Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (61)
Raspunsuri - Pagina 19
Roxxy80 spune:
Ce fac mamicile mele preferate?
Noi suntem tare bine. Cu diversificarea merge super (chiar nu ma asteptam sa primeasca asa de bine mancarea solida), nu prea luam in greutate (dar deocamdata nu sunt prea ingrijorata pt ca am inteles ca asa se intampla la inceput de diversificare). In prezent avem o masa de fructe la 10.00-10.30 de 150 de grame; la 14.00-14.30 - masa de legume de 130 de grame si 3 mese de laptic (cate 210 ml la fiecare masa). De saptamana viitoare incepem sa facem si branzica, pe care o vom introduce la ora 18.00 (deci vom inlocui inca o masa de laptic). M-am gandit sa o amestec cu diverse fructe.
In rest, ne plimbam toata ziua prin parc. Dormim din ce in ce mai putin afara, insa suntem foarte atenti la ce se misca prin jur si radem la mamicile frumoase care ne inconjoara (ex Adyanna). De 4 nopti doarme cam 11-12 ore (cu o mica pauza de laptic de vreo 5 minute la 6-7 dimineata). Sper sa-l tina ca tare bine mai e. Ii curg niste bale toata ziua si, in plus, baga absolut orice prinde in gurita.
V-am facut capul patrat. Va pup pe toate
Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
Roxxy80 spune:
Noi tot pampers folosim si nu am avut pana acum nici o problema.
Am uitat sa va spun ca am inceput sa introducem Nan 2 de 3 zile. Peste 2 zile va fi introdus complet. Ce sa mai....suntem baieti mari .
BB, felicitari pt olita. Sa o stapaneasca sanatoasa si sa faca pipi si kk cat mai repede in ea.
RGE, tu pe unde umbli? Va plimbariti prin parc?
Stefania (Slimatei), multi pupici pentru fete.
Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
bb_yasmi spune:
roxxy ma bucur ca mai dai un semn de viata!! felicitari mele pt matei la capitolul papica. si noi stam fff bine!!! sa nu te stresezi cu luatul in greutate, nici iasmi nu aluat nimik in 3 sapt, desi eram ferm convinsa ca are cu vreo 400 de grame cel putin mai mult. asa grea mi se parea1!
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007
http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi
bb_yasmi spune:
fetele cu bebei diversificati "mai tare".. dati mi si mie ideei de papica1! nu mai stiu ce sa fac!! azi i-am dat dimineata piure de mar, para si piscoturi, apoi dupa masa: piure de fasole verde, porumb, morcovi si marnita, la ora 18 un iaurtel simplu cu banana spuma si piscoturi.
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
adyanna spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
fetele cu bebei diversificati "mai tare".. dati mi si mie ideei de papica1! nu mai stiu ce sa fac!! azi i-am dat dimineata piure de mar, para si piscoturi, apoi dupa masa: piure de fasole verde, porumb, morcovi si marnita, la ora 18 un iaurtel simplu cu banana spuma si piscoturi.
Buna fetele!
Eu i-am dat azi Antoniei banana cu mango la 10 si la pranz cartofi dulci cu morcov si radacina de patrunjel. Peste cateva zile voi introduce avocado si ananas. Sper sa ii placa, pentru ca pana apar fructele noastre ( caise, piersici...) mai e. A, si o sa ii mai cumpar cirese pentru ca ce e acum pe piata cred ca sunt de la noi. Mai studiez...
Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste
bb_yasmi spune:
adriana, mersi frumos. cum faci ciresele..suculet??? eu am o tanti in colt care vinde si sigur sunt de la ea din curte. ufff ce piure de cartof+morcov+radacinoase suntem satule pana peste cap....
adyanna spune:
quote:
adriana, mersi frumos. cum faci ciresele..suculet??? eu am o tanti in colt care vinde si sigur sunt de la ea din curte. ufff ce piure de cartof+morcov+radacinoase suntem satule pana peste cap....
Ciresele le curat de coaja si de samburi si le amestec cu alt fruct: mar, para.... Iar la piure nu erau cartofi obisnuiti, ci cartofi dulci, din aia de seamana cu dovleacul la gust dupa ce sunt gatiti.
Uite aici cum arata.
Asa creste
cristi07 spune:
quote:
Originally posted by adyannaquote:
Ciresele le curat de coaja si de samburi si le amestec cu alt fruct: mar, para.... Iar la piure nu erau cartofi obisnuiti, ci cartofi dulci, din aia de seamana cu dovleacul la gust dupa ce sunt gatiti.
Uite aici cum arata.
Asa creste
de unde cumperi cartofii dulci?
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
slimatei spune:
quote:
Originally posted by Ank83
deci slimatei la voi sunt mai ieftine ciresele!!! sau cam la fel.
Va pupacim.. iesim la plimbare..pupici
Ank Raul 17.10.2007
si 9+
Poze Raulito
in general nustiu ca nu prea am fost in piata..maine este targ...parca roxana80 ma intreba cum e cu targul nostru... si stai sa va spui atunci de targ daca tot ajunsesem...eu stau in afara Romei intr-un "satuc", il numesc asa, desi nu pare.. dar nu e oras e ceva mic... eu una sunt foarte multumita ca se cunoaste si mata cu pisica (adiaca mai intim..acum parerile sunt impartite, dar din pct. meu de vedere e frumos... si mie imi place ca de altfel nu as fi stat atati ani aici..m-as fi dus la "oras"multi m-ar contraria, dar.... ne-am integrat bine, stam intr-o casa frumoasa(si iar spun pt. mine) ..desi spatiul nu mi-ar ajunge cred ca nici daca as avea 150 mp as gasi eu cu ce sa umplu spatiile goale..caci astea deja ma impedic de toate cele..si le-am adunat pe toate'dar nu pot sa ma indepartez de nici un lucru...mi le pun la inimioara caci pe unde colindam ...prin locuri frumoase tot adunam cate ceva...oare ce oi face cand va trebui sa ma mut
oi, oi ce ma lungesc ..nici nu mai stiu de unde am plecat..dar profit si eu un pic de situatie ca sta ta'su cu stefy..si i-am promis ca scriu doar un mesaj la fete...si adevarul spui ..e un mesaj..ce conteaza acum dimensiunea
desi asa ce m-as duce la el...sa-l iau de urechi..se aud niste zgomote de ma concentrez numai asupra mesajului meu..va imaginati, nu?dar sincer abia asteptam sa-mi iau o lungaaa pauza ..azi toata ziua don'soara aparte ca n'a inchis un ochi a tinut'o intr-un bocet..si nustiu de ce ..nu a facut niciodata asa...nu cred ca sunt dintisorii..dar nici nu stiu ce poate fi..daca si maine se repeta mergem la dr...macar sa stiu ce are... eu una sunt terminata.. vreau fetita mea cuminte
ahaaa cred ca plecasem de la targ...
la noi se face odata pe saptamana piata(cred ca v-a mai explicat si BB ca a prins si ea ceva cand a fost pe aici.. si petro ma pote ajuta..eu voi explica ca mine
sunt mai multe tarabe unele de haine, unele cu incaltaminte, iar altele cu diverese lucruri pt. casa si nu lipsesc tarabele cu gastronomie si fructe..in fine nu-mi vine acum cuvantul dar un fel de balci fara muzica ..de care de altfel avem si de asta parte in unele perioade ale anului ..spre exemplu acum la noi azi a inceput oficial pana luni seara de seara se tine intr-o veselie ..tarabele nu lipsesc(doar cele de fructe presupun) dar in schimb apar toate celelalte ...,tarabe cu profil indian(adica marfuri de'alor), tarabe cu dulciuri, bijuterii, carti anticariat, casete vechi si discuri , animalute , invartitori pt. copilasi..(nu-mi vine acum cuvantul)in fine daca li s-ar oferi si un pic de spatiu mai mult de desfasurare poate ar fi mai frumos.. dar oricum pe mine ma incanta de fiecare data..e o placere sa merg ..dar anul asta tb sa-mi astup gura si mai ales ochii cand se trateaza de papic bunut si mai ales de acadelele alea mari cat casa si bunutetb sa fac ceva daca nu vreau sa ajung cat casa eu
aaa dar am plecat de la cirese, nu ?..
ce pacat ca nu am plecat de la altceva..
cine stie pe unde as fia juns
deci vroiam sa spun asta si ma opresc aici caci am impresia ca cineva o sa-mi ceara ajutor in curand...
deci la magazinul de langa noi e 3.50€ la kil(dar probabil ca e productie proprie)
va pup si va doresc o noapte cat mai linistita si in special valabila pt. mine
a si avem albume noi la semnatura cu +/-4 lunite..daca aveti rabdare..de data asta apar si eu prin zona
Stefania X2 (22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite,...si dupa 4 lunite
Nasterea unei stele...numita Stefania!
adyanna spune:
quote:
de unde cumperi cartofii dulci?
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
Am luat din Kaufland.
Asa creste