Mamici norocoase sept-oct .2008 cap. 55

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Mi-ai luat o piatra de pe suflet, Eva!Deja eram cu tensiunea-n tavan!
Ma gandeam ca, na, citesc toate etichetele branzeturilor, am si eu voie cateva feluri de branza ca aici e plin de branzeturi(la olandezi le si zice cap de branza) si degeaba!!!
Ce ma speriasem...pe bune!1

24+LUCAS
AMR 16 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

si cremele astea de branza gen almette philadelphia sunt interzise oare???ca eu chiar mananc almette imi place mult cea cu verdeata

17+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Nushu eu din cate stiu almette e facuta din laapte pasteurizat asa ca ai voie

21+

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by clau_geo

Nushu eu din cate stiu almette e facuta din laapte pasteurizat asa ca ai voie

21+

saru'mana! uite chiar nu m-am uitat niciodata pe cutie sa vad ce scrie

17+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Aici philadelphia e din lapte pasteurizat, banuiesc ca si in tara e la fel!!

24+LUCAS
AMR 16 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Am citit si eu ceva din urma si, nah, chiar trebuie sa raspund. Nu va suparati, dragelor, pentru off topic, dar nu as vrea sa fiu intzeleasa gresit.

Deci, Khristin, no offence, am vazut si eu niste chestiuni care se bat cap in cap. Fara sa vreau, le trec mai jos. Pentru ca eu chiar nu am vrut sa iti pun cuvinte in gura, am contrazis ceea ce spuneai tu, efectiv asta ai spus. Ia uite mai jos.

Uite ce scriai aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120973&whichpage=20

„Oricum, emigrarea nu e pt. oricine, multi au clachat cand s-au vazut pusi in fata faptului si au preferat sa se intoarca, decat sa se adapteze noilor cerinte. Bineinteles, ramane partea cu familia, dar parintii nostri din fericire vin destul de des aici, si asa facem sa dispara dorul. Nostalgiile sint si ele la inceput, dar dupa un anumit timp nu le mai ai, eu mi-am gasit alte surogate.”

Si uite ce zici aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=121064&whichpage=19

„Eva, simt ca trebuie sa-ti raspund daca tot mi te-ai adresat la subiect …eu nu am afirmat ca unii romani s-au intors in tara cu coada intre picioare, sau au clacat cum ai afirmat tu, am spus ca unii s-au intors pur si simplu…e o diferenta intre cele doua, si motivele sint absolut personale. Faptul ca tu nu cunosti exemple nu schimba situatia…..eu cunosc destul de multi in cazul de mai sus, chiar niste cunostinte de-ale noastre se intorc saptamana viitoare in RO si nu e nici o crima, dimpotriva.”

E un copy paste. Eu ce sa intzeleg? Am raspuns si eu la ce ai scris, nu aveam de unde stii ca tu iti schimbi parerea a doua zi.

Poate o sa crezi ca am ceva cu tine. Ei bine, absolut deloc. Pur si simplu nu imi este clar! Imi place sa fiu pusa la punct, dar pe chestiuni punctuale, zise si confirmate.

Vreau sa te si felicit ca ai terminat cea mai buna universitate din Canada!!! Ma bucur sa vad ca romanii sunt seriosi pe la toate cursurile in lumea larga!

Si acum chiar inchei subiectul.

Fetele, . Nu vreau sa va plictisesc pe voi cu o discutie bilaterala. Promit ca ma fac fata cuminte!

23+ Luca

POZE CU NOI

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Am venit de la Eco!!!!!!!

Luca e bine,e in grafic,toate arata normal.Singura problema ar fii ca dr Pop mi-a vazut placenta previa totala si un col scurt de 2.6 cm.Deja m-am speriat toata cand am auzit de placenta previa si sper din suflet sa se mai ridice pana la sf sarcinii.La Iosup placenta era previa marginala doar.
Dr Pop e f tacut ,aproape ca nu a vb nimic cu noi si apasa f tare cu sonda pe burta,chiar m-a durut si m-am temut pt bebel dar ma gandesc ca totusi stie ce face.Care ati mai fost la el tot asa ati patit?
Ma bucur ca e Luca bine dar sunt un pic ingrijorata cu placenta asta,sper din suflet sa fie totul ok.
Va multumesc ca v-ati gandit la mine!!!!!!!!!!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

22+LUCA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

M-ATI OMORAT AZI!
pai imi dati site-uri din astea cu hainutze de bebe? normal ca m-am holbat pana acum la ele si am si trecut site-ul la favorite, sa studiez mai atent problema!
Codrutza, pup fata! sa stii ca eu vin de la serv terminata efectiv! trag un pui de somn, daca nu am ceva urgent de facut si cand ma trezesc plec la plimbare sau pur si simplu stau prin gradina sa ma oxigenez...va citesc si pic iar epuizata, asha ca nu ma mai vad in stare sa stau sa scriu...
v-am mai zis, eu saunt alaturi de voi si daca ma pricep al ceva, va raspund, daca nu a facut-o altcineva inaintea mea, cum se intampla de obicei, ca eu intru mai pe seara...
la serviciu nu stau pe net ca n-am in birou si mi-e greu...

Eva, sunt bine, adica am momente in care ma mai doare pe ici pe colo, mai ales cand ma dau jos din pat sau cand merg mult, stau mult in picioare...
ma bucur ca tu esti bine!

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
dupa botez
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica
24+ Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Musette nu are rost sa te sperii, nu stiu de ce unii dr pun diagnosticul de placenta previa asa devreme ca nu e normal, o placenta inserata jos devine previa abia dupa saptamana 28 daca nu s-a ridicat deloc si acopera colul. dar de regula se ridica si iti spun din experienta mea (la 17 s aveam placenta inserata jos iar acum la 21 s si 6 z am placenta fundica, adica s-a ridicat).
Asa ca eu zic sa stai linistita si sa nu faci efort, daca poti intinsa in pat cat mai mult, ca se va rezolva cu siguranta.
dulce.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Beatrice si eu am concediu medical, dat din spital, tot cu cod 01, platit 75%

Mergi la inceput