Vacanta in Turcia (6)
Raspunsuri - Pagina 15
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by clyo
Jasmine, anul trecut aveau trenulet, roata, barca si masinute.
astea erau incluse in pretul platit sau erau cu bani?
Barca ce inseamna?Barca adevarata sau ceva de jucarie?
Masinute electrice,care se tamponeaza? ?
clyo spune:
totul era gratuit, masinutele erau electrice.
nu stiu cum sa-ti descriu barca
o barca prinsa cu un brat metalic care se leagana
uffffff
ai inteles ceva?
Jasmine spune:
barca aia e pe apa sau doar asa...?
hai ca te-am zapacit de tot,las' ca vad eu acolo.
mai am o obsesie : tantari sunt?
se poate face o croaziera pe mare cu un vaporas din ala mic?
dulcetica spune:
quote:
Originally posted by magdanaty
buna ,a mai fost cineva la hotelul KERVANSARAY LARA?Ce parere aveti despre acest hotel?
dumitriu magda
Noi am fost acum 3 ani si a fost foarte frumos.Hotelul e modern,mincarea excelenta.Mai ales daca ai copii o sa le placa,deoarece au loc de joaca pt copii seara:trenulet,calusei,roata,lanturi.Cit ai dat?
Noi tocmai ne-am intors de la Belek,hotel Papillon Zeugma.A fost foarte bine.
magdanaty spune:
DULCETICA merci frumos pt raspuns.Noi am platit pt 2 adulti si 2 copii(7 si 3 ani)2100euro ,sejur de 8 zile,perioada 17-24 iulie.Anul trecut am fost la PAPILON ZEUGMA.Poti,te rog,sa faci o comparatie intre cele 2 hoteluri?
Biancas spune:
quote:
Originally posted by magdanaty
buna ,a mai fost cineva la hotelul KERVANSARAY LARA?Ce parere aveti despre acest hotel?
dumitriu magda
Nu am fost acolo, dar acolo vroiam sa merg anul trecut, acest hotel l-am ales din multitudinea de hoteluri. Si doamna de la agentie m-a sfatuit prietenos sa ma orientez spre alt hotel.
Noi am fost in Belek la Kaya Belek si cand am venit in tara in avion a fost cineva care a stat la Kervansaray Kundu. A spus ca a fost dezastru, a doua zi dimineata s-a mutat la hotel Venetia si a platit o diferenta de 200 si ceva de E. A spus de camera ca era oribila, geamul terpopan era spart...oricum nici noaptea nu vroia sa innopteze acolo atat de urat i s-a parut, nu arata ca un hotel de 5 stele. Kervansaray Kundu si Kervansaray Lara sunt impreuna, unul langa altul..aproape acelasi lucru.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Gabrielama spune:
Clyo,
iaca iti dau de veste din Belek - unde sunt de o saptamana si plec inapoi spre casa marti.
Suntem la Rixos, ca si anul trecut. Despre hotel - la fel ca si anul trecut; totul este OK, dar inca nu inteleg de ce este "premium" si mult mai scump ca celelate hoteluri. Cine vrea amanunte, cu placere.
In Belek e cald, dar atat cat trebuie - 29-31 de grade. Marea a fost, pana acum, prietenoasa - nu foarte calda inca, dar OK si destul de linistita.
Rusii multi, dar si destul de multi romani.
Am luat biletele de la Alibaba si am zburat cu Jetran Air (prima data in istoria noastra "turca", pana acum cu Tarom). A fost OK, decolat la timp, ajuns la timp. Mancare calda in avion.
Spuneti ce amanunte la cald va doriti, si cu placere.
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
cattandy spune:
Noi mergem la Hotel
TURAN PRINCE.Stiti careva ceva de el sau de statiunea
MANAVGAT?Sunt recunoscatoare pentru orice informatii deoarece timpul ma preseaza(plecam pe 23 luna asta).Am pierdut o rezervare pt Grecia din cauza rubeolei facute de baietelul meu si a trebuit sa alegem rapid altceva deoarece sotul meu era deja in concediu.Va multumesc.
cornelianeli spune:
cattandy am fost acum 3 ani in manavgat in octombrie,este cam la o ora si un pic de aeroport,o zona foarte frumoasa,foarte aproape de o alta statiune side
preturile sunt mai mici decat in antalya de exemplu
despre hotel nu stiu dar ar trebui sa fie ok,noi am stat la iberotel palm garden,era plin de nemti
iti recomand o excursie cu vaporasul la estuarul raului manavgat,la cascada manavgat si neaparat in side la templul lui apolo
aaa si o croaziera cu vaporasul pe mediterana pana la nu mai tin minte cum de numea laguna :)
vacanta placuta