Puiuti de Randunici 2008 !! (12)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

'neata
Si eu, si eu ....la cafea, saru'mana
Naty, mihutza, cristina si mihutza va multumesc de aprecieri, nici nu stiti ce bine ma simt cand imi sunt laudati copii, va pe fiecare, toate avem copii frumosi foc....
acum va las ca fiica-mea vrea sa se uite la desene,offf vad ca eu nu prea mai am de-a face cu laptopul, ba randunoiul cu filmele lui ba Bianca cu desene

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)__
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Ilinca e nitel mai bine! face inca febra cu tot antibioticul daca uit sa-i dai paracetamolul si Nurofenul!
Dupa ce terminam episodul asta trebuie sa ma duc sa-i fac un exudat faringian! E anormal ca la fiecare viroza sa faca suprainfectie si sa o traga rau de tot!
Seb e la fel de tusitor, dar ma bucur ca n-a luat-o pe urmele sora-sii!
Mie mi-a fost ieri rau de tot, probabil oboseala adunata si raceala, acum astept cofeina in sange ca sa imi revin!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Am vazut poze frumoase de niste bebei dar nu mai nominalizes, ca sa nu uit!
Remaliss bine ai venit! te cam risti cu sotul pediatru pentru ca o sa te bombardam cu intrebari!
Ariel ai fost absolut mortala! Recunosc ca eu am mai plecat in papuci, dar fara tricou, nu!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Are si nasha-Maxinne o problema: sa-i ia Iuliei pantofi pt botez. M-a sunat ca musai sa masor lungimea talpitei. M-a facut sa trezesc copilu din somn adanc ca sa-i masor talpita! Si are 5,5 cm, ma indoiesc ca va gasi ceva atat de mic. Chiar trebuie pantofiori?? Eu ma multumeam si cu botosei...Ei, dar nici daca va fi ca o printesica nu-mi va parea rau.
Na, uite, scanceste!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

[/quote]asa ca deocamdata...nu rade!-functionam la risc...cu coitus interruptus...care, stiu, nu e deloc safe dar omu' se pricepe bine...plus calendarul, evident, evitand perioada vulnerabila (pt ca eu am CM ff regulat)

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea[/quote]

Naty, noi pe sistemul asta ne-am bazat mult timp, chiar daca nu e cel mai safe, cum spuneai si tu...dar am avut noroc si a tinut...totusi parca mi-e cam frica sa continuam cu el, sa nu fie pe principiul ulciorului

ps: nu mi-a iesit quote-ul cum trebe...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

quote:
Originally posted by tuchita

Am vazut poze frumoase de niste bebei dar nu mai nominalizes, ca sa nu uit!
Remaliss bine ai venit! te cam risti cu sotul pediatru pentru ca o sa te bombardam cu intrebari!
Ariel ai fost absolut mortala! Recunosc ca eu am mai plecat in papuci, dar fara tricou, nu!

De acord cu Tuchi: Remaliss, ai incurcat-o! Sa vezi ce o sa te bagam in seama cu toatele, de o sa-ti vina sa fugi de noi!
Eu am plecat odata de la spital in papuci (dupa garda) in miez de iarna; am si iesit afara si abia dupa ce am alunecat pe gheata am realizat

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

remaliss bine ai venit la mamicit alaturi de noi. si eu am venit mai tarziu pe ramurica, si fetele m-au primit cu ddrag, asa ca nu iti face griji ca suntem un grup prea inchegat si nu mai primim alte mamici. din contra! te asteptam cu mesaje multe si poze frumoase. cu puiuta ta! m-aio dat gata cu camera Rebecai, vreau si eu!

butucica pt Andreiutu' dragutzu'!

ali ce poze sexi am vazut!

bai, eu sunt singura al carei pui refuza sa stea pe burtica??? nu-i place decat pe burta mea, si asta un pic, cat ne conversam. altfel, daca o pun pe pat singurica se ridica in maini de zici ca face flotari si se rostogoleste intr-un final!

ariel am ras de pataniile tale cu papucii in chiuveta si cu iesitul aproape ! eu v-am zis ca eu cred ca mi s-au dus si juma' de neuroni (nu ca as fi avut multi nici inainte) la nastere, dar vaz ca nu sunt singura!

nu imi raspunde si mie nimeni la intrebare: afecteaza fizioterapia alaptatul? ca as vrea sa fac niste sedinte si m-am tot interesat si am auzit si pareri pro dar si contra (ca ar afecta lactatia) si nu stiu ce sa fac!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Roxana,n-am nici o informatie medicala bazata pe dovezi conform careia fizioterapia ar afecta sau nu alaptatul, dar logica mea de doctor spune ca poti sa faci fizioterapie!
alaptatul asta are prea multe mituri!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
Intru si eu in randul celor cu completari si capiate de nesomn
Eu laptic am destul de putin pt Diana, abia in 3-4 ture de muls la 2-3 ore reusesc sa-i fac de-o masa pe saturate mai ales ca rade 100-120 ml de lapte, in rest ii dau lapte praf. Inainte ii dadeam laptic de la san si peste el completare si mi se pare ca ii faceam varza in stomac ca toata se strangea de durere si m-am hotarat sa nu i le mai amestec asa aiurea.
Pt colici i-am luat Bonisan, apa de ploaie parerea mea, ieri i-am cumparat sab simplex si deocamdata nu avem probleme, ca saracuta in fiecare zi incepand cu ora 18 incepea sa urle de durere.
Programul nostru e cam asa: papa cam la 2.5-3 ore, sera ultima masa pe la ora 12, masa consistenta, apoi noaptea alaptat la ora 3 si ora 5-6 si dimineata iar lapte praf pana strang de la mine o portie de laptic bun.
Ma simt tare aiurea ca n-o pot alapta pe saturate de la mine, nu stiu ce se intampla, vad ca multe fete se confrunta cu problema asta, o fii ritmul asta haotic de viata...
In rest somnul e foarte scump la vedere, ieri toata ziua mi-a dormit 3 ore, in rest plans, plimbat, adormit, pus in pat, iar plans si tot asa si macar de ar vrea suzeta, dar o scuipa si se stramba toata cand i-o dau. Aia ar fi fost salvarea mea.

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana

de Diana ( 24.04.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Noi dam de baut dar de la 10 30 incolo asa ca mai asteptati nitelus , numai bine se aduna lumea toata pe crengutza.

Amira , multumesc ici de la noi

Ali Am vazut pozele cu Alex ( unde vrea sa fuga in una din pozele de pe burta??) iar de Bia m-am indragostity, na apasat

Zoze??????? Oltenia , receptie!!!!! oltenia aici Butucica !

CORY??????? Iasu' Idem Oltenia!!!!!, Iasu, receptie!!!!
,

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu
www.onetruemedia.com/shared?p=5bc6f5660d90bedd8e8485&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Andrei=minunea mea

Mergi la inceput