de ce nu-mi gasesc apartament in Buc?
Buna ziua.
Incerc de 2 luni sa cumpar un apart in Buc dar mi-e imposibil: sub 150000 euro la 3 camere in sect 2 nu am gasit nimic. Pretentii ce-i drept am, vreau imbunatatiri si aproape de metrou dar,...nu am gasit nimic. E piata in impas, am eu prea putini bani... ?
Sunt disperata, in vara asta trebuie sa rezolv problema, caci apoi incep serviciul dupa cei 2 ani de CO maternal.
Raspunsuri
grati.ela spune:
o prietena a semnat vineri antecontract pt apt. cu 4 camere pe Iancului (deasupra MegaImage) cu pretul 165000E; acum 4 luni fina a cumparat 4 camere in Dr.Taberei (Favorit) cu 175000E.
dak nu vrei neaparat sect.2 - in sect.4 pe Brancoveanu langa metrou se da un 3 cam cu 157000E (e structura mare) - anuntul cu telefon gasesti pe o masina aflata la intersectia Secuilor cu Brancoveanu.
De ce nu gasesti? Eu cred ca nu a aparut inca apartamentul TAU...mai cauta, agaseaza agentiile, chiteste cateva blocuri si mergi la administrator - el stie ce e de vanzare... Succes!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
ellej spune:
http://www.bizimobiliare.ro/anunturi_zone.php
De ce nu-ti iei pe la Doamna Ghica (daca vrei neaparat sectorul 2)? E la 3 statii de tramvai (mici, zic eu) de Obor si gasesti pe la 120 000-140 000 euro cu imbunatatiri.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
cosmi1975 spune:
salut....am vazut cu 125 chiar ieri pe undeva la o agentie pe pantelimon colt in colt cu intersectia de piata obor...bafta
dana d spune:
Mie mi se pare ca ai destui bani pt un apartament cu 3 camere chiar si imbunatatit si langa metrou. Eu stiu ca acum o luna o prietena a mea a cumparat un ap cu 4 camere cu 130 in Militari, deci banii tau sunt ultrasuficienti.
Ma surprinde ca nu gasesti, la banii astia poate si inca putin, ai putea s agasesti si in blocurile noi.
Uite, am o idee pt tine: faci un credit de inca 100 (daca poti) si iti iei apartament nou superspatios (150mp), finisaje de calitate superioara, bloc nou care se da in folosinta peste o luna. Aaa si zona foarte frumoasa dar nu in sect 2 ci mai bine, in 3 in apropiere a doua statii de metrou.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
absoluta spune:
Am eu un apartament de vanzare cu doua camere, mobilat si utilat modern in zona Colentina. Pe Aleea Piatra Mare. Sunt blocuri cu 4 etaje din 1990.Zona linistita si multa verdeata.
RUXMAX spune:
Draga absoluta, multumesc pentru oferta, dar eu as avea nevoie de 3 camere.
Am contactat 6 agentii si nimic...
cge spune:
Ruxmax, noi avem un apartament de vanzare cu 3 camere la etajul 1 pe Teiul Doamnei cu imbunatatiri, mobilat si utilat modern.
Iti dau mai multe detalii pe PM.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005