Gravidute si mamici de Cluj- 78
Raspunsuri - Pagina 10
dariandra spune:
Buna, fetelor!
Dupa o curatenie minutioasa, mai prinde bine si cate o pauza pana se trezeste scumpica mea.
Dragele mele, va sarut si eu
.
DIANA - Si Daria are perioadele ei.Cand mananca bine dimineata nu prea mananca la pranz si invers.Noi incercam sa ne obisnuim cu 2 mese de lapte, ca deocamdata avem 3.
anca.b spune:
Diana, drum bun si petrecere frumoasa!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
mami_alexia spune:
Am ajuns acasa, in sfarsit...
Paula, da, noi eram,mergeam la Cora. Si Lore, cred ca tot noi eram, doar ca nu in statie la Iulius, in statie la facultate.
Mutunel, nu te pot ajuta, nu am facut testele despre care vorbesti, poate stiu fetele mai multe. Multa santate si sa te intorci cu vesti bune.
Ioana, sper sa nu mai dureze mult greva asta a foamei ca tampesc.Astazi am cumparat spanac, ii fac si bors(ca asta ii place) numai sa manance.
Elena, nu te-a injurat nimeni. Si Alexia doarme toata noaptea cand nu o deranjeaza ceva, cum ar fi dintii sau hiperactivitatea de care da dovada in ultima perioada. Nu se trezeste sa manance, ca nu ii trebuie, ea se trezeste sa se joace.
Inca ceva. In locul unde a intepat-o pt vaccin s-a inrosit, pe piciorus. E destul de mare suprafata, cam de marimea unui ou. I-am pus compresa cu apa rece, parca s-a mai tras dar nu de tot. E normal? Si la 6 luni parca s-a inrosit dar nu asa de tare.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)ALEXIA- 1 AN
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
redai spune:
Adriana pentru mine tot una e statia de la Iulius cu cea de la facultate.de fapt nici nu stiu bine care sunt statii de autobuz in zona aia.
David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".![]()
Victo spune:
anca, eu m-am trezit din cauza sotului, eu imi pun ceasul sa sune la 7, sa ii dau sa pape lui piti ca sta acolo singurel si se uita pe pereti..
elena..si eu ma cam chinui cu el la masa de pranz..incep cu supica..cd il apuca maraiala tare..opresc..ii dau san..apoi..continui cu supa..cam aiurea, dar asta e la noi. eu am scos masa de lapte de la 10, cea de dupa fructe.iar dupa 7 luni o voi scoate si pe cea de la 18.
nu, aceeasi crema de protectie e si pt fata si pt corp.eu am luat d e la avene, cu factor 50.
adriana, la mine nu s-a inrosit la vaccin, dar s-a intarit..a durat vreo cateva zile bune..am mai masat asa, incet, ca ma gandesc ca totusi poate il doare.
bineinteles ca n-am avut noroc sa nu ma intalnesc cu careva cunoscut..cu Ioana (de P)..asa-i ca nu mi-ai vazut parul murdar?;)..acuma dupa ce am terminat cu hranirea trupei, ma bag si eu la imbaiat..:):) mai da un-doi se mai supara baiatul tau..:):)
fetelor..i-am zis si Ioanei..vedeti ca io-s cam chioara..adica ar cam trebui sa-mi port ochelarii..insa mi-e lene..ii port eu cd citesc..cd merg la scoala,cd invat (adica ceea ce nu fac acum)..dar in rest nu prea..asa ca vedeti ca eu nu bat prea departe..dar insistati, ca pana la urma ma prind ca pe mine ma semnalizati..
ps..ioana..sper ca nu te durea mana de cat ai fluturat din ea..;)
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
geanina-nica spune:
SALUT
Raportam si noi,de o sapatmana dormim toata noaptea nu-mi vine sa cred,se culca pe la 21.30,si se trezeste pe 9 dimineata,de multe ori,papa lapte pe la 7.30si doarme pana la 11,asa de fericita ca in sfarsit dupa 1 an si 7 luni dorm noptileee

Era sa uit ne spalam de dintisori si noi,dar ne mai spala si pe noi.
IOANA-MAMA DE SARA-ma bucur mult ca sunteti bine,si am vazut ca si tata s-a purtat bine.dar ce o avut pana la urma?
ioana-13-chiar si pe mine ma inerveaza reclama asta cu Pampersul,![]()
si vremea si aici e la fel nici nu sti cum sa te imbraci ![]()
mutunel-acum si aici dupa 35 de ani i-ti propun sa faci testul,dar asta nu inseamna ca o sa fie copilul cu DAWN,AI SA VEZI CA TOTUL O SA FIE BINE,am inteles ca i-ti ia un picde lichid amniotic sa-l analizeze.i-mi pare rau mai multe detalii nu pot sa-ti dau.
meli-sper ca esti bine,si frumoasa cu sani noi si frumosi.asteptam vesti.
alex19-elicitari pentru TATA,cred ca i-a cazut balele la TATA pupici la TEADRIS,doamne ca frumoasa e.
NUMAI stiu cine a zis de dermatita atopica,sa ai grija cu apa la baita sa nu fie calduta si nu mai mult de 5 minute sa-i faci baita.
FELICITARI LA TOATA LUMEA PENTRU PROGRESE.
anamica spune:
Acum am citit mesajul lui Mutunel si vroiam sa-ti scriu ca eu am o ruda care e acum insarcinata, are 41 ani, este a doua sarcina si ei i-a iesit risc mare la sindromul Down (la Triplu Test) dar dupa multe discutii a decis sa nu faca amniocenteza. S-a consultat si cu prof Stamatian care i-a spus ca majoritatii femeilor dupa 37 de ani le iese riscul mare la S Down, cauza fiind tocmai varsta mamei si ca se recomanda amniocenteza daca exista in familie antecedente de acest gen. Totusi amniocenteza este o interventie care implica un oarecare risc, dar e singura investigatie care ofera siguranta 100%.
Multa sanatate iti doresc, cu siguranta va fi totul bine cu bebelusul tau!
Diana si
Ana (13.09.2007)
Povestea Nasterii
Ioana13 spune:
Paula nu ma doare mina, lasa sa mai exersez... poate fac muschi la miini. Ce ochi mari si albastri are Stefanut!! P nu e miriit de obicei, azi nu stiu ce a avut, cred ca de la caldura... abia a asteptat sa ajungem acasa unde a dormit mai mult de 2 ore. Sau cum i-am luat jucariile... murdare... dar trebuia el sa le spele cu limbuta, nu terminase treaba!
Geany abia la un an si 7 luni se intimpla de astea? Bine e si atunci, mai ales la tine ca doarme 12-14 ore. MAi doarme si de amiaz?
Iesim afara iar...
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)