Timisoara, Impreuna! (105)
Raspunsuri - Pagina 7
Doris-Alina spune:
Maria, faza cu Emo...
Mi-au venit niste pustoaice, sa le tund si sa le vopsesc in tendinta Emo...
In prima faza habar nu am avut despre ce e vorba, asa ca am venit acasa, am cautat pe net si m-am documentat...
La a doua intalnire cu ele , le-am executat cum au dorit.
Dar m-am infiorat pur si simplu, la reactia parintilor lor...chiar le-am intrebat: mama ta ce va zice?
Raspuns...egal...ce conteaza ce zice mama? am 17 ani, acus sunt majora...

BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
Mariaa spune:
da, pana zilele trecute nu stiam nici eu de asa ceva...m-am ingrozit pur si simplu. imi amintesc ca in Viena am vazut un grup care, gandindu-ma acum in urma, cred ca erau ceva de genul asta...efectiv m-am oprit in loc stana de piatra.
pentru Emma
povestea mea - Agonie si Extaz,, Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
Diana68 spune:
Ceau fetele
Astazi e ziua cea mare vine Mihi acasa cu bebele Mihai..... Am fost si ieri la ea la spital , bebele papa de la tzitzi, este ok. Are putin rana la un piept dar i-am luat ieri crema GARMASTAN si s-a uns si acuma este mai bine. Bebele este fain si cumintel.......... Astazi probabil pe la ora 13 o sa ii dea drumul.
Va pup si un weekend fain va doresc.
Doris-Alina spune:
Multumim Diana de vesti...
O asteptam acasa, si vrem poze cu Mihai...multeeeeee...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
deya spune:
Hello aida
dc te pituli?Cum sad treburile?
Maria sa stii....gata m-am dus sa ma culc...ma mai apuca nostalgia da vine sesiune si trebuie sa imi revin.Cat despre indoleanta traim in Romania.......ce face mamanu?
Claudia deci asa?pe mine nu ma pupi nu?bineeeeeeeeeeeeeeeee...bunnn te tzin eu minte.Cum a fost la doctor?
Silvana frumoase pozele subscriu si eu la ce a zis Doris cea mai tare poza cu maica si Paul.Ce zice?s-a acomodat?cum a fost zborul?
Diana multumim de info...
katik?/lormi?gonghy nu vad vad pe aici?
Lore tu ce mesteresti?
Va pup ma duc sa imi caut rame de ochelari....
claudia74 spune:
Mai fetelor voi nu aveti probleme de la reclama pampers cand scrieti mesaje,uite acu am scris dita-mai mesajul si nu mi la trimis
ca tot se deschide filmuletul ala si nu poti activa nimic pe site
wtf?
Deya draga imi ceream entschuldigung bitte ca te-am uita dar numai am chef sa scriu tot ce am scris inainte 

multi ptr tine,acu m-am enervat,scriu mai tarziu ca pleaca Helmut la lucru si mergem sa mancam.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
Mariaa spune:
mey Clau vezi ce se intampla daca nu iesi in lume ? ![]()
![]()
calmo, calmo ![]()
pentru Emma
povestea mea - Agonie si Extaz,, Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
claudia74 spune:
Ptui Mariaa da dasceapta esci, deci chiar nu ies in lume si de 3 zile ma dispera dar nu am zis nimic nici nu ma gandeam ca e asa mare propaganda contra dar e stresant oricum, da tu umbli fato nu gluma,nu am vreme
vai de capul meu.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna