Superdieta (23)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

chichisor nu stiu ce sa-ti zic! Mie nu mi-a dat tratament pt a ramane insarcinata, doar mi-a spus ca din cauza obezitatii e posibil sa nu raman gravida. Acid folic iau de la mine putere, pentru ca am tot citit pe net ca trebuie luat in sarcina si inainte de sarcina. Nu ma lungesc, probabil ai citit si tu chiar si aici pe DC!
Oricum am lua-o e mai bine sa slabim pentru ca bebele sa se dezvolte sanatos, nu sufocat de grasimi!

Primele zile de dieta sunt "normale" pana se obisnuieste organismul. Dupa parerea mea sunt destul de usoare. Chinul devine dupa prima saptamana, cand isi da seama organismul ca "de chiar" nu mai primeste altceva, adica din nepermise. Dar dupa un timp totul revine la normal si nu va mai fi asa greu!

va pup si o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Cum sa rezisti tentatiei, chichisor? Himmmmmm, cu o cana de apa sau ceai.....
Si cand vezi ca altii mananca de toate, tu scoate un mar si musca din el cu pofta..... contracareaza ploaia din gura!

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Eu dau raportul cu o zi mai devreme de data asta, pentru ca maine zbor....la propriu .

Deci, atentiiiiieeeeeee: azi dimineata aveam 84,8 kg! Adica un minus de 3,2 kg! Doamne, ma simt asa de bine, pantalonii au inceput sa curga....si e abia prima saptamana!

Care a fost secretul meu de data asta? Nu am combinat fructele cu legumele (apropo de intrebarea ta, Bunicutzo!) si nu am mai mancat nimic dupa 18. Adica am cam facut foamea... sper ca astia de la firma sa fie zgarciti in Franta si sa trec cu bine si de incercarea celor 5 zile.

Am sa inchei aici, ca am multe de terminat la munca, insa nu inainte de a le ura BUN VENIT din toata inima noilor posesoare de locuri in listuta! Si nu va ingrijorati, fetelor (ISA te pupic, insa nu am timp sa caut emoticonul), vine imediat si bebele....eu cand am ramas insarcinata aveam 86 kg. Nu va zic cate aveam inainte sa nasc, ca va speriati!

Haideti ca va iau eu la raspuns pe rand, pe fiecare, dar saptamana viitoare. Pana atunci va las cu bine, sa mancati numai permise si vreau sa vad rapoarte frumoase cu multe floricele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunicutza81 spune:

Anushka draga, mare dreptate ai... cand iti ploua mai rau in gura, musti cu pofta din mar si....trece ploaia. Am patit-o si eu azi, la pauza de masa, cand colegii mancau numai bunatati (de fapt mirosul te omoara) si am rezistat eroic tentatiei, mancand doua mere si scufundandu-ma in calculator (toata chestia e ca atunci cand ti se face pofta de ceva, sa iti redirectionezi"apelul" si sa te gandesti la altceva). Ce va mai rog, e sa imi spuneti cum e treaba cu raportarea- cand se face si ce trebuie sa raportam.
Pupici si pe maine dimineata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dan_ny spune:

ralu drum bun si tentatii minime

bunicutza se da raportul miercurea - greutate initiala(sau ultima raportare) minus greutate actuala = kg pierdute.

eu ma tem ca n-am pierdut mai nimic sapt.asta, dar am avut cm-ul pe cap, m-am abtinut cam greu sa nu mananc prostioare.
am inceput sa merg pe jos...ma duc si ma intorc de la servici pe jos, o ora dus, o ora intors.
va pup, noapte buna si ne vedem maine la raport

_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller

poze filmuletz
iarna 2007-2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunicutza81 spune:

Neatza! Cred ca sunt prima la raport: greutate initiala=83,8kg, greutate actuala=82,5kg.
Desi rezist cu greu tentatiilor, ma mint singura spunand ca, ceea ce nu pot manca acum, am sa mananc dupa ce se termina regimul ( ).
Sau trebuie sa fac asa cum mi-a spus nepotul meu de 5 ani ieri la telefon: ca vrea sa imi trimita o prajitura, asa ca o sa o puna pe o hartie si o sa o trimita in spatiu, ca sa ajunga la mine.
Gata cu vorbaria, ca tre sa ma duc pe 'plantatie, langa ceilalti negri' sa imi castig painea.......voiam sa spun varza
Pupici!ne vedem dupa diseara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Phii, ce liniste pe aici!Pai pan la ora asta credeam ca toate fetele s-au prezentat la raport si am ramas io coada. Uite ca nu-i asa, da nu ma bucur:deci va rog sa dati un semn de viata!

Raportul meu de azi: 55.8 kg, deci am dat si eu un kil si nitel de la inceput. Incet dar sigur, asta cred ca devine sloganul meu.

Saptamana asta sunt nitel prinsa, dar de luni promit sa recuperez cu varf si indesat. Asta nu inseamna ca daca prind un moment de forumeala nu dau pe-aici cu un mesaj ceva. Deci n-ati scapat de gura mea.

Asa ca inca nu va pup de nu va vedeti, ca io astept sa va faceti aparitia si sa ma uimiti cu rezultatele voastre.

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna dimineata!
La raport cu toatele.
Deci mai repet odata, va rog frumos sa-mi dati raportul in urmatoarea forma:

Ultimul raport 70.3kg - actualul raport 69.1kg = pierdut saptamina asta 1.2kg
Greutatea initiala 73.0kg - greutatea actuala 69.1kg = pierdut total 3.9kg

Bine ati venit bunicutza (zine si noua un nume, sa putem sa ne adresam mai usor) si carolinaa. Spor la slabit. Voi incepeti a ada raportul de saptamina viitoare, daca ati inceput luni sa tineti minte datele pina miercuri, cind e raportul si miercuri va prezentati cu raportul. Astazi va trec in listuta, am notat datele.

Chichisor, te rog eu mult sa-mi mai dai datele tale inca odata si data de incepere a dietei, ca le aveam pe undeva si le-am pierdut, sa te trec si pe tine in listuta.

Ralumat felicitari fato pentru kg date jos, cred ca pe saptamina asta devii campioana!

Astept la raport: April, Aida, Isa, dan_ny, Mercedes, Anda, si Oana_G.

Silvana sa inteleg ca o iai da capo, sa-mi zici sa schimb in listuta, si numaidecit iti mai pun o floricica, mersi ca m-ai lamurit.

Anuska, bine ai revenit la dieta!Cit mai multe kg date jos.

Alintata si tu la raportul de mentinere, sper ca nu ai uitat.

Si acum subiectul delicat, mi-au raspuns moderatorii, deci Breto si Nora intr-adevar sunt banate, nu mai pot scrie pina nu li se ridica avertizarea, nu mi s-a zis pe cit timp, poate initiam un grup de suport si rugam adminu sa le scoata banarea, si le promitem ca vor fi cuminti. Pe Nora nu o cunosc asa de bine ca pe Breto, dar Breto chiar nu merita sa fie banata, si vreau sa facem ceva s-o aducem inapoi. Astept sugestii din partea voastra pe tema data.

Acum va urez o zi buna la toate si va astept cu raportul.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

vad ca a aparut si Aprilas.
Ia pune mina de da raportul ca la carte!
Orcum felicitari pentru kilu si (cu i de la inghetata) o leaca dat jos.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_G spune:

Prezent si eu.
Repede la raport ca, am un zor....ultimile zile la bilanturi ...

Ultimul raport 83kg - actualul raport 80kg = pierdut saptamina asta 3kg
Greutatea initiala 85kg - greutatea actuala 80kg = pierdut total 5kg
Nu am cintar electronic asa ca ...

Oana si Andra (21.10.2005)

Mergi la inceput