costume pentru serbare

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claud160 spune:

multumesc anya pt raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

as vrea si eu o parere ptr un costum de Mowglie din cartea junglei,in afara de un chilot din material destul de zdrenturos,va dati seama ca nu ar sta ptr nimic in lume doar gol si in acel chilot.
astept pareri va rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Si Andrei va fi Iedul cel mare.
Am inteles ca sint multe costume in Doraly in P6, la aprox. 30 lei.
O sa caut si acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Avand doi copii am trecut si inca mai trec prin cosmarul costumelor pentru serbare.
Am la inventar costum de arici (facut din etamina si cu scobitori invelite in sfoara, pentru tepi), costum de om de zapada - la sebarea de vara-(facut din tricou/pantaloni albi cu nasturi mari negri cusuti, joben de carton negru), urs si ied - costume modificate din costume (cumparate ieftin) de maimuta si iepure, costum de copac (imbracat in maro si cu un carton de fruze) pe care trebuiau sa puna fetele flori, costum de curcan - cu margele la gat iar acum trebuie sa inventam costum de soare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Anya,fii-miu va fi un copac anul acesta....imi poti pune o fotografie cu costumul de copac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Un costum de vulpe pt fetita de 4 ani si jumatate nu aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

iahim, pantaloni maro, tricou verde si dintr-un placaj a fost decupat un copac (trunchi si coroana, vopsite sau poti sa lipesti o moza) pe care la momentul respectiv - cu poezia- l-a tinut in mana (cu trunchiul sprijinit de podea) cam ca o lumanare de nunta . Dupa ce a terminat bucata de rol a sprijinit copacul de perete si el a stat foarte linistit/comod fata de altii cu costume groase sau incarcate. Deoarece erau doi baieti - copaci am vorbit cu taticul copilului respectiv si au avut copacii la fel - asta daca aveti si voi mai multi copaci..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Anya, chiar ca-i un cosmar. De unde le vin Doamne ideile pt asemenea costume (copac/soare)?
Uf, parca la noi e mai respirabil, am fost animale, acum suntem gaze.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia_d spune:

Buna
Am si eu o mare problema, in sensul ca, George, baietelul meu de 6 anisori a primit rolul RAZA DE SOARE, cel mai dificil ca si costumatie, dupa parerea mea .
Am intrat pe diverse siteuri de inchirieri, dar nu am gasit nimic potrivit pentru asa ceva. Eu nu stau f. bine la capitolul creatie, sunt mai practica, si mi-e absolut imposibil sa imi imaginez cum l-as putea imbraca.
Va rog din suflet, daca ati avut asa un rol sau daca aveti ceva idei in legatura cu aceasta costumatie, spuneti-mi si mie cum sa i-l fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isis_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui livia_d

Buna
Am si eu o mare problema, in sensul ca, George, baietelul meu de 6 anisori a primit rolul RAZA DE SOARE, cel mai dificil ca si costumatie, dupa parerea mea .
Am intrat pe diverse siteuri de inchirieri, dar nu am gasit nimic potrivit pentru asa ceva. Eu nu stau f. bine la capitolul creatie, sunt mai practica, si mi-e absolut imposibil sa imi imaginez cum l-as putea imbraca.
Va rog din suflet, daca ati avut asa un rol sau daca aveti ceva idei in legatura cu aceasta costumatie, spuneti-mi si mie cum sa i-l fac.

Imbraca-l in galben,un costum intreg,mulat,un coif ascutit,tot galben pe cap si/sau o sulita...

Mami mandra de Edith de pe 23.01.2009

http://www.flickr.com/photos/44563043@N03/?saved=1

Mergi la inceput