Gravidute si mamici de Cluj- 78

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

eu sunt lesinata de somn, ca m-am trezit la 6..dar de spalat pe cap nu am apucat.ies cu piti afara..si dupa-amiaza ma bag in baie, sa imi tihneasca..:):)..asa ca dc ma vede careva azi..va rog sa ignorati parul meu..oricum, ma duc prin cartier..deci ma ascund..:):)

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Victo, copii astia s-au inteles? ca si al meu a dat desteptarea la 6....

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

buna mamici,
noi ne tot chinuim cu diversificarea...nu stiu cum sa mai fac. daca e prea obosit nu papa nimic, vrea doar lapte, daca ii e prea foame tot lapte...imi e greu sa-l prind la momentul optim mai ales ca el inca are un program de somn tare haotic. adica, cand doarme ff putin sau de loc cand doarme cate 2-3 ore si se trezeste rupt de foame si nu vrea nici supica nici legume ci doar lapte. oare are ceva daca ii dau macar legumele dupa lapte?

ne alaturam si noi mamicilor care nu prea dorm noaptea..incerc sa-l dezobinsuiesc de tzitzi in timpul noptii....e asa de greu!

edi inca are 5 mese de lapte..oare trebuie sa-l mai dau si alte lichide? ceai-apa...el bea tare putin ceai ..adica vreo 50-100 ml pe zi. cam cat ar trebui sa bea un bebe de 7 luni?

sa aveti o zi minunata!
mami si edi

www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6" target="_blank">poze Eduard 0-3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj" target="_blank"> poze Eduard la 3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.3re2sve7&x=0&y=sh43dl&localeid=en_US" target="_blank">poze Eduard la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

am uitat ...alta intrebare..oare ce crema de protectie solara sa-i cumpar la bebe. sunt diferite fata/corp?

www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6" target="_blank">poze Eduard 0-3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj" target="_blank"> poze Eduard la 3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.3re2sve7&x=0&y=sh43dl&localeid=en_US" target="_blank">poze Eduard la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Fetelor va rog sa ma ajutati - nu stiti pe cineva care doreste sa se angajeze secretara la o firma mare de constructii?

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mutunel spune:

salut mamici din Cluj.Eu sunt Mutunel si am nevoie de sfaturi din partea voastra. Sunt insarcinata in saptamana 15 si 3zile. Toate bune si frumoase pana cand am facut un triplu test la Ginecologie 1 si mi-a iesit risc pentru sindromul Dawn de 1 la 180. Medicul meu Dr. Mihu de la Stanca cu o saptamana in urma mi-a spus ca sarcina este bine si sa nu ma mai duc la control pana la inceputul lunii iulie. Cand am mers la el marti in 13.05.2008 cu triplul test mi-a spus ca nu poate sa-mi spuna daca copilul o sa se nasca bine si ca ar trebui sa stabilesc cu sotul daca fac sau nu amniocenteza. Am mai facut o ecografie numita morfologie fetala la ISO X la DR. Diculescu care mi-a spus ca copilul este bine, perfect dezvoltat pentru 15 saptamani dar sfatul lui pentru a ma linisti a fost sa fac amniocenteza. Eu si sotul am hotarat sa fac amniocenteza ca sa scapam de stres si marti la ora 12 am programare la Dr. Stamatian pentru a-i arata triplul test si pt. a discuta despre amniocenteza. Acum m-am mai linistit dar tot ma gandesc ca ma asteapta o interventie care se spune ca nu este riscanta si nici complicata dar imi este frica. Am 37 de ani si mai am o fetita de 4 ani perfect sanatoasa. A facut cineva amniocenteza? A facut cineva amniocenteza la Cluj? Imi puteti spune cum a fost? Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Velena si P p;ingea cind ii era foame tare si atunci voia numai lapte, ii dadeam putin sa se linisteasca, apoi ii dadeam papa cealalta. Asta se intimpla la inceput la masa de prinz. Creme de protectie pt copii sint la Mustela, Chicoo, Vichi.. nu stiu daca simnt pt fata si corp separat. Nu cred.

Ce vreme.. ba ploua, ba sta

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Salutari,

Noi tot pe fuga suntem, azi vrem sa plecam iar la ai mei, ca duminica vom boteza acolo o fetita, de-abia astept.

De cateva zile Ana mananca putin la pranz, la 11,30 mananca ff bine fructele (aprox 250 g), la 18.30 papa iaurt cu cereale chiar mai mult de 250 g, dar la pranz ne chinuim sa papam. Am incercat toate variantele (supa simpla, supa-crema, doar pireu, cu sau fara carnita) dar mai mult de 50-75 ml nu reusesc sa-i dau. Se poate sa nu-i fie foame?
Jasmi bine ai venit!
Andreea bine ai revenit! O pupam si noi pe Dariuta!
Ioana, mami de Sara bine ca s-a terminat, multa sanatate si sa nu mai fie niciodata bolnavioara printesa!
Ioana, mamica de P, multumim frumos de complimente Adevarul e ca toti bebeii sunt frumosi, eu nu ma mai satur sa ma uit la poze sau la ei pe strada!
Spor la mamicile de Stefani, una mai harnicuta ca cealalta!

Diana si Ana (13.09.2007)

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Adriana te-am vazut azi in statie la iulius.Opream sa vb dar eram in trafic.

David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

ba da stiu hai sa vb pe mess face vrei elenuta23 este id meu de mess

quote:
Originally posted by asi

Fetelor va rog sa ma ajutati - nu stiti pe cineva care doreste sa se angajeze secretara la o firma mare de constructii?

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

party dupa 1 an de viata

poze de Paste

varsta lui Dragos

Mergi la inceput