Puiuti de Randunici 2008 !! (12)
Raspunsuri - Pagina 7
ariel_7000 spune:
l-am pus pe teo pe burtica si nu a protestat!!! s-a culcat acum:))) e liniste si pace, asa cum imi place mie!
naty, kk iuliei e normal. citeam in spock ca sugarul mic nu are scaune "formate", ci moi, cremoase....
remalis, imi pare atat de rau sa aud de biata fata!!! pacat...am si eu un prieten, are 29 de ani si de 2 ani este in scaunul cu rotile, din cauza unei fracturi la coloana...bietul baiat, mi se rupe inima pt el!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
amira_roxana spune:
quote:
Originally posted by Ali_bia
Amira parca tu spuneai ca puiutul tau refuza sa stea pe burtica, nu? pai uite ca si a mea refuza dar acolo in poze am pus-o asa tocmai ca sa-i fac poze, nu suporta sa stea pe burtica, as fi vrut ca tare imi plac cum stau ei pe burtica..
_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)__
Alexandra(17.04.2008)
Pozele mele
ufff ali ma gandeam ca numai pitik mea e asa, dar acum m-am linistit.
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
luny spune:
Giani, ali eu masajul il fac cu ulei de masline extravirgin, ocazional cu Nivea, si tot ocazional ii mai dau dupa baie cu Mustela Hydrabebe..dar au fost zile in care nu am facut nici masaj, nici cu crema nu am dat, tocmai ca sa vad daca se schimba aspectul pielii, d-aia le-am si alternat sa vad dak reactiona nasol la ceva..de vreo saptamana la masaj folosesc numai ulei de masline, deci nu cred sa fie de la Nivea..
clau la noi coliceii nu-s asa ingrozitori, nu-s cu urlete si plans de neconsolat, e frichinit si agitat rau, dar reusesc sa-l linistesc..ii dau Debridat, Sabsimplex, Gripe water si Bonnisan mai rar..
MA SCOATE DIN MINTI RECLAMA ASTA DE KKT!!!
cuscra pai are cu cine semana copilul, nici noi nui le avem cu somnul, dormim normal...rezist, ce sa fac, nu am incotro
remaliss asa si la noi se vede o imbunatatire dupa crema, dar dupa aia?..nu mi se pare prea ok aspectul ala grunjos asa..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Luny, mie imi zicea o prietena (fara bebe) observandu-ma din afara-pe mine care am fost totdeauna rea de somn, zilele de dupa garda erau cumplite pt mine de oboseala-ca e fantastic ce adaptare iti aduce mamiceala; ca ma vede fresh, energica desi noapte de noapte ma scol si nu dorm legat.
Cat despre cat mananca bebe de 2 luni, intr-adevar nu poti spune dupa laptele praf pt ca depinde de marca. La Nan scrie 150, la Humana 90...Cu atat mai mult, greu de spus la laptele de mama...
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
Peste o ora vine pediatrul cu vaccinul . Mi-e frica.
Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
clauclau spune:
Luny, poate ca o sa treaca de la sine, daca nu si nu , mergi la dermatologie cu el . Eu am fost cu Razva cand era bebelus la dermatologie la Budimex pentru ca avea bubite pe fata. L-a pus la lampa, a zis ca sunt specifice bebelusilor si mi-a dat o reteta cu o alifie preparata in laborator. I-am dat de 3 ori si i-au disparut complet si definitiv . Bine, ca mergeam cu Razva la Budimex pentru orice fleac, dar toti sunt de treaba acolo si se uita atent la copii, cel putin la noi asa a fost.
Odata m-am dus cu Razvanel ca-l durea burtica ( acum 1 an sau 2 ) si cand le-am spus ca a mancat pizza la pranz m-am ales si eu si randunoiul cu o chelfaneala de toata frumusetea! A fost chiar penibil, parca eram o mama denaturata..., dar copilul mancase pizza de multe ori pana atunci si nu avusese nimic.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
natynic spune:
Ei, Doamne iarta-ma, de la o pizza putem si noi ditai adultii sa facem o pantecaraie de toata frumusetea, dar un copil! Parca poti sa stii...Clau, si eu am fost intrebata de ce n-am mers cu Iulia la Budimex cand cu intoleranta la Nan, ca e mai bine ca la Grigore Al. Pt ca...stam in partea ailalta a orasului
Naty
Iulia mea
luny spune:
naty, pai o iau pe-ncercatelea atunci!
clau si mie imi vine sa ma duc pt orice la dr cu el, dar dupa experienta de dupa Paste...mi s-a cam luat...dak persista voi face totusi un drum la dermato
A, sa va spun, m-am hotarat sa nu ma mai duc maine la Ivan pt ca pana la urma ce evaluare face ea nefiind pediatru sau ortoped?...cel tarziu dupa botez merg cu el la cineva de specialitate sa vada cum e, poate a trecut si nu mai e nevoie de masaj!..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gudinde spune:
quote:
Originally posted by natynic
Peste o ora vine pediatrul cu vaccinul . Mi-e frica.
Naty
Iulia mea
Naty,
Tin pumnii stransi.
ariel_7000 spune:
banc primit de la barbat-miu, hahahhaa,scuze de limbaj:)))
Doi tineri erau casatoriti doar de doua saptamani.
Sotul, desi era foarte indragostit, abia astepta sa iasa in oras cu vechii lui prieteni sa petreaca.
Asa ca ii spuse sotiei: "Scumpa mea, vin repede."
"Unde mergi iubitel?" intreba sotia.
"Merg pana la bar, draguto. Sa beau o bere."
Sotia spuse: "Vrei bere dragostea mea?" Deschise usa de la frigider si ii arata 25 de tipuri diferite de bere, din 12 tari diferite: Germania, Olanda, Japonia, India...
Sotul nu stia ce sa faca, sigurul lucru pe care a fost in stare sa il spuna a fost: "Da, acadeaua mea... dar la bar... stii tu... au halbe inghetate..." Nu a apaucat sa termine fraza ca sotia il intrerupse:
"Vrei halba inghetata iepuras?" si scoase din congelator o halba atat de inghetata ca abia putea sa o tina in mana.
Sotul devenise cam palid, dar spuse: "Da, motanel, dar la bar au tot felul de gustari delicioase... Nu stau mult, vin imediat. Promit. Ok?"
"Vrei gustari papusel?" Deschise cuptorul si scoase 5 tavi cu diverse gustari aburinde (aripi de pui, ciuperci, coaste de porc...) "Dar draga mea... la bar... stii, se mai injura, se vorbeste urat..."
"Vrei vorbe urate draga?" ..."AUZI BA P***! BEA-TI IN P**** MA-TII BEREA IN NENOROCITA AIA DE HALBA INGHETATA SI MANCA-TI CA**TURILE DE GUSTARI, PENTRU CA ESTI INSURAT, SI NU MERGI NICIUNDE!!! CLAR NENOROCITULE?!!!"
...si au trait fericiti pana la adanci batraneti....
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO