Gravidute si mamici de Cluj- 78
Raspunsuri - Pagina 18
geanina-nica spune:
ioana-se deschide cu explorer,dar naibasa-l ia cateodata vrea cateodata nu,
alex-vad ca ne-am pus toate pe tuns si eu l-am tuns,vineri dar nu cheliutza ca al meu are par cat pentru 3 cat ca ma tenteaza la vara![]()
elenutza-te replofilezi ca l-ai tuns foarte bine pe printz,
I-mi furi meseria hihihi
meli-si eu am o prietene care si-a facut aici reducere de sani si i-au fost umflati si o dureau mai mult timp,oricum ti-au taiat mama draga
te doare cand te tai la un deget putin dapai asa,Tu sa stai cuminte si rabdare multa ca o sa vezi ce misto o sa arati.(Baba sufera la frumusetze)
sper ca nu te super pe gluma.hihihihi
si cu TIMEA cum te descurci?ai pe cineva langa tine?
E vorba de samburele de avocado,dar eu ma intreb cum l-a putut taia?ca e foarte tare.
LORE-cum ai taiat din sambure
?
si mie im-mi place avocado,si-l fac si cu o salata,e foarte bun da la ALVARO nu-i place.
fructul tre sa fie mai moale si verde inchis sa nu aiba pete maro,atunci e spre stricare,si nu are gust bun,atunci e amar.
redai spune:
Mai fetelor.Nu am taiat din nici un sambure.Andreea zicea ca poate de aia nu mi-a placut.
David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".![]()
antoni spune:
Lore-aaaaa,avocado?nu-ti place ?adoooooor avocado.incearca cu paine prajita si prepara-l cu lamaie si sare.yamiiii....as manca oricand oricat.dar am auzit multa lume ca nu-l place.da de ce sa mananci din sambure?
Alex-pe mine m-a costat 2500 de euro,liftingul sigur nu e scump.maine ma duc la control, il intreb daca vrei.
fetelor,azi e ziua in care pot spune ca incep sa-mi revin.si sunt indragostita de tzitzi-urile mele,hihihi.
Geany-da,ai dreptate.
piti e la buni, nu ma puteam pana acum misca.si maine trebe sa ma duc la oradea. dar acum mai trece putin si dupa e numai a mea!!!!!!!!!!
antoni spune:
fetelor,piti e mortala, zice cateva cuvinte,daca o intreb cum zice cusu-vau-vau?zice vau-vau si ea, o intreb cum face cioara?kaarrr-kaarr,zice ka-ka, hihi, rrrr-ul nu merge. e o dulce
RAMONELLA spune:
Salutare!!!
Gata!!!Am fetita!!!
Cu cercei.Am dus-o sambata la Gine 1.Am avut niste emotii,de mi-a venit sa plang.Mi-a luat-o si a dus-o sa-i faca gaurile,nu le-a facut in fata mea.Mi s-a parut o vesnicie pana mi-a adus-o inapoi.Am aflat dupa aceea ca vorbise la telefon.Asistenta,nu Bea.
Mi-a adus-o supinand,si cu ochii plini de lacrimi.I-a facut bine gaurile.Arata tare titi.A fost suparata pana am iesit din spital.Dupa aceea,tot drumul pana la masina,a fost numai un zambet.Toata lumea se uita la ea,si ea radea.Parca stia ca i s-au pus cercei si e titi.
Cu paparea stam asa si asa,important e ca papa si facut de mine,nu numai borcanel.
Aaaa,si stim sa facem tai tai.Isi misca degetele incet.Si ridica mana.E tare scumpa.
Alex asteptam pozeeee.Sunt tare curioasa.Faza cu tunsul,nu stiu daca e adevarata.Eu am auzit-o pe Geta Voinea,cand spunea ca degeaba tunzi copilu chel,ca tot nu se indeseste parul...Acuma nu stiu..
Meli lasa ca trece cu timpul,e normal sa te doara,mai ales ca e si taietura,e si corp strain,iti dai seama,pana se obisnuieste corpul...Si asteptam pozeeeeeeeeeeee.![]()
Lore ce baietel cuminte are mama.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Asa s-a nascut Bea
mami_alexia spune:
Salutare! Si eu pe aici, cred ca am terminat de invatat dar daca nu ma stresez nu e bine. Ar trebui sa scriu mesajul asta in engleza ca sa ma fac ca ma pregatesc pt examen.![]()
Lore, felicitari pentru nota!
Alex, mult curaj trebuie sa fi avut sa tundeti copilu'.Eu am supus la vot si Adi a zis sa nu o tundem inca, ii sta tare bine cu carlionti si nu e nici pe departe mare. Cat despre faza cu indesatul...s-ar putea sa fie o chestie din popor...sau nu...
Meli, felicitari pentru achizitie si sa te bucuri de ei!
Acum sa va spun ca probleme spinoase avem. Alexia refuza baia. Si nu o refuza pasiv. O refuza cu urlete si plansete de ne aude tot cartierul. (apropos, Anca, nu ai auzit-o?
)S-a intamplat brusc si deodata, acum vreo saptamana a plans la baita, a plans si a doua oara, dar smabata a fost dezastrul de pe lume. Am renuntat sa-i mai facem in cadita, am bagat-o in cada, in baie, cu tati, apa multa, jucarii, am crezut ca o sa-i placa la nebunie. Dar de unde, a plans jumatate de ora, in continuu...A iesit mami, a intrat tati, tot asa...am inceput sa cantam, sa batem in pereti, in final s-a lasat imabiata dar suspina incontinuu.
Ieri seara am luat-o in brate si i-am zis ca mergem sa facem baie. Ne-am apropiat de usa de la baie, am deschis usa...si a inceput sa planga si sa intinda mainile spre tati care evident, nu era in baie deci nu prezenta nici un pericol. 
Sambata seara mi-am sucit creierii in toate directiile si mi-a picat fisa. E singura fisa care putea sa-mi cada ca alta explicatie nu gasesc. Mi-a spus mama, bunica si tot familionu' ca atunci cand eram mica aveam o frica de apa ceva ce nu s-a vazut. Ma spalau cu forta ca altfel nu se putea. Mai mult decat atat, pe la 2 ani am fost la mare cu ai mei parinti si nu am vrut sa intru deloc in apa.
Concluzia:asa de bine s-au aranjat genele astea incat Alexia m-a mostenit intru totul. Si cum sa am pretentia sa mearga in picioare singurica daca ei si de apa ii e frica?
PS: am vazut mai demult la tv un fel de sapca din plastic pt baie, ca sa nu ii vina apa in ochi...stiti daca se gaseste si pe la noi asa ceva? Nu de alta dar acum trebie sa ne inarmam cu multa forta ca sa spalam grasu' lu' mama.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)ALEXIA- 1 AN
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
mami_alexia spune:
Ramona, vrem sa vedem printesa mica cu cercei!
Alex, vrem sa vedem frizura cea noua a lui Tiadris!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)ALEXIA- 1 AN
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
anca.b spune:
Ramonella, feliciatri pentru cercelusi. sa pui poze sa o vedem pe printesa
Lore, bravo pt rezultat!
Adriana, nu am auzit-o!
saracutza! cine stie de ce s-o fi speriat...poat ar fi bine sa lasi usa de la baie deschisa si sa o mai plimbi pe acolo in timpul zile, sa se obisnuiasca din nou cu incaperea, sa-i treaca sperietura.
Alex, daca nu gasesti pusculita pina la urmatoarea intilnire cu mamicile, iti aduc eu una.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
ALEX29 spune:
ANCA mersi mult esti o dragutza,sper sa gasesc
TU FETELOR mie coafeza mi a spus ca o sa i se intareasca radacina parului,nu stiu ce sa mai zic ,oricum vroiam so tund asa ca am facut pasu si am o scumpete de chieliutza
o sa va pun poze :)
MELI m mult ,am crezut ca e mai mult ma gandeam la vreo 4-5000 de euro
intreaba te rog cat e un lifting ,oricum nu ma gandesc sa mi fac ceva poate dupa al doilea bebe
ADRIANA aveti colacel ?pune o in colacel ,poate i place asa ,draga de ea
GEANY iara m am vopsit ,mi am luat un saten deschis dar nu mi s a deschis paru
oare oi scapa de satenu asta inchis fara sa mi mai decolorez paru ?
ELENA am fost in parc dar nu erai ,cum facem sa ti dau crema ?
ANDREEA,CO speram sa va gasesc in parc ?pe unde sunteti ?
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
ALEX29 spune:
am pus cateva poze
asa chieliuta n are decat vreo 4 ,dar o sa i mai fac ,doar numai azi am tuns o :))
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007