Vacanta in Turcia (6)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catimati spune:

Cattandy, noi am fost anul trecut in septembrie la Hotel Turan Prince Residence. Sunt de fapt 2 hoteluri din acelasi lant: Turan Prince Residence si Club Turan Prince. Am ajuns la acest hotel, doar pentru ca la alte hoteluri pe care le urmaream nu ne-au confirmat ca au locuri libere.Pana la urma a fost insa foarte bine, la banii pe care i-am dat. Plaja este foarte frumoasa, de nisip, apa superba, au o piscina foarte mare si o sectiune pentru copii cu topogane, au Luna Park pentru copii... Mancarea era extrem de multa si variata... Camerele sunt mari si foarte frumoase si curate. Romani nu prea erau; hotelul era in proportie de 60% plin de rusi si restul de nemti.
Eu zic ca e o alegere foarte buna, mie mi-a placut foarte mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Dulcetica,poti da ,te rog,mai multe amanunte despre cum a fost?Vom merge si noi acolo la mijlocul lui iulie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

quote:
Originally posted by magdanaty

DULCETICA merci frumos pt raspuns.Noi am platit pt 2 adulti si 2 copii(7 si 3 ani)2100euro ,sejur de 8 zile,perioada 17-24 iulie.Anul trecut am fost la PAPILON ZEUGMA.Poti,te rog,sa faci o comparatie intre cele 2 hoteluri?

dumitriu magda

Sint total diferite in ceea ce priveste arhitectura.Papillon zeugma este foarte elegant ,asa cum stii ,iar kervansaray este foarte modern.Kundu si lara nu sint impreuna.Am intrebat de pret ,banui ca au mai crescut,deoarece noi acum 2 ani am dat 1375 pt doi adulti si un copil. Kervansaray lara mi-a placut ,mai mult din cauza parcului de distractie.Camera e foarte moderna,curata,mincarea comparabila cu cea de la Papillon ,terasa de la plaja e cu mult mai mare.La lara n-a fost aglomerat pe plaja si sint umbrele.La papillon cineva trebuia sa se trezeasca sa ocupe sezlonguri,lucru care mi-a displacut.La papillon au o copertina ,deci cind vrei sa stai la soare trebuie sa muti sezlongul.La capitolul servicii sint comparabile.In ceea ce restaurantele a la carte,din pacate in ambele locuri am fost doar la cite unul,ok,dar din cauza de copii care n-au rabdare sa stea la conversatie am preferat restaurantul principal.

Mergi la inceput

Diana30 si Magdanaty,un singur lucru tin sa va spun :o sa fie niste temperaturi la care o sa va adaptati greu.In ceea ce priveste hotelurile ,mie ambele mi-au placut mult.
Spectacole,divertisment,karaoke(asta la papillon) sint la ambele.
Va doresc distractie maxima!
Daca doriti sa ma intrebati suplimentar va stau la dispozitie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cattandy spune:

Cornelianeli si Catimati-multumesc pentru raspunsuri.Mi-ati redat zambetul,caci am citit intr-un alt capitol o parere destul de critica despre hotel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CornelB spune:

quote:
Originally posted by dulcetica

Diana30 si Magdanaty,un singur lucru tin sa va spun :o sa fie niste temperaturi la care o sa va adaptati greu.

Apropo de temperaturi, am pus pe site o pagina care centralizeaza temperaturile curente [si previziunile!] din diverse statiuni dinTurcia si nu doar, prezentandu-le comparativ. Nu-l trec aici, poate fi considerat reclama; cine e interesata si nu stie despre ce site e vorba [si nici nu se descurca sa-l afle ;) ] - dati-mi un pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Multumesc,Cornel,m-am descurcat si am aflat.
Nici nu pare asa negru michiduta,vom vedea atunci si acolo.

Dulcetica,multumesc!Pentru copii exista atractii?Au cu ce-si umple timpul in afara de plaja si baie?

Mergi la inceput

Au un loc de joaca pt copii cu tobogane,balansoare,leagane.Au si un miniclub cu loc de desenat,jucarii,aruncat la tinta,insa Rares are 4 ani si il pun sa doarma la prinz.Au si tobogane mari cu apa insa nu-l consider pt copii prea mici.Au piscina pt copii cu apa 35cm si 2 tobogane cu jet de apa.Trebuia sa stau sa-l prind ca mi-l baga cu capul la fund.Seara minidisco pt copii si intr-o seara au avut montata cu copii povestea Alba ca zapada si intr-o seara au avut Lampa lui Aladin cu un teatru de revista.Jocuri de artificii,Aladin a dat bomboane la copii...Rars a plins ca lui nu i-a dat,etc.=circ.A fost si circ cu niste asiatici,dar lui Rares ii era somn si n-am stat prea mult.
Pentru mamici stepaerobic si aquagym.La aquagym am fost si mi-a placut.Sa te duci si tu.E de la 11 in piscina mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

buna fetelor. tocmai m-am intors din kusadasi de la kustur club. am promis inainte de plecare ca revin cu impresii pt numeioana asa ca iata-ma.
deci 10 zile 320E all incluive, asta extra sezon adica in perioada 3-13.o6. acum camerele erau in jur de 100E si 175 cu extra bed.
puncte tari: mancare cat cuprinde si pe toate gusturile, bautura locala buna, verdeata foarte multa, parc pt copii, piscina mare cu topogane, distractie pt copii, diverse activitati pt adulti, nu te plictisesti.
puncte slabe: sucurile naturale erau contra cost cam 2,5E un pahar suc de portocale, chelnerii cam nesimtiti, idem receptia, in 10 zile nu au schimbat decat odata lenjeria si au pus doar 3 sapunele si 3 sticlute mici sampon pt 2 persoane, plaja mica si cu pietre.
temperaturi: ziua ajungeau la 44 de grade iar dupa ora 19 maxim 25.
per ansamblu eu am fost foarte multumita. nu stiu daca mai vreti detalii intrebati-ma. pun si niste poze cu clubul.
http://www.flickr.com/photos/27715813@N03/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdanaty spune:

DULCETICA mi-ai luat o piatra de pe inima.BIANCAS m-a cam speriat cand tipa de la agentie a sfatuit-o sa aleaga un alt hotel decat KERVANSARAY LARA.Sper sa fie totul ok,mai ales daca e distractie pt copii.Cu temperaturile o sa ne acomodam ,cred,dupa vreo 2 zile.Asa am patit acum 2 ani cand am fost tot in luna iulie,la hotelul I C SANTAI.

Mergi la inceput