Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (61)
Raspunsuri - Pagina 14
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by sanduta
Eu nu mai inteleg de la ce slabeste
Sanduta,nu te ingrijora in primul rand si in al doilea de ce il cantaresti asa des?Pai la greutatea asta ar trebui sa-l cantaresti o data la 2 luni. Robert al meu a avut greutatea asta la aproape 10 luni.
Depinde si in ce moment l-ai cantarir...inainte sau dupa masa,inainte sau dupa pipi/caca...Si apoi eu zic ca e absolut normal sa stagneze sau sa scada un pic,avand in vedere ca e mult peste graficele de crestere.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
adinag spune:
Andreea, hai ca ma bag si eu in seama: v-am votat si eu ieri! :-))
Ank, nu-ti dai seama ce pofta de cirese imi faci! Capsuni sunt si aici, dar numai spaniole sau stiu eu de unde, deci tratate lamaxim si mananc numai rar. Dar indata incepe sezonul, si atunci poti merge pe teren direct, iti culegi singur la pret bun, alegi ce-ti place si ai capsuni super proaspete. Abia astept!
Dar cu ciresele n-am ce face, costa enorm aici...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by adinag
Sanduta, nu te necaji! In primul rand, astea sunt variatii deja normale la varsta si (mai ales) greutatea asta. Conditiile sigur nu sunt aceleasi, nu-l mai cantari asa des! Fii bucuroasa, are aproape greutate á unui bb de un an! Si la greutatea lui asta lui asta e o variatie de ca. 1% (putin numai mai mult). E normal, nu?
Iote ca si Adina a zis la fel. Ma rog...eu am zis la fel ca si Adina.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
slimatei spune:
quote:oana eu sincer nustiu inca daca e aceesi problema (adica suflu)..noi avem programare la cardiolog pe 21 mai acum...
Originally posted by oana_r
buna fetelor,nu am mai reusit sa intru pe forum
am probleme cu ania,i-au gasit un suflu sistolic de gr.2 in in urma radiografiei a reiesit cord cu diametre usor crescute si pedicul vascular largit,nu stiu ce inseamna ,luni am programare in Iasi pentru ecocardiografie.
slimatei,parca a avut probleme cu BB cu suflu,nu mai retin bine,scria ceva in capitolele trecute,daca confund,imi cer scuze.
daca nu ma insel,voiam sa stiu ce a rezolvat.
Anya-Dumitra si Matei
oana si matei(12 NOV.2003)si ania-dumitra(26.10.2007)http://community.webshots.com/user/oana_r_76?vhost=ania
noi am aflat despre orificiul asta nedezvoltat la nastere la ecocardiograma ..dar cardiologul de la eco a zic ca se mai intampla sa nu se dezvolte imediat si sa nu-mi fac griji deocamdata si o alta eco mai tb sa facem la 1 an... in schimb pediatra ma sperie ca e grav.. si acum tb sa consultam alt cardiolog...
fetelor eu una va mai citesc dar nu va suparati ca nu va mai dau cafeaua..mi se pare inutil sa intru doar pt. asta
in plus petrec mult timp cu stefy si incerc sa devin o gospodina model
roxana scuze ca nu am mai raspuns dar iti multumesc mult
adina
si va pup pe toate scz ca mi-ar lua mult sa va nomin ....
o zi buna
Stefania X2 (22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite,...si dupa 4 lunite
Nasterea unei stele...numita Stefania!
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Victo
miha, eu chiar vroiama sa te intreb cum mai sta robert la capitolu..tzatza mea..da ti-o dau si tie...e memorabil pustiul..
Cam tot pe acolo... Dar lucram intens la capitolul "si eu unde tin mana cand dorm?
adyanna spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi!
Fetelor am si eu o rugaminte! Acum ceva vreme scria cineva pe aici ca si-a luat jucarie(daca asa ii spune) din aceea cu plasa in care se pot pune bucati de fructe, dar nu mai stiu cine. As vrea si eu sa ii iau Antoniei pentru ca ii place la nebunie sa linga si sa molfaie bucati de fructe. Deci cine scria si de unde a luat? Era si un link, parca, pe acolo! Multumesc!
Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste
iuli-ana spune:
CATI,sorry...cel verde???e mortal,imi place tare mult?E balansoar???De unde???
Eu ii dau sa pape in scoica de la masina,inca suntem curate,dar tare am vrea sa bagam ceva degetele in piure,o fi mai bun cu degetele...
Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007
http://picasaweb.google.com/state.ana/34Luni
creem spune:
quote:
Originally posted by iuli-ana
CATI,sorry...cel verde???e mortal,imi place tare mult?E balansoar???De unde???
Eu ii dau sa pape in scoica de la masina,inca suntem curate,dar tare am vrea sa bagam ceva degetele in piure,o fi mai bun cu degetele...
Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007
http://picasaweb.google.com/state.ana/34Luni
nuuuu, cel verde e scaunel de baie, dar fiindca e inca frig in baie ca s-o las sa se joace in el, o pmai pun ziua. L-am primit cadou, nu stiu de la ce firma e
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
Victo spune:
adriana, ramo si-a luat.cauta pe bebelusul tau la chestiile de mancare parca
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Sorina7
In legatura cu pilota, oare nu trage curentul jos ? eu sunt cam stresata cu curentu asta.
Eu nu cred in mitul asta al curentului nici sa ma bati.
Daca e sa racesti racesti de la un virus/bacterie nu ca a batut curentul in urechi,cum zice soacra-mea.
N-am sa pot intelege cum pot sta cu usi si geamuri inchise,temandu-se de marsavul asta de curent care le pandeste urechile.
Sau pe aia in autobuzul sau tramvaiul supraaglomerat...prefera sa miroase transipratia unuia sau altuia decat sa lase geamurile deschise. "Inchideti dom'le geamurile,ca-i curent si mai avem si copii mici printre noi"