Vacanta in Turcia (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Tocmai ne-am intors din Antalya, dupa 11 zile in Belek, la Papillon Ayscha. Cum acest subiect a fost f folositor pt noi si ne-a ajutat in alegerea hotelului, vin si eu sa va povestesc experienta noastra.

Vremea a fost super, chiar prea cald in ultimele zile. Asa ca-n ultima zi am folosit AC, chiar daca viluta noastra era adapostita de niste pini uriasi, care tineau racoare. Apa marii calda si minunata.. mai ales in a 2a parte. A plouat putin intr-o singura dupa-amiaza.

Ne-am cazat la Family Sellect Vilas (2 camere+baie), chiar langa piscine. Asta a fost o alegere inspirata, aveam liniste (cand nu se cosea iarba ) si intimitate. Iar cand dormeau copiii de amiaza noi ne relaxam langa piscina din fata casei.

Dra Alina de la guest relation si dra Natalia de la Mini Club sunt din Rep Moldova si vorbesc romaneste.


Sa incerc sa zic de bune si mai putin bune:

plus:
- hotel bun, curat, intim
- arhitectura clasica si frumoasa
- gradina minunata
- psicinele super, mai ales cele de la vile erau de-o curatenie..
- mancare excelenta si extrem de variata; nu ne-am plictisit de loc. Si cum copiii au fost din pacate la regim, ne-am descurcat si cu ei. Mereu era de gasit, la diet bufet sau la children bufet orez si carne fiarta, plus paste si tot felul de legume fierte. Dimineata la copii se gaseau lapte+cereale, tot felul de biscuiti, oua fierte mai moale sau mai tare, etc. Erau si blendere puse la dispozitie, si cuptor cu microunde.


minus:
- in unele zile tundeau iarba in jurul vilelor taman intre orele 14-16.. adica exact cand dormeau copiii; ne-am mai plans.. s-au mai oprit; curios oare numai pe noi ne deranja?
- am gasit farfurii prost spalate, respectiv cu inca resturi pe ele, de vreo 3-4 ori
- chelnerii la masa nu se grabeau sa-ti umple paharul cu apa, dar strambau din nas daca te serveai singur
- suc de portocale adevarat nu gaseai decat dimineata, in rest doar de la dozator cu gust de medicament; am citit aici anul trecut ca cica ar fi fost acel Vitamin Bar.. da noi n-am ajuns din cauza copiilor.. asa ca nu stiu daca functiona
- nu prea gaseai banane, dar dupa ce ne-am plans un pic au inceput sa mai apara; oricum puteam cere pt copii drei Alina si ne-ar fi adus de la bucatarie.. da ne-am prins prea tarziu.
- in clarirea principala, in unele camere AC nu prea functiona.. respectiv nu se simtea mai nimic. Se pare ca o dadeau pe economie.. ca inca nu incepusera caldurile adevarate. Dar cand fetita prietenei noastre a facut temperatura mare le-au mutat imediat in una din vile (fara nici un cost suplimentar), vilele avand fiecare propria instalatie de AC, si nu centralizat ca in cladirea principala.
- in cladirea principala, respectiv in zona mai aproape de mare, se auzea galagia de la spectacole pana dupa 11 noaptea

distractie copii:
- la piscina de copii n-am stat prea mult, era o.k.
- leaganele de la locul de joaca erau putin cam invechite, dar o.k.
- Matei a frecventat mini-disco in fiecare seara, a fost cu copiii la calarie (extra charge) si s-a plimbat cu banana (extra charge)
- Matei era inebunit dupa spectacolele de dupa, adica cele pt adulti.. mai ales daca erau cu dans si tralala.

distractie adulti/combinate:
- sotul+Matei s-au dat pe mare cu canoe de cateva ori, facand adevarate excursii
- sotul a fost o zi plecat cu unii la scuba diving; unii care au promis ca aduc poze si "diploma".. si poze si diploma s-au facut. Dar a fost o.k. si i-a placut.
- s-au dat pe topogane; le-au incercat si pe cele de la vecinii Cornelia, care erau mai tari.

alte observatii:
- pe plaja nu mai sunt umbrele, ci copertine.
- la plaja Grigore si unii bb erau la noada goala; nu se uita nimeni ciudat
- erau multi rusi, dar spre surprinderea mea nu m-a deranjat asta. Erau si destui nemti, englezi, francezi. Incepusera s-apara si romanii. Lume civilizata si o.k.
- se gaseau de cumparat jucarii pt plaja si tot felul de chestii gonflabile pt piscina
- aveau scutece de apa Huggies si un soi de scutece normele si cu sigla Pampers, parca Prima se numeau
- ceva servetele umede, da no-name
- creme de protectie Nivea, parca 30 era factorul cel mai mare
- nu am vazut borcanele
- la restaurantele a la carte n-am apucat s-ajungem; rezervarea se face telefonic. Copiii sub 12 ani nu au acces in cel turcesc si japonez. Niste romani au fost tare incantati de cel cu sea food.

compania Alibaba:
- pe durata rezervarii nu m-au dat pe spate cu promtitudinea .. mai ales ca mi-au incurcat rezervarea. Nici ghidul nu prea ne-a placut.
- transferul la aeroport la plecare a fost naspa rau. Au intarziat si apoi ne-au mai plimbat 1 ora !!! sa mai culegem turisti si abia apoi am pornit cu adevarat spre aeroport, am ajuns cam la limita. Nu mai spun ca cei mici, de nici 2 ani, erau deja cvasi-isterici.

zborul:
- pana in Antalya dureaza cam 1,5 ore
- am zburat la dus cu Sunexpress (turco-germana). Nimic de comentat, a plecat/ajuns la timp, ne-au dat mancare adevarata, pernute si paturi pt copii. Boeing nou.
- pe aeroportul din Antalya nu-ti aduc carutul la avion, ci-l trimit la bagaje; asta daca nu-l ceri in mod expres.
- la intors cu Jetran. Au decolat cu juma de ora intarziere, s-au mosmondit sa-mi dea centurile pt bb si asa iar le-am trezit pe Grigore punandu-i-le.. care nu mai putea de somn. Nu au avut sa-mi dea o perna pt el. Mancare banala si cam.. Ah, si am zburat cu un Mcdonnell Douglas.. care mie una mi s-a parut cam vechisor..


.. pe masura ce-mi amintesc mai revin.


Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

buna!ma intereseaza un hotel in marmaris,nu vreau icmeler!vreau sa fie in centrul statiunii.noi am fost anul trecut dar am stat o zi,am fost sa vedem statiunea si anul asta vrem sa mergem sa ramanem si acolo cateva nopti,sa facem o croaziera.am inteles ca kervansaray ul e in centru ,dar nu stiu.daca ati fost ,va rog sa ma ajutati cu sfaturi.
multumesc!

ege 19 sapt si arzu ege (30.09.2005)

http://community.webshots.com/user/arzuege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali 64 spune:

Multumesc mult tuturor celor care mi-au oferit sugestiile lor pentru concediu. Am intrat si eu pe site-ul hotelului Rixos si mi s-a parut OK. Despre Ele nu am citit nimic pana acum dar incep sa-l iau in seama....
Multumesc inca o data,
Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Da,in mod sigur ma intereseaza si pe mine un hotel central in Kusadasi. De altfel as vrea sa stiu unde te lasa avionul si cat dureaza transferul pentru ca anul asta am vrea sa luam si fetita de 3 ani cu noi in concediu!Am fost acum 4 ani ,dar cu autocarul si nu stiu detaliile de transport cu avionul. In plus acum as vrea ceva all inclusive,nu demipensiune!
Daca aveti alte variante de propus,Bodrum,Marmaris,sunt interesata sa aud! Poate chiar si Antalya,mai cercetez si eu capitolele anterioare!

Spor in cautari si concedii placute celor care deja le-au inceput!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

ruxandra, multumesc mult, super de ajutor informatiile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

VALI 64....RIXOS,RIXOS,RIXOS!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

CornelB, sigur ca trimit pozele, scuze de intarziere, am fost plecata in weekend si acum am vazut mesajul.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Intrebare: ce inseamna mini club?
Lasi copilul acolo, ai siguranta ca il trateaza bine si pe limba lui...adica exact ce se intampla la acest club.
Primeste si copii de 3 ani jumate?


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumitrulaura spune:

Am venit din Antalya. Am fost cazati la hotel Miracle Resort de 5 stele.Am mers cu masina cu 2 copii dupa noi, de 2ani jumate si respectiv 5 ani.Drumul e foarte lung(nu recomand)cu masina. De altfel nici nu prea ai ce sa vezi pe drum, ca localitatile sunt la fel ca satele noastre. Niste darapanaturi.
Hotelul e destul de mare, camerele de asemnea,de vreo 50 mp(cea in care am stat noi).
Pentru copii aveau miniclub dar primeau copii de la 4 ani in sus supravegheati de entertaineri , ceilati copii(cei mai mici) trebuiau supravegheati de parinti. Serviciul de baby sitting era contra cost.La mini disco s-au distrat cel mai bine.
In rest , piscina si plaja. Masajul era contra cost, si de asemenea restaurantul a la carte . minibarul din camera si bauturile din baruruile de pe plaja erau gratis. De altfel minibarul era umplut tot timpul.
Mancarea a fost foarte buna si variata. Multe salate, fructe si dulciuri.
Camera era curatata in fiecare zi.
Per asamblu a fost o vacanta frumoasa.Copiii s-au distrat cel mai bine, noi nu prea ne-am relaxat dar a fost mai bine decat daca ramaneam acasa.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaluca spune:

Tocmai ne am intors de la royal wings! Am fost cu bebele de 1 an si sase luni din dotare si ni s a parut paradisul pt. cei cu copii mici. pt. cine este interesat raspund cu placere! nu pot acum mai mult din motive de inteles

Mergi la inceput