Vacanta in Turcia (6)
Raspunsuri - Pagina 11
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by ilaydaquote:
Originally posted by felicia74
ilayda stii ceva de Mirada del Mar din Kemer (golful Goynuk)?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Este fostul hotel Sultan Saray,renovat si restaurat in totalitate acum doi ani.Este superb,intr-un peisaj de vis,intre munte si mare,plin de verdeata,all inclusive,nu ultra dar calitativ,anul trecut,am avut ceva turisti acolo dar nici o reclamatie.
MUltumesc
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
alinaluca spune:
Buna Elag
- transferul dureaza cel mult jumat. de ora dar mai mult s ar putea sa dureze in aeroport pana platesti viza si iti iei bagajele, pe urma autocarul pleaca imediat
-cu zborul noi am avut ceva turbulente spre turcia dar nimic grav (asta depinde de vreme)- copilul meu a adormit imediat la decolare chiar daca nu era ora lui de somn, mai rau este cand li se infunda urechile de la presiune, trebuie sa ii dai ceva sa mestece
-plaja este cu nisip, sejlonguri, copertine, prosoape toate gratuite, ponton( apa se adnceste imediat la mal)Distanta este de cateva sute de metri dar nu se cunoaste deoarece treci pe pasarele peste piscine.
peisajul este SUPERB
-noi am stat la etajul 6 cu sea view pt. ca asa ne am rezervat.Nu stiu daca poti alege etajul dar sigur nu ti vor da sea view daca vrei si nu ai rezervat din timp(este cazul prietenilor nostrii)
-piscinele sunt multe si variate dar nu au patuturi. Noi in ultima zi am culcat copilul pe sejlong la umbra.
- ei vorbesc cel mai mult rusa, germana si engleza cred ca depinde de animator
pt. alte intrebari iti raspund cu placere
Elag spune:
Multumesc mult alinaluca!!!
Am acum o imagine mult mai clara!
Eu am rezervare pe sea view, ma intrebam doar daca sa incerc sa cer o camera cat mai sus, sau pe la mijlocul hotelului?
toanca spune:
Ubi, eu am fost anul trecut la Grand Haber Hotel in Kemer.
Este frumos.
E curat, e cochet.
Minusuri:
- plaja este aproape dar nu prea se poate sta la plaja: este plina de pietre si apa e plina de bolovani.
- locul de joaca pentru copii e cam micut;
- piscina pentru copii la ora 17 e umbrita in totalitate, deci,....apa incepe sa se cam raceasca la umbra muntelui.
- e destul de departe de aeroport
Daca vrei iti pot trimite poze.
Ca si excursii, noi fiind tot cu copilul nu am mers decat prin oras; in port, la magazine, etc.
Noi anul asta vrem sa mergem la Limark Arcadia - Belek.
Imi poate da cineva recomandari?
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
alinaluca spune:
Elag, eu iti recomand sa ti nu ti bat capul daca ai sea view, vei avea oricum o priveliste minunata. Noi am stat la etaj.6 si mai in margine dar se vedea super ca hotelul e pozitionat de asa natura incat toate camerele sa aibe o priveliste fantastica.Si la etaj. 1 este ok ca este mult deasupra nivelului marii.
concediu placut
crisstin spune:
quote:
Originally posted by ilayda
Nu din pacate eu lucrez ''legata,,de aceeasi agentie de cinci ani.Copii pina la sapte ani sint free,7-12 50%,depinde si de politica preturilor a fiecarei agentii,dar din cite stiu cam 90% in privinta copiilor au aceleasi preturi.Concediu placut si vizionare placuta(sa luati prosopele de plaje cu voi,nu uitati ca este teatru antic,si le puteti folosii in loc de pernute de stat pe ele,ve-ti vedea ca totii fac asa)
Foarte buna informatia cu prosoapele , nu ma gandisem la asta desi era evident ca un teatru antic nu are scaune.
Imi spui te rog un loc bun mai ieftin pentru un mic shopping in zona?
ilayda spune:
quote:
Originally posted by crisstinquote:
Originally posted by ilayda
Nu din pacate eu lucrez ''legata,,de aceeasi agentie de cinci ani.Copii pina la sapte ani sint free,7-12 50%,depinde si de politica preturilor a fiecarei agentii,dar din cite stiu cam 90% in privinta copiilor au aceleasi preturi.Concediu placut si vizionare placuta(sa luati prosopele de plaje cu voi,nu uitati ca este teatru antic,si le puteti folosii in loc de pernute de stat pe ele,ve-ti vedea ca totii fac asa)
Foarte buna informatia cu prosoapele , nu ma gandisem la asta desi era evident ca un teatru antic nu are scaune.
Imi spui te rog un loc bun mai ieftin pentru un mic shopping in zona?
Din spusele turistilor orasul,ar fi mai iefrin,decit centrele comerciale din statiune,iar eu facind cumparaturi numai din oras nu pot face comparatie,depinde si ce,doriti sa cumparati.
crisstin spune:
Nu vrem sa cumparam aur , piele etc. ci diverse nimicuri, de ex. un tricou , o rochita de vara , un suvenir , ceva de genul acesta.
ilayda spune:
quote:
Originally posted by crisstin
Nu vrem sa cumparam aur , piele etc. ci diverse nimicuri, de ex. un tricou , o rochita de vara , un suvenir , ceva de genul acesta.
Este un centru comercial si un bazar(destul de mari) chiar linga hotel Delphin Diva unde puteti gasi toate acestea fara a mai fi nevoie sa va deplasati pina in Antalya.