Puiuti de Randunici 2008 !! (12)
Raspunsuri - Pagina 6
clauclau spune:
La multi ani Andreiut mic si scump! Ia sa pap si eu o prajiturica in cinstea ta!
Luny, inca va mai chinuie coliceii? Tu ce-i dai pentru ei? Pe picioruse ma gandesc sa nu fie pielicica uscata, multi bebelusi am inteles ca se confrunta cu asta!
Naty, cred ca e normal kk de Iulia, asa e si la Rebecca, ca un mustar moale asa! Succes cu vaccinul si stai linistita ca nu o sa aiba reactii adverse deloc, o sa fii multumita de el!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
amira_roxana spune:
tuchi, naty multzumesc frumos! asa e alaptatul asta e plin de mituri. adevarul e ca m-am cam saturat sa mi se spuna ca trebuie sa alaptez macar pana la 6 luni, ca e bine pt copil etc etc. eu zic ca e mai important asa cum zicea Delphin, parca, sa aibe copilu' o mama sanatoasa fizic si psihic mai ales, decat una plina de nervi si care e cu sanatatea subreda.
luny, cuscra cum rezisti cu gineri-miu asa agitat?? eu cred ca picam pe jos de nesomn si nervi! bravo tie ca esti mai curajoasa si rezistenta! si eu zic la fel ca butucica, schimba-i uleiul sau crema cu care-l dai pt hidratare!
butu, multzumim de tratatie!
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
Ali_bia spune:
aaaa...si sa va zic ca am schimbat NAN_ul cu Milumil si merge fff bine nu mai e constipata deloc, acum nici nu mai stiu cand face kk trebuie sa o verific
ce chestie la Bianca a mers NAN foarte bine si acum la Alex nu merge deloc
gata ma duc sa vad de mancare...
_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)__
Alexandra(17.04.2008)
Pozele mele
remaliss spune:
Buna dimineata!
Multumesc tare tare mult pentru aprecieri! Aseara eram in culmea disperarii si mi-am varsat of-ul aici pe forum!
Camera fetitei a pictat-o o absolventa de Arte, iar dupa ce a terminat la noi, a facut cateva aranjamente intr-o biserica si a cazut de la inaltime. Acum e in spital, imobilizata la pat si se roaga sa nu ramana paralizata de la mijloc in jos. Are doar 25 de ani!Sper din suflet sa isi revina!
Aha, sa inteleg ca aici ne incuscrim?Pai, trebuie sa caut un flacau pe masura fetitei mele! Cine a ramas neincuscrita si e , evident, mamica de baitel?
luny, si fetita mea are pielea aspra si mai ales pe picioruse. Pielea trebuie hidratata.Eu ii dau cu crema Nivea baby si se rezolva...pana la urmatoarea hidratare, adica a 2-a zi.
Alina, o mamica fericita!!
Printesa nostra
clauclau spune:
Ali, ai niste printese tare frumoase! Sa-ti traiasca!
Mai nou, Rebeccai ii place iar sa atarne la san o gramada, mai mananca, mai motaie,mai molfaie si tot asa! Am reusit aseara sa-i dau cu biberonul putin ceai, dar dupa multe incercari si multa rabdare, ca nu stie sa suga din tetina!
POZE
POVESTEA NASTERII
amira_roxana spune:
naty nu stiu cum o fi cu pampers-ul dar nici huggies nu sunt cine stie ce: eu folosesc si tocmai am gasit-o pe Amira uda pe pijamaluta ca a iesit pipi din scutec. nu prea absorb bine! cat despre kk, si la noi arata la fel!
pozici
pozici noi
amira_roxana spune:
luny eu nu stiu exact cat papa un bb la 2 luni, dar mi se pare ca scrie pe cutia de Nan ca 150 ml
pozici
pozici noi
Ali_bia spune:
Amira parca tu spuneai ca puiutul tau refuza sa stea pe burtica, nu? pai uite ca si a mea refuza dar acolo in poze am pus-o asa tocmai ca sa-i fac poze, nu suporta sa stea pe burtica, as fi vrut ca tare imi plac cum stau ei pe burtica..
_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)__
Alexandra(17.04.2008)
Pozele mele
ariel_7000 spune:
m-am intors si eu de la "intepare".am cam stat pe acolo si ma apucase ciuda, ca eram si cu teo dupa mine, in "mastodontul" lui de carucior, cu care ma lupt zilnic sa-l urca cela 6 + 3 trepte de la bloc....pe drum m-am orpit la o cofetarie si mi-am luat 2 prajiturici, care sunt delicioase!!! ajunsa acasa, m-am repezit la ele, sa le devorez...cand a inceput teo sa tipe de ziceai ca-l arde, nu gluma!! era ora micului dejun, caci foarte micul dejun il luase la ora 5.30. a mancat bine, cred ca pe saturate, caci eu am mai ramas cu ceva lapte si el refuza sanul. i-am dat si putina completare, pe care la fel, nu a vrut-o...iar acum plangeeeeeeee! e tare necajit, cred ca de la bestiile de colici!bietii copilasi!!!
naty, nici macar 1 secunda nu mi-a trecut prin gand ca cele care nu alapteaza nu sunt mame 100 %!!! Doamne fereste sa gandesc asa ceva! cand am zis ca simt ca se rupe o legatura, am zis asta din prisma relatie mele cu teo...stiu ca mai am putin laptic si ca trebuie sa "trag" de el, dar sunt constienta ca trebuie sa accept ca nu il voi mai alapta prea mult timp...imi este greu sa accept asta, nu ca as fi vreo fanatica a alaptatului, ci pt ca asa simt eu...ca parca se rupe un fel de-al 2 lea cordon ombilical intre mine si puiul meu...nu am blamat niciodata, pe nimeni, ca nu a alaptat, ca nu a vrut sau ca nu a putut... . cand s-a intarcat alex avea 7 luni si a avut eruptie dentara. a renuntat brusc la san, in sensul ca seara a mancat de la san, iar dimineata a refuzat categoric si plangea de foame...la pranz la fel, era terminata biata de ea. eu nu stiam nimic de dintisori. m-am gandit ca poate are vreo ciupercutza sau roshu in gat si m-amdus la pediatra care i-a cascat gurita si m-a chemat si mi-a aratat gingia de sus, care avea, abia vizibili, 3 dintisori minusculi...am exclamat uimita si mi-a zis ca nu am vazut tot! mi-a aratat gingia de jos si am mai vazut 2 bobite mici, albe....de atunci fetita mea nu a mai vrut tzitzi, nici biberon, numai lingurita. am simtit la fel, ca fata mea nu mai e "lipita" de mine....ma simteam groaznic, aveam senzatia ca ma respinge, imi doream sa iimai dau macar 1 singura data, asa de adio...
uffff, sper ca nu te-am suparat cu "sentimentele" mele...inca 1 data repet, ca nu au legatura cu tine sau cu alta fata care nu alpateaza, ci strict cu relatia mea cu teo...
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
clauclau spune:
Si eu am schimbat pampers-ul nr 3, am luat Happy, dar trebuie intai sa termin baxul de Pampers! Aseara cand a facut Rebe kk, era intins pe toata spinarea pana la ceafa! Groaznic...
POZE
POVESTEA NASTERII