Gravidute si mamici de Cluj- 78
Raspunsuri - Pagina 4
Ioana13 spune:
Victo eu am pus marul in cuptor si i-am dat drumul( la cuptor). Numai de 2 ori i-am facut ca nu s-a dat in vint dupa el.
Tituca bine ai venit! Eu la Gine 1 nu am avut experiente urite dupa nastere. Nu am avut mari asteptari, dar nici mari dezamagiri. Plic am dat dupa, la cine a meritat. La cine nu, nu.
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
tituca83 spune:
Fetelor, va multumesc mult de tot pentru incurajari si pentru mesajele de bun venit. E primul nostru copil si vreau ca totul sa fie cat mai bine. De o sapt sunt in concediu prenatal si acuma am timp sa mai cercetez ce nu am reusit pana in momentul de fata...dar parca sunt atatea informatii ca e cam o varza in capul meu...
Va salut pe toate si numai sanatate voua si la bebelusii vostrii!
mami_alexia spune:
Buna seara!
Citesc despre experientele de la Gine 1...deci eu ar trebui sa ma declar multumita de Stanca. Intr-adevar, cand mi-au adus pe Alexia mi-au adus-o fara scutec pe ea (adica cu scutec de panza),in conditiile in care le dadusem Pampers ca sa il foloseasca. Cand am intrebat cine imi arata si mie cum se alapteaza mi-au zis sa ma descurc...si m-am descurcat...Dar dupa aceea, seara, cand le faceau toaleta, o spalau pe caput si o ingrijeau bine.
NOAPTE BUNA!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)ALEXIA- 1 AN
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
elenuta23 spune:
salutare la toata lumea
si eu am nascut la gine 1 dar nu am ce reprosa, acuma depinde unde te pune in salon, am avut cologe faine care mai aveau experienta altele nu dar a trecut , parac aam stat o vesnicie deoarece eu am stat 4 zile k a facut icter dragos, cand imi amintesc ce am mai plans atunci 

plus k m-au mutat in alt salon cu numai 4 paturi k inainte am fost 6 dar a fost ok.
iar plicurile le dai la sf la cine merita si cat te tine buzunaru k nu are nimeni de obiectat
party dupa 1 an de viata
poze de Paste
varsta lui Dragos
ALEX29 spune:
salutare
am avut niste zile super alaturi de mamy mea :)
TITUCA
bine ai venit printre noi
ANDREEA chiar mi ai dat o idee cu marul copt ,nu i am mai facut de mult lui Tiadris
va mai citesc si maine
pupici 

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
ALEX29 spune:
IOANA13 multumim pt pont ,chiar ca am nevoie de o gramada de accesorii pt plaja ,asa ca va trebui sa ma apuc de cumparat
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
elenuta23 spune:
am intrat doar sa va spun mami de saratot intra scrie si pe cand trimite raspunsul ii da eroare, oare dc???se tot chinuie de vineri si nu reuseste nici cum.
noapte buna tuturor
party dupa 1 an de viata
poze de Paste
varsta lui Dragos
nrl spune:
Buna dimineata 
Ioana mami de Sara, tu esti logata cand scrii
?
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj
CristinaGoji spune:
Neatza! si eu cu a doua
!
Nico - tot matinal Andrei? Ai mei amandoi is matinali
Si eu is o somnoroasa de felul meu!!! Mai am 1 an si 4 luni pana il dau pe Vlad la gradi
si poate dorm si eu mai mult dupa aia![]()
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria