Gravidute si mamici de Cluj- 78
Raspunsuri - Pagina 5
nrl spune:
Cristinuta, Andrei se trezeste pe la 7-8, dar de cele mai multe ori eu raman treaza de pe la 5-6 cand isi ia portia de laptic
. Tre sa mai si muncesc, si cand doarme el e cel mai simplu...
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj
mami_alexia spune:
Neatza! Eu nu sunt matinala, eu sunt trezita cu noaptea in cap...stiti povestea de ieri cu trezitul la1 noaptea?! Acum s-a trezit la 2
Si pana la 4 n-a fost chip de somn.
Eu nu stiu ce a patit...febra n-avea, bolnava nu-i.
A luat pozitia de joaca si a inceput sa arunce cu jucarii in noi,noi care incercam sa mai inchidem un ochi. Apoi a inceput sa se urce pe noi
Cand o puneam in patut se ridica in picioare si intindea mainile sa o iau de acolo. Intr-un final a pus-o Adi in patut, si a adormit dar nu mai stiu cum si cand ca eu dormeam de mult.
Sa aveti o zi frumoasa!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)ALEXIA- 1 AN
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
redai spune:
Adriana cunosc foarte bine povestea cu nedormitul.Asha am fost noi ieri noapte.S-a trezit la 4 cu chef de joaca si s-a culcat la 7 dimineata.
Azi noapte s-a culcat pe la 11 si s-a trezit numai la 7.Am dormit si eu un pic mai mult.Faza e ca el nu doarme nici ziua mult.O ora de dimineatza si una de dupa masa.
David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".![]()
kitzy spune:
Si eu am nascut la Gine 1 si am fost multumita de conditii. De vreo 2 ori pe zi venea o asistenta la noi sa ne arate cum sa alaptam corect si prima data mi-a aratat doctorita mea cum s-o tin corect.
Algocalmin am primit zilnic fara sa cerem noi, dar n-am avut nevoie de el, ca Ramonella parca zicea ca s-a rugat de ele sa-i dea algocalmin. La terapie intensiva ne intreba de n ori cine voia calmante, asa ca eu chiar am fost multumita, toaleta la bb se facea in fiecare seara si cu multa atentie.
Ramonella am auzit ca ai stat in rezerva. In care? Eu in 87A.
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
de
Diana ( 24.04.2008 )
eladea2005 spune:
salutam mamicile!!!
ce vreme frumoasa e afara!!! zburam si noi imediat la plimbare!!!
am si eu o intrebare: sa-i dau aore suculet de morcov mai intai sau pot sa-i fac piure? si i-l pasez si-i pun si laptic sau nu?
mersic! pusici!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
VOTATI-NE! MULTUMIM!
http://www. nou-nascuti. ro/album_nn.html?action=show&pid=2946
spatiile sunt dupa 'www.' si dupa 'nou-nascuti.'
ERIC
Eric la 5 luni
Eric in centrul de joaca
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
mami_alexia spune:
Lore, Alexia peste zi doarme o singura data(2 ore) sau deloc. Si in conditiile astea nu inteleg de ce nu e obosita, de unde are atata energie?
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)ALEXIA- 1 AN
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
dpop spune:
musai, da' MUSAI sa ma laud ![]()
azi amfost la vaccin si am fost asaaaa de cumiiiinti! pui pui pui pe noi. un pic am tipat cand a bagat serul ca era rece, si s-a intors sa ma ia in brate, si gata. am facut senzatie cu cumintenia noastra ![]()
atat cu lauda.
iar despre gine1 - stanca eu cred ca se poate si mult mai rau, dar cand vine vorba de o chestie asa importanta cum e noua mamica si noul nascut, ar trebui sa faca instructaj calumea, sa fie amabile, sa-ti arate tot-tot ce e de aratat. nu aveam eu asteptari prea mari, dar nici chiar zero. mai ales la alaptat, i-am dat bani si a venit si in loc sa-mi arate cum se face, numa a fixat-o ea si apoi s-a carat. si sunt si mult prea putine asistente, era una la 4 saloane cu cate 6 mamici...
of-of.
mami de irina
ALEX29 spune:
neatza
DIANA ai o curajoasa mica de fetitza
ADRIANA parca mi o imaginez pe Alexia cum rade si voi saracii nu mai puteati de somn![]()
puiutzu nostru zice TATA e atata de scumpaaaaaaa si radeeeeeee
tu fetelor cine are chef de calcat ?
am o groaza de treaba azi
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
redai spune:
Adriana si eu ma intreb acelasi lucru.De unde au atata energie copii astia?dav si daca doarme 15 minute ,e fresh ca dupa 5 ore.
David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".![]()
Victo spune:
lore..deci s-au dus vremurile in care davidutul tau dormea de numa..ee..vezi cum e, acum?
alex, la mine mereu sunt haine de calcat, caci dupa juma de ora mi se acreste...
diana..felicitari pt cumintenie..si al meu a fost cumintel de data asta
fetelor, a fost un deliciu marul copt!!! mi-a rams si mie o bucatica..nu de alta..da lui ii dau mere de la tarani..din pacate gasesc f greu, asa ca eu nu prea imi permit luxul sa mananc din merele lui.
sunt asa de mandra ca puiul meu sta sigurel in fundulet si s ejoaca..si e asa de vesel si el
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)