Puiuti de Randunici 2008 !! (12)
Raspunsuri - Pagina 5
PIDANA spune:
Buna dimineata mamici!
Macar sa va salut ca mesajul la care scriam aseara s-a dus pe apa sambetei odata ce a pus sotu mana pe tastatura. Iar acum astept sa se termine masina sa intind rufe si sa mai trag si eu un pui de somn.
Ieri cred ca a fost o psihoza la toate cu lapte insuficient la tzitzi. Evident ca n-am scapat, iar de dimineata statea sa-mi crape un san. Mai aveam un pic si plecam dupa lapte praf.
Am folosit si eu cu succes vreo 7 ani foitele dar m-am plictisit de ele si n-am mai folosit nimic. Si abia dupa un an am ramas . Ovulele farmatex mi s-au parut oribile cand le-am incercat (cand se topesc emanau un miros ) si mi se pareau si scumpe la vremea respectiva.
Azi mergem la dr.pediatru si probabil ca vom face prima iesire cu carutul. Pana acum eu n-am scos decat de 3 ori copilul afara din motive de vant si ploaie si doar in brate pot s-o duc. PArca nu-mi vine sa ma lupt cu carut de 7 kg si copil de la et 3 pana jos si inapoi. Mi-e sa nu-mi plesneasca operatia mai ales ca am facut in zona taieturii niste edeme de toata frumusetea.
Plange bubu. Fug
natynic spune:
quote:
Originally posted by tuchita
Roxana,n-am nici o informatie medicala bazata pe dovezi conform careia fizioterapia ar afecta sau nu alaptatul, dar logica mea de doctor spune ca poti sa faci fizioterapie!
alaptatul asta are prea multe mituri!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
De acord totalmente.
Butucico, multam de tratatie, sa-ti traiasca Andreiutul, Fat-Frumos pletos!
Fetelor, scuzati intrebarea, cum mai arata kk bebeilor vostri? Ca io deja dupa atatea cicluri diaree-constipatie-diaree-constipatie nu mai stiu cum trebuie sa fie. Iulia tocmai a facut iar un big kk de a patat hainele (fir-ar Pampersii sa fie, cu reclama lor sacaitoare cu tot, abia astept sa termin baxul asta...vreau sa incerc si Huggies...si daca tot nu-mi convine ma intorc la Happy, "prima iubire")si e destul de moale, asa ca mustarul dar si cu lichid-ceea ce e ciudat la un copil pe lapte praf. E drept ca face 1/zi, deci nu e diaree...dar n-o fi cam moale??? Oricum, l-am pastrat si o sa-l arat pediatrului cand vine cu vaccinul.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
quote:
Originally posted by PIDANA
PArca nu-mi vine sa ma lupt cu carut de 7 kg si copil de la et 3 pana jos si inapoi. Mi-e sa nu-mi plesneasca operatia mai ales ca am facut in zona taieturii niste edeme de toata frumusetea.
Vedeti, mai fetelor, cand eu tot ziceam ca trebuie carut usor, cel putin daca il ai de carat pe scari nu ma baga nimeni in seama, toata lumea vroia landou si maner reversibil. Ori carucioarele bune numai pt nou-nascuti sunt toate super grele si incomode.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
tuchita spune:
Naty si Seb face kk moale, galbejit si mai puturos de cand e numai pe lapte praf!
Sunt chiar surprinsa ca nu e constipat deloc! O fi de la probioticele din lapte?!
daca va spun ce am de gand sa fac...o sa ziceti ca sunt nebuna!
sotul tre' sa isi duca masina in service, prin pipera si l-am vrajit sa ma lase cu Seb cu tot in Baneasa, la shopping si sa vina sa ma ia cand termina cu masina!
Trebuie sa cumpar hainute pentru finutul meu care face duminica 1 an! Si de-abia o la pe Nana sa aiba grija de Ilinca mai bine! Ar trebui sa ma duc sa-mi duc concediul la spital dar spre sa nu fie prea tarziu saptamana viitoare!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
gbutucica spune:
Tuchitza spor la cumparaturi, pt mine nu esti nebuna. Si sa-ti traiasca finutzul.
Am descoperit magazin cu hainutze de copii, e drept cam departe , (dar .... eu spun) este in Complexul Doraly , la iesirea din Buc inspre Afumati, la pavilionul "P", sunt lucruri de foarte buna calitate si accesibile pt toate buzunbarele , si in plus sunt foarte frumoase , colorate si modele care in oras nu prea sunt.
Naty , nustiu ce sa-ti raspund la intrebarea cu kk
Giani .. Mamica de ANDREI ,....
andreiul meu
www.onetruemedia.com/shared?p=5bc6f5660d90bedd8e8485&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Andrei=minunea mea
luny spune:
'neatza! Gaga mea mica s-a trezit la 3 si pana la 4, 30 nu a mai dormit ca avea chef de ras si vorbit!..apoi la 5,30 da-i cu colicei, si la 6,30 deja e dimineata, nu? sa ne trezim!!m-a terminaaat!!
ali brotocelul!
ariel, imi pare rau pt experienta cu lapticul..las' ca o sa fie bine!..dar am ras sa mor de faza cu papucii si plecatul in bustiera!...nici eu nu mai am mult, pe motiv ca Mufa nu prea le are cu somnulmultam pt sfatul ref la alaptare, o sa incerc!
Andrei de Giani, Antonia de Bitza!!
cuscra nu stiu daca afecteaza fizioterapia...tot naspa e?.
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
am si eu 2 intrebari:
1.cat bibe papa bebe de 2 luni la o masa?..am inceput sa ma mulg, si de ieri am ajuns abia la 70 ml. Mulg doar sanul din care a papat..
2. Mufa are pielea, pe picioare in special, aspra, cu niste brobonele asa, care se simt la pipait, nu sunt rosii sau vizibile decat dak te uiti atent, dar dau senzatia de piele aspra..aveti idee ce poate fi, ai vostri au asa ceva?..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gbutucica spune:
Gata se facu de si jumate !! acu trei luni nu mai aveam bb la purtator asa ca de si de pe alese ce va pofteste inimioara!!! sa va fie si voua sanatosi si la mai mare!!!!!!
andreiul meu
www.onetruemedia.com/shared?p=5bc6f5660d90bedd8e8485&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Andrei=minunea mea
gbutucica spune:
Luny , incearca sa-i faci masaj citeva zile cu uei de masline, sau incearca sa scimbi uleiul lui de corp, asa facea si Andreiul meu de la Produse Niveea.
andreiul meu
Ali_bia spune:
Luny asa avea si Alex dar am schimbat uleiul de corp si acum are o piele catifelata, la min e a mers cu cel de la chicco
Ma duc sa fac o ciorba radauteana si niste creier pane, butucica servesti si asa ceva? ca sa stiu, sa nu mai fac...
_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)__
Alexandra(17.04.2008)
Pozele mele