Nu prea mai vrea la gradi.....

Nu prea mai vrea la gradi..... | Autor: ingridnen

Link direct la acest mesaj

Avem si noi o problema.... Cristi are 5 ani si este deja in al doilea an de gradi. De vreo doua saptamani nu prea e in apele lui... il las la gradi si el vine dupa mine, se agata de mine, are o fata de parca ar izbunci in plans cand plec eu. Educatoarea mi-a zis ca si in cursul zilei spune ca vrea acasa sa stea cu mami.
El nu sta toata ziua la gradi, la pranz il ia bona.
Educatoarele sant aceleasi ca anul trecut, colegii de grupa la fel.
Singura schimbare ar fi ca de vreo luna doarme cu mine in pat... pana atunci dormea in patutul cu grilaj (de care nu vroia sa se desparta, desi abia mai incapea in el). Acum o luna a facut o enterocolita urata, a vomat pe saltea si atunci am zis ca patutul este murdar si nu va mai dormi in el. De atunci doarme cu mine in pat... de asta o fi devenit asa de "mamos" oare ?

Mie mi se rupe sufletul cand il las asa de trist la gradi...

Sau e doar o "faza" ??? Trecatoare ??

Ingrid si Cristi 5 ani si 2 luni

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

S-ar putea sa fie acesta motivul. Daca oricum nu mai incapea in patul cu grilaj, cumpara-i un pat pt copii mai mari. Daca mai incape in patul cu grilaj, cumpara-i o saltea noua. Elimina aceasta cauza si apoi vezi cum va fi.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconuelena spune:

buna!e posibil sa fie cauza patutului, dar cred ca ar fi trebuit sa aiba o atitudine ostila si fata de bona nu numai fata de gradnita. e posibil sa se fi intamplat ceva la gradinita care sa-l fi marcat si el sa nu vrea sa spuna. nu itotdeauna educatoarele coopereaza....daca ai rabdare si vorbesti cu el poate iti spune ce s-a intamplat (poti incerca). cat despre dormit cu tine in pat....nu prea mai e indicat(dar stii tu mai bine)bafta!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Anul trecut am avut si eu problema asta cu baiatul cel mare. Am mers la gradinita, am vorbit cu educatoarele...ma gandeam ca poate l-au certat sau s-a batut cu vreun coleg... ca sa aflu ca de fapt au avut o tema la care au colorat foarte mult si lui nu-i place asta, asa ca s-a gandit ca mai bine sta acasa!
Intreaba-l daca-i place ceea ce face la gradi, poate se plictiseste, dar nu stie sa spuna ce simte...

Mergi la inceput