza, vesta cu blanita, coada, urechi si masca "venetiana" de vulpe pe un caramiziu/portocaliu...oricum foarte foarte frumos. Inainte fusesem si la kids...nu stiu cum... insa nimic frumos pt noi acolo, plus ca singura vulpe-salopeta era deja rezervata.
Locul l-am gasit pe net, e partyfactory.
Edit: 50 roni.
claujro spune:
Teodora si soricel, mergeti acolo, sigur veti gasi ceva frumos. Insa grabiti-va, era atata lume in magazin si coada la inchirieri....Habar nu aveam ca este asa cunoscut locul.
Lorikay spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shoricel Salut! Maria se pregateste sa "devina" gargarita pe 12 iunie si am inceput cautarile pt.un costum simpatic. Ne puteti ajuta? Multumim anticipat! |
Uite aici: http://shop.bonata.ro/index.php?main_page=product_info&cPath=2_10&products_id=140
shoricel spune:
Salut! Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri. O sa merg sa vad si oferta de la "partyfactory". O zi buna!
roli25 spune:
Costume de inchiriat la preturi rezonabile se gasesc la www.damacom.ro si la magazinul kidspartyfun pe Matei Voievod intersectie cu Agricultori.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)