Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

quote:
Originally posted by adyanna

quote:

de unde cumperi cartofii dulci?

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Am luat din Kaufland.

Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

multumesc

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

quote:
Originally posted by adra_bell

Buna!
Am stat mai toata ziua afara.
Logam, bine ai venit!
Alina si Mihuta cum decurge diversificarea?
Cristina, n-am primit nici un pm, o fi vreo problema cu site-ul mai trimite o data te rog!

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Cum sa fie cu papica, asa si asa, azi a fost prima zi in care a mancat tot, adica cam o treime de borcanel Hipp. A avut in meniu un piure cvurgator de cartof morcov si dovlecel. Problemele au fost urmatoarele :

1) am incercat sa incep la ora fixa cu mancare sanatoasa, dar am avut de ales sa renunt la una dintre cele doua, ori bagam fructele (pe care sigur le accepta mai usor) ori modificat programul. Fireste am ales ultima varianta, pentru ca am remarcat ca nu merge prea usor masa daca ii e prea foame, sau prea somn.

2) copilul meu nu stia sa manance. Bunavointa cat carul dar lipsea tehnica. Deschidea gurita mare, o inchidea ....si atat. Nu mesteca nu inghitea. De multe ori chiar uita sa inchida gurita si ii pica mancarea din gura. Sau musca lingurita si rameanea cu ea in gura. Azi a fost prima zi in care a luat in gurita papa si a inghitit.

3) mancarea ca mancarea, dar a descoperit apa. Bea din canita normala, cea cu supapa n-o intereseaza decat ca obiect de ros. Incerc sa nu-i dau in timpul mesei, dar din cand in cand o mai ajut astfel sa inghita.

In rest, numai de bine

Salutari tuturor !

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by slimatei

la noi se face odata pe saptamana piata(cred ca v-a mai explicat si BB ca a prins si ea ceva cand a fost pe aici.. si petro ma pote ajuta..eu voi explica ca mine
sunt mai multe tarabe unele de haine, unele cu incaltaminte, iar altele cu diverese lucruri pt. casa si nu lipsesc tarabele cu gastronomie si fructe..in fine nu-mi vine acum cuvantul dar un fel de balci fara muzica ..de care de altfel avem si de asta parte in unele perioade ale anului ..spre exemplu acum la noi azi a inceput oficial pana luni seara de seara se tine intr-o veselie ..tarabele nu lipsesc(doar cele de fructe presupun) dar in schimb apar toate celelalte ...,tarabe cu profil indian(adica marfuri de'alor), tarabe cu dulciuri, bijuterii, carti anticariat, casete vechi si discuri , animalute , invartitori pt. copilasi..(nu-mi vine acum cuvantul)in fine daca li s-ar oferi si un pic de spatiu mai mult de desfasurare poate ar fi mai frumos.. dar oricum pe mine ma incanta de fiecare data..e o placere sa merg ..dar anul asta tb sa-mi astup gura si mai ales ochii cand se trateaza de papic bunut si mai ales de acadelele alea mari cat casa si bunutetb sa fac ceva daca nu vreau sa ajung cat casa eu

Stefania X2 (22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite,...si dupa 4 lunite
Nasterea unei stele...numita Stefania!

daaa, ce super era!!!! am prins si eu cand am fost festivalul vinului de vineri pana duminica. a fost super!!!!

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adyanna

quote:
Originally posted by bb_yasmi

adriana, mersi frumos. cum faci ciresele..suculet??? eu am o tanti in colt care vinde si sigur sunt de la ea din curte. ufff ce piure de cartof+morcov+radacinoase suntem satule pana peste cap....

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

Ciresele le curat de coaja si de samburi si le amestec cu alt fruct: mar, para.... Iar la piure nu erau cartofi obisnuiti, ci cartofi dulci, din aia de seamana cu dovleacul la gust dupa ce sunt gatiti.
Uite aici cum arata.

Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

mersi de raspuns. maine sigur voi cumpara.

Mergi la inceput

noapte buna!!
somnic pufos !!

Mergi la inceput

Ma tot tin de vreo cateva zile sa postez ce tipuri de papa am gasit pe net (am tras cu okiul la borcanase)
morcov
morcov cu cartof
morcov cu mar
pastarnac
cartof cu pastarnac
pastarnac cu mar
cartof cu rozmarin
cartof dulce cu morcov si www.vegbox-recipes.co.uk/ingredients/swede.php" target="_blank">swede
para cu dovleac (squash)
broccoli cu cartof dulce
cartof+morcov+dovlecel+porumb+rosie+orez
cartof cu porumb
pastarnac cu cartof cu curcan
dovleac cu cartof cu vita
cartof + morcov +vita

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

va salut
tot asa tarziu ca de obicei
in legatura cu bunica mea m-am resemnat...asta e viata ...unul vine altul pleaca
acum vreau sa dau si eu pt. minunatii nostri bulgarasi si minunatele globulete ,sa multumesc pt. urari tuturor , ieri fiind si ziua fiicei mele mult iubite ANA SOFIA,urandu-i ei si totodata si celorlalte sarbatorite Amalia Maria, Adelina Elena, Diana LA MULTI ANI si o viata lunga si plina de impliniri....a implinit 6 luni, jumatate de an...cum trece timpul asta!?
cu aceasta ocazie am fost cu Ana la oras, la terase la cafea si apoi la un restaurant sa mancam niste mititei...s-a comportat exemplar
ce sa va mai spun....nu mai am timp de nimic...la ore din astea ma duc la culcare dimineata ma trezesc si ma duc la Ana...care ,da, e tot la bunici si o sa mai stea sigur pana la sfarsitul lunii
nu prea am citit eu decat pe diagonala , am vazut ca sunt ceva probleme cu suflul sistolic...am sa intreb si eu sambata dr. pt. la ultimul control a ascultat-o cu stetoscopul indelung si a zis ceva de genul..."avea ea un pic de suflulet"...acum m-ati pus pe ganduri...noroc ca nu mai e mult pana sambata la control
nu ati aflat nimic de chestia cu sticlutele de plastic?

pe final urez multe lunite inainte si Sophiei,si lui Andrei...sa creasca mari si frumosi!!
pa pa

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Intrucat eu nu prea urez niciunui bebelus la timp "la multe lunite, etc", imi urez singura "sa-mi traiasca fata" si ei "toate cele bune", asta ca sa nu ma simt vinovata ca eu n-am niciodata timp sau rabdare sa verific cine cate lunite a implinit !

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

haideti ca in dimineata asta va servesc cafeaua la cap. 62

Stefania X2 (22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite,...si dupa 4 lunite
Nasterea unei stele...numita Stefania!

Mergi la inceput