Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

adinagproblema cu fructele e ca sunt foarte sanatoase dar contin zahar. Atunci cand vrei sa slabesti sanatos, adica de durata, fara sa pui repede pe tine, trebuie sa elimini zaharul din mancare. Incearca sa manaci mere doar.

Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Buna fetele
Felicitari ptr puiuti care azi mai adauga o lunita!!!
Adina si eu la fel cu fructele,dar sa stii ca am tinut odata cura asta si am slabit fff tare.
Eu merg sa ii dau Mariei papa,carnita de vita+pilaf
Pup

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

roxx, multumim de aprecieri...si da, poza aia e prferata tuturor...nu stiu cum am reusit sa-l prind asa...

adina, Eric are 7400 grame si 62cm la 5 luni si aproape o saptamana.. in poza ii tineam piciorusul in mana mea, ca sa-mi dau seama de 'marimea' talpii... are nr.17 la papucei, eu zic ca e ok...

nu stiu ce sa ma fac cu el... doarme, si se trezeste tipand, dupa care evident nu mai daorme la loc, se trezeste... cred ca-l daore ceva sau viseaza urat??? nu stiu...

pupam mamicile si copilasii!!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

Eric la 5 luni

Eric in centrul de joaca

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

Ma inscriu si eu la slabit! Nu de alta, dar am o burta de zici ca sunt tot !

Anca Dragoman pe care dintre cele 2 ai tinut-o? La mine e mai greu cu sucurile! Cu cola mai ales! Nu beau foarte multa, dar beau...

Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

salutari si de la mine...

Adina, in 2 saptamani 5 kg si sa nu strice la alaptat ? Hmm, cred ca solutia e ...corset

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Noi suntem necajite si maraite tare cu dintisorii astia ... Acum sa va intreb ... e posibil sa sa schimbe ordinea aparitiei dintilor? Adica nu cea clasica ... incisivi, premolari etc? Pt. ca la Silvia i-a iesit un premolar stanga ... se vede clar coltul, destul de marisor si agata, se simte la pipait ... iar gingia de jos e umflata si alba, deci tre' sa iasa si ceilalti ... Clar, fata mea e pe invers. Da' e vreo problema daca s-a schimbat ordinea?

logam - am vazut sorinuta bucalata ... vaaaaiii ce frumusica e !!!!!

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

1..ma dispera de cap astia cu reclama lor la pampers..poate ma fac sa nu mai cumpar deloc!

IN ALAT ORDINE DE IDEI.. fetelor, explicati-mi si mie, asa ca la prostuti..cum se face marul copt..dupa etapa spalat marul f bine..ce urmeaza? se curata sau nu de coaja? se pune intreg? si cd i-l dai, cum faci efectiv?

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Adica asa se chinuie saracuta cu dintisorii.

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

pet.cost2005Ce dragalasa e Al meu urla

Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Poate va era dor de noi?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput