Vacanta in Turcia (6)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fania spune:

ilayda , poate ma ajuti cu o sugestie, nu stiu ce hotel sa alegem anul acesta, acum 4 ani am stat la Papillon Belvil, acum 3 ani la Pirates Beach apoi am facut o pauza cu Turcia dar anul acesta as vrea sa revenim.
Am citit mult pe forum despre Royal Wings si oscilez intre acest hotel si Cornelia. Baiatul meu are 8 ani si este mare amator de aqua park acesta fiind si motivul pentru care as opta pt. Royal Wings, mai ales ca alina vad ca a fost multumita si de hotel si de servicii. Ce sfat imi dai?

[poze]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilayda spune:

Ambele sint frumoase,dar Cornelia este mai class,si este mai putin decit Royal Wings pentru copii.Daca este atit de innebunit dupa aqua de ce nu luati in calcul si Rixosul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Alinaluca, ma alatur si eu celor care iti multumesc pt info despre Royal Wings. Mai am aproape o luna de asteptat pana ajung acolo si am o gramada de emotii...nu ca nu ar fi frumos ci din cauza de overbooking...sa dea Domnul sa nu mi se intample chestii din astea...

Eu sunt acolo din 4 iulie...parca zicea cineva ca e de pe 6?...am citit cu ceva pag inainte...noi suntem 2 familii cu doi poznasi, eu o fetita de 5 ani, prietena mea cu un baiatel de aproape 6...

Poate ne gasim cumva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Buna dimineata Ilayda. Ce spui tu, Royal dragon este un hotel bun?

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Salutare,

io o astept pe Gabi (Gabrielama) sa ne dea de veste cum e prin Belek.
AMR 10 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna fetele!
Noi plecam in Belek pe 24 iunie cu fetita noastra de 2 ani si 9 luni. La Ela Resort. Ce stiti despre el? Eu m-am documentat ceva si ziceau c-au multe chestii pentru copii.
Marina, tu ai scris c-ai fost la hotelul asta? Cum a fost?
Multumesc!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzu spune:

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

Tocmai ne-am intors din Antalya, dupa 11 zile in Belek, la Papillon Ayscha. Cum acest subiect a fost f folositor pt noi si ne-a ajutat in alegerea hotelului, vin si eu sa va povestesc experienta noastra....

Buna Ruxandra,

Noi suntem 3 familii cu 3 copii de 5-6 ani care plecam pe 28 iunie pentru 8 nopti la Papillon Aysha.
O sa stam in cladirea principala, speram sa nu avem probleme cu AC-ul.
Poti, te rog, sa-mi mai dai cateva informatii : cum e plaja ? intrarea in apa? copertinele tin destula umbra ? se pot inchiria biciclete in zona? Ce alte activitati prin Belek se mai pot face ?
Si in general orice iti mai amintesti.

Merci, Adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutzap spune:

quote:
Originally posted by dumitrulaura

Am venit din Antalya. Am fost cazati la hotel Miracle Resort de 5 stele.Am mers cu masina cu 2 copii dupa noi, de 2ani jumate si respectiv 5 ani.Drumul e foarte lung(nu recomand)cu masina. De altfel nici nu prea ai ce sa vezi pe drum, ca localitatile sunt la fel ca satele noastre. Niste darapanaturi.
Hotelul e destul de mare, camerele de asemnea,de vreo 50 mp(cea in care am stat noi).
Pentru copii aveau miniclub dar primeau copii de la 4 ani in sus supravegheati de entertaineri , ceilati copii(cei mai mici) trebuiau supravegheati de parinti. Serviciul de baby sitting era contra cost.La mini disco s-au distrat cel mai bine.
In rest , piscina si plaja. Masajul era contra cost, si de asemenea restaurantul a la carte . minibarul din camera si bauturile din baruruile de pe plaja erau gratis. De altfel minibarul era umplut tot timpul.
Mancarea a fost foarte buna si variata. Multe salate, fructe si dulciuri.
Camera era curatata in fiecare zi.
Per asamblu a fost o vacanta frumoasa.Copiii s-au distrat cel mai bine, noi nu prea ne-am relaxat dar a fost mai bine decat daca ramaneam acasa.

Buna.
Te rog daca vrei sa imi zici si mie ce traseu ati urmat in Bulgaria, pe la ce granita ati trecut intre Bulgaria si Turcia si cum a fost drumul. Noi plecam cu masina pe 22 iunie cu un copil de 2 ani si doua luni si am vrea sa stim la ce sa ne asteptam, in plus am citit de pe alte forumuri de diverse drumuri prin bulgaria, dar am vrea sa stim de la cineva care a fost acum de curand.
Astept raspunsul pe adresa dianaplesnecute@yahoo.com
Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebec07 spune:

Am citit cateva capitole si n-am gasit nimic despre Amara Dolce Vita Kemer.Noi plecam la sfarsitul lunii august cu 2 copii, unul de 3 si unul de 5 ani.N-a fost nimeni acolo? Stie cineva ceva despre acest hotel?

Multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

quote:
Originally posted by miflore

Buna fetele!
Noi plecam in Belek pe 24 iunie cu fetita noastra de 2 ani si 9 luni. La Ela Resort. Ce stiti despre el? Eu m-am documentat ceva si ziceau c-au multe chestii pentru copii.
Marina, tu ai scris c-ai fost la hotelul asta? Cum a fost?
Multumesc!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Cred ca o sa va simtiti foarte bine. Noi ne-am simtit excelent.

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput