Mamici norocoase sept-oct .2008 cap. 55
Raspunsuri - Pagina 21
claudinna spune:
musette, important este ca e bebe bine si placenta aia mai are timp, ma gandesc, sa se miste!
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
dupa botez
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica
24+
Florin Razvan
bitza2008 spune:
Musette, bine ca Luca e bine, placenta, cu odihna, o ridici tu!
Pe mine la eco la 18sapt m-a apasat mai tare, nu pe toata durata eco ci o data, ca nu reusea sa vada la inimioara! Stai linistita, nu e nici o pb!
24+
LUCAS
AMR 16 saptamani!!!
CD27 spune:
Musette ma bucur ca Luca e ok, in grafic
, nu-ti ace griji,vad ca ti-au raspuns fetelecare se pricep ce si cum cu placenta
Pupam mamica si pe Luca 
EvaF spune:
Musette, pup mult si zic ca placenta praevia are inca timp suficient sa se ridice. Daca si in S30 e tot joasa, atunci vezi daca medicul iti recomanda cezariana si alte detalii medicale!
Bebe e bine sanatos, asta e tot ce conteaza!!!
Tu ai avut sau mai ai sangerari?
23+
Luca
POZE CU NOI
Never say never!
clau_geo spune:
Va pup fetele si sa aveti o seara frumoasa si o noapte odihnitoare, va spun maine ce am comandat de laredoute.
21+
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
musettepink spune:
Clau
Claudinna
Bitza
Cd27
Eva
Va multumesc fetelor sunteti tare dragute,m-am mai linistit un pic.
Eva nu am avut chiar sangerari,ci doar o scurgere mai maronie de mica intensitate si de scurta durata.Am citit acum in cartea aia pe care o ai si tu ca la placenta previa sangerarea e de culoare rosie ceea ce nu se potriveste dar ca tot asa e de mica intensitate si durata si apare si diapare spontan ceea ce se potriveste cu ce am avut eu.Daca nu se ridica placenta pana in aproape de nastere intradevar indicatia e de cezariana,ceea ce nu pot spune ca imi pare rau ca stii ca eu asa doream sa nasc,se pare ca acum am si un motiv
asta ca sa fac haz de necaz.Mergem cu Dumnezeu inainte si vedem cum se mai schimba pe parcurs!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
22+
LUCA
POZE
aly_c20 spune:
buna seara, fetele si
pentru toate.
eu am mai stat 3 zile internata; luni am mers la control si dr mi a zis ca ar prefera sa ma tina in spital, sub supraveghere...asa ca am stat cumintica la spital...
inca nu am citit din urma, sper ca sunt numai vesti bune!
azi schimbam si semnatura
22+
Sebi
bitza2008 spune:
aly c20, felicitari pt semnatura! La mai mare!!!
Sper ca esti bine acum!!Ai grija de voi!
24+
LUCAS
AMR 16 saptamani!!!
nushulica spune:
quote:
Originally posted by aly_c20
buna seara, fetele sipentru toate.
eu am mai stat 3 zile internata; luni am mers la control si dr mi a zis ca ar prefera sa ma tina in spital, sub supraveghere...asa ca am stat cumintica la spital...
inca nu am citit din urma, sper ca sunt numai vesti bune!
azi schimbam si semnatura22+
Sebi
offf mai aly...cat te mai tin astia in spital???sper ca sunteti bine acum
poate nu mai stati in spital.Doamne ajuta!mussete ma bucur ca bebe luca e bine si in grafic, eu zic la fel ca si fetele sa stai relaxata cu placenta ca e prea devreme pt acest diagnostic

17+
DAVID
alinushca spune:
STUP NOU
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
16+