de ce nu-mi gasesc apartament in Buc?

de ce nu-mi gasesc apartament in Buc? | Autor: RUXMAX

Link direct la acest mesaj

Buna ziua.
Incerc de 2 luni sa cumpar un apart in Buc dar mi-e imposibil: sub 150000 euro la 3 camere in sect 2 nu am gasit nimic. Pretentii ce-i drept am, vreau imbunatatiri si aproape de metrou dar,...nu am gasit nimic. E piata in impas, am eu prea putini bani... ?
Sunt disperata, in vara asta trebuie sa rezolv problema, caci apoi incep serviciul dupa cei 2 ani de CO maternal.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

o prietena a semnat vineri antecontract pt apt. cu 4 camere pe Iancului (deasupra MegaImage) cu pretul 165000E; acum 4 luni fina a cumparat 4 camere in Dr.Taberei (Favorit) cu 175000E.
dak nu vrei neaparat sect.2 - in sect.4 pe Brancoveanu langa metrou se da un 3 cam cu 157000E (e structura mare) - anuntul cu telefon gasesti pe o masina aflata la intersectia Secuilor cu Brancoveanu.

De ce nu gasesti? Eu cred ca nu a aparut inca apartamentul TAU...mai cauta, agaseaza agentiile, chiteste cateva blocuri si mergi la administrator - el stie ce e de vanzare... Succes!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

http://www.bizimobiliare.ro/anunturi_zone.php

De ce nu-ti iei pe la Doamna Ghica (daca vrei neaparat sectorul 2)? E la 3 statii de tramvai (mici, zic eu) de Obor si gasesti pe la 120 000-140 000 euro cu imbunatatiri.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salut....am vazut cu 125 chiar ieri pe undeva la o agentie pe pantelimon colt in colt cu intersectia de piata obor...bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Mie mi se pare ca ai destui bani pt un apartament cu 3 camere chiar si imbunatatit si langa metrou. Eu stiu ca acum o luna o prietena a mea a cumparat un ap cu 4 camere cu 130 in Militari, deci banii tau sunt ultrasuficienti.
Ma surprinde ca nu gasesti, la banii astia poate si inca putin, ai putea s agasesti si in blocurile noi.
Uite, am o idee pt tine: faci un credit de inca 100 (daca poti) si iti iei apartament nou superspatios (150mp), finisaje de calitate superioara, bloc nou care se da in folosinta peste o luna. Aaa si zona foarte frumoasa dar nu in sect 2 ci mai bine, in 3 in apropiere a doua statii de metrou.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Am eu un apartament de vanzare cu doua camere, mobilat si utilat modern in zona Colentina. Pe Aleea Piatra Mare. Sunt blocuri cu 4 etaje din 1990.Zona linistita si multa verdeata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RUXMAX spune:

Draga absoluta, multumesc pentru oferta, dar eu as avea nevoie de 3 camere.
Am contactat 6 agentii si nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ruxmax, noi avem un apartament de vanzare cu 3 camere la etajul 1 pe Teiul Doamnei cu imbunatatiri, mobilat si utilat modern.
Iti dau mai multe detalii pe PM.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput