Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Adina, multumim frumos! de la Eric!

Adriana cauta pe reclama , gasesti la articole pentru servit masa... mi-am comandat si eu, astept sa vina maine

pusici!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

VOTATI-NE! MULTUMIM!

http://www. nou-nascuti. ro/album_nn.html?action=show&pid=2946

stergeti spatiile de dupa 'www.' si de dupa 'nou-nascuti.'

ERIC

Eric la 5 luni

Eric in centrul de joaca

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Lala_D
Pupam toti copilasii, salutam mamicilile si dam chiar si cafeaua de dimineata

Multumesc! E fara cofeina,da?
Pupici la zambaretul mic!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

Victo, Eladea am gasit! Multumesc frumos!

Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oana_r

buna fetelor,nu am mai reusit sa intru pe forum
am probleme cu ania,i-au gasit un suflu sistolic de gr.2 in in urma radiografiei a reiesit cord cu diametre usor crescute si pedicul vascular largit,nu stiu ce inseamna ,luni am programare in Iasi pentru ecocardiografie.

La ce dr veniti in Iasi?
Si Robert a avut suflu sistolic,dar s-a inchis gaurica pana la 5 luni.
Dar poate dura si pana la 7 ani.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ank83
si ma apuca durerile de cap cand vad copilasi de3 ani cu caciuli cu urechi pe cap la 20 de grade s o mica adiere

La noi au fost ieri cred vreo 28 de grade.Batea vantul un pic,dar cald de-am crezut ca lesin.Si cu toate astea...am vazut mamici la tricou cu maneca scurta sau maieu si bebicii cu caciuli tricotate,de-alea legate strans sub barbie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Lala, ce bine ca mai scrii si tu! Lasa ca e bine baiatul! Nici al meu nu e la categoria grea, are ca. 7,2kg (cred) la nu stiu cat, cred ca ca. 70cm... (+/- ca nu stiu exact)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

slimatei.aniei la 1 luna i-au descoperi suflu sistolic gr.2(adica are undeva o gaurica care,ascultand cu stetoscopul se aude un murmur).la 2 luni a disparut murmurul,acum la 6 luni a reaparut,medicul nu-si explica.am vorbit la iasi cu prof.Dimitriu sa-i fac ecocardiograma si a spus ca-i trebuie si radiografie. ca sa nu mai umblu prin iasi prin spitale,i-am facut la bacau radiografie si a reiesit inima cu diametre crescute si pedicul largit.acum astept ziua de luni sa-i faca ecocardiografie.

tu i-ai facut radiografie?

Anya-Dumitra si Matei

oana si matei(12 NOV.2003)si ania-dumitra(26.10.2007)http://community.webshots.com/user/oana_r_76?vhost=ania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

Miha,tu i-ai facut lui Robert radiografie?

Anya-Dumitra si Matei

oana si matei(12 NOV.2003)si ania-dumitra(26.10.2007)http://community.webshots.com/user/oana_r_76?vhost=ania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

quote:
Originally posted by adinag

Mai, sa nu va suparati (eu zambesc acum, ca sa nu iasa o neintelegere ;-) dar asta cu curentul este ceva tipic romanesc! Aici nu se streseaza nimeni cu curentul, doar sa traga incat sa simti intr-adevar ceva. Dar cand a fost in Romania in concediu, peste tot se inchideau usi, ferestre in toiul verii, ca cica trage curentul. Omul meu nu mai rezista, tot iesea afara ca se sufoca, chiar nu inteleg. Stiu ca si ai mei erau asa mai demult, acum s-au schimbat si ei de cand traiesc aici. Dar sa nu va suparati ca v-am zis asta, da? Ca mie imi vine mereu sa rad, este una din putinele propozitii pe care le stie si al meu: trage curentul!

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

sa stii ca asa e...ma uit la coreeni, copiii sunt de mici lasati cu capul descoperit chiar daca bate un vant de te ia pe sus...mai vezi cate unu' cu gluguta, dar mai rar...si cu piciorusele goale unii, fara sosetele...eu incerc sa nu-l cocolosesc prea tare, sunt de principiul cum mi-e mie asa trebuie ca ii e si lui, dar, recunosc, si eu am o problema cu acest curent ...nu foarte mare, dar e acolo

_

Roxana de Luca Teodor (05.12.2007)
Cum creste
Poze

www.mangalia.ro:4545/user/index.html" target="_blank">Mangalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

quote:
Originally posted by eladea2005

roxx

ce dulcic e Luca cum doarme el... sunt atata de scumpi si inocenti!!!

e mortal cu baticul ala legat pe caput!

si ce parc frumoooooooooos!!!!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

Eric la 5 luni

Eric in centrul de joaca

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

multumim... cred ca o sa ma bata cand o sa vada ce poze i-am facut ...
si da, parcul ala mi-a placut tare mult si mie

_

Roxana de Luca Teodor (05.12.2007)
Cum creste
Poze

www.mangalia.ro:4545/user/index.html" target="_blank">Mangalia

Mergi la inceput