Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Petronela,

multa rabdare si sa treaca cat mai repede durerile!!!

vai, deja ma ingrozesc cand ma gandesc ce ma asteapta!!

pupici micutei!!!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

Eric la 5 luni

Eric in centrul de joaca

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Aaaa ... si am uitat sa ma "laud" ... sambata asta ajung in sfarsit la coafor pt. vopsit, tuns si aranjat. Am chef de o schimbare radicala, ca tare m-am saturat de cum arat ...mi-e asa sila de parul asta care a mai ramas ... sper sa nu dau gres si sa arat ca Baba Cloanta dupa.

adina - vreau si eu sa vad invitatia, daca se poate ...

Cine ne pune si noua un iepuras pe lista??? Ca avem si noi un colt de dinte, chiar daca nu ala care trebuia sa vina ...

alina - eu am incercat sa pun o fotografie la albumul comun, pe mai, da' nu am reusit ... imi da eroare, nu stiu de ce ...

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by adyanna
Toate dulciurile alea sunt facute de tine? Pai asteptam si retete! ( eu mai ales )

Da... Cu manutele astea doua...

Bianca,sincere condoleante!

Petro,nu e absolut nici o problema ca s-a inversat ordinea aparitiei dintilor.Sunt bebelusi carora le-au iesit mai intai caninii.

Adina,multa bafta in proiectul "cu 5 kile mai putin"...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

miha - m-ai mai linistit ... ca vroiam sa deschid un subiect separat pt. asta ...

sanduta, andreea -

Deocamdata nu are alte simptome gen febra etc. ... sper sa trecem cu bine. Doar disconfortul ei, se vede clar ca se chinuie saracuta. Si ca ne-am dat peste cap tot programul de masa, somnic ... azi a mancat fff putin ... ieri seara a adormit pe la 20,00, s-a prezit dupa o ora si a adormit iar pe la miezul noptii, bineinteles cu maraielile de rigoare ... DAr inca ne putem intelege cu ea. Ce ma preocupa e ca nu mananca mai nimic, nici lapte, nici papa solida ... oooofff ..

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

quote:
Originally posted by mihuta

salutari si de la mine...

Adina, in 2 saptamani 5 kg si sa nu strice la alaptat ? Hmm, cred ca solutia e ...corset

mami de Sophia

Mihuta, cred ca era mai mult la capitolul daca ar veni zana din povesti... dar atunci mi-as dori vreo 15 kg :-)))

Petro, clar ca se poate schimba ordinea dintilor! Imi pare rau de maraiala...

Miha, sigur ca da! Ce fac copiii? Ceva crize de personalitate? Ah, si merci ptr bafta. Ce fain de tine, asa subtirica si cu dulciuri! Eu am incercat saptamana trecuta primul meu tort gen diplomat, dar la mare viteza ca lipsa de timp... A iesit ceva genul catastrofe care nu trebuie sa fie imitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

mamici,

va rugam si noi frumos sa ne dati un vot... asta daca va place de noi...

aici: http://reclama/album_nn.html?action=show&pid=2946

multumim! pusici!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

Eric la 5 luni

Eric in centrul de joaca

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adinag
Miha, sigur ca da! Ce fac copiii? Ceva crize de personalitate? Ah, si merci ptr bafta. Ce fain de tine, asa subtirica si cu dulciuri! Eu am incercat saptamana trecuta primul meu tort gen diplomat, dar la mare viteza ca lipsa de timp... A iesit ceva genul catastrofe care nu trebuie sa fie imitate

Zilele astea Robert a mers ziua la bunica,iar dupa amiaza cand venea acasa eu eram desigur mult mai relaxata si cu mai multa rabdare,deci nu mi s-a mai parut chiar atat de negru totul. Plus ca somnul in defavoarea vaslitului pe net pana la ore mici mici din noapte face minuni.
Imi pare rau de nereusita ta in bucatarie,dar sa stii ca si asta face parte din lungul proces ce se cheama invatare/experienta. Am si eu destule catastrofe,dar alea nu le-am pozat.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Andreea,nu merge link-ul dat de tine.Cica e reclama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelone77 spune:

Salutare gagici,

nu am mai avut timp sa intru sa va salut...Andrada imi ocupa tot timpul...nu stiu cum puteti voi sa stati atita pe net...

Am vazut ca au aparut si mamici si bebei noi intre timp

Andrada e bine, e ditamai domnisoara. La mai putin de 5 luni maninca si ride toata ziua (asta cind nu sta cu degetele de la picioare in gura). Are 6 mese de 180 ml lapte praf- san nu mai vrea si o sa pierd laptele- si de saptamina viitoare incepem marea diversificare. Cantareste "numai" 7,200 kg la cei 66 cm lungime si doarme 8 ore noaptea fara trezire ptr papa. Am laudat-o destul...sa ma si pling putin de ea: nu ma lasa nici 1 min in pace, ii trebuie atentie non stop: jucat cu ea, vorbit cu ea, plimbat la ea, etc

Acuma mai trebuie sa ma mobilizez ptr o cura de slabire....am de dat jos 20 kg si nu stiu cum o sa reusesc...

Incerc sa va mai citesc cind mai am timp

Va pupam! Aveti grija de voi!!

Nela & Andrada Catalina (19 dec 2007)

http://community.webshots.com/user/nelone77

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by adinag

Buna,

Gata, am facut ieri in sfarsit invitatiile, acuma sa-mi ziceti si mie cum slabesc eu macar vreo 5kg in doua saptamani

Pai nu slabesti ci pacalesti! Cumpara-ti un corset cu burtiera si picioare, te indesi in el si o sa arati super!

Edit: deja suntem 2 care zicem de corset...inseamna ca asta e solutia..

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

ZIUA CEA MAI VERDE - 17 MAI
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Mergi la inceput