Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (40)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
kalosalina spune:
Danonique bine ai revenit! Sper ca acum sunt bine amandoi copilasi! Daria a inceput sa scoata asa limbuta de cateva zile...sper sa nu o tina mult
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura_sp_Ioana/Laura_sp_Ioana.jpg)
Laura Ioana spune:
Eva Maria
Alexandru
sa creste mari, puiuti frumosi si sa aveti parte de tot ce-i mai bun in viata! La multe lunite!
Anca, da e bine acum, multam fain de intrebare Felicitari pt grasunel! Ce inalt si bine facut e
Danoniq 70 de cm? Nu fie de deochi! Ce flacai unul si unul avem la odisee, or sa aiba printesele de unde alege
Thea mea are 6,400kg si 64cm. A zis dr ca-i lunguta pt varsta ei, de aia nici nu pare prea grasuta
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete
danonique spune:
Laura si
Ginette fetitele sunt mai slabute decat baieteii.Eu vad diferenta in cazul copiilor mei.Vanessa la varsta lui Albert avea 7 kg si 400 gr.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura_sp_Ioana/Laura_sp_Ioana.jpg)
Laura Ioana spune:
Dana nici nu-mi fac probleme (tot timpul
) cu greutatea, ptc Thea chiar imi place cum arata, are falcute si chiscute la picioruse
e numai buna
Ema la vaccniul de la 2 luni nu mi-a facut tempt deloc. I-am pus un paracetamol imediat ce am ajuns acasa si atat. Si mi-a zis dr ca pe masura ce cresc sunt tot mai tari reactiile la vaccin, cica pot ajunge si la 40 de grade pe la 6 luni, cand le ies si dintii
Pai eu cred ca innebunesc!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete
laura_dimitris spune:
Buna dimineata zuzulici dragi !!!
Am revenit aseara in bucuresti si, multumesc lui Dumnezeu, papusa mea a fost tare cuminte pana acum asa ca am reusit sa citesc si eu din urma.
Aveam o groaza de raspunsuri de dat dar, tragedia lui ereena m-a lasat fara cuvinte.... Condoleante ereena. Sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste aceste momente!
Cum este viata... tristete si bucurii; moarte si nastere...
LA MULTI-MULTI ANI FRUMOSI, SANATOSI, PLINI DE BUCURII PRINTESEI EVA SI MICUTULUI ALEXANDRU LUCA!!!!
Incerc sa-mi amintesc ce vroiam sa raspund...
Ellenuta, sarbatoriti cu tort cele 4 lunisoare ale lui bitzi?. Felicitari pentru finutii tai. Ma bucur ca ai petrecut bine. Adevarul este ca te remonteaza o astfel de petrecere. Cu toata oboseala aferenta din urmatoarele zile...
. Abia astept sa vad fotografii de la eveniment!!! Ai luat-o si pebitzi la biserica?
Laurici, apasati frumoasei Thea. Dimitris facea vreo 2 zile febra dupa fiecare vaccin... De fiecare data in jur de 38,8... Ii scadea dupa nurofen, paracetamol si crestea la loc in urmatoarele ore. Eu, cand avea febra mare ii dadeam si putin algocalmin fiola.
si sa treceti cu bine si sa fuga febra puiutului!!!
Ana andrei, Felicitari pentru absolvire! Tare mandra trebuie sa te fi simtit ca baiatul tau frumos te-a insotit la ceremonie!!!. Am vazut si fotografiile in care este impreuna cu prietenul bbC.... Tare frumosi amandoi!!!Nu am avut timp sa citesc link-urile puse de tine referioare la povestea prietenei tale dar promit sa o fac!!!
Gabritza, wellcome back !!!! Eu m-am gandit la tine saptamana trecuta dar credeam ca lipsesti din motiv de luna de miere.... Nu stiu de ce ramasesem cu impresia ca la saptamana dupa pasti aveai nunta si botezul....Bine ca ai scapat de soacra!
Felicitari proaspat crstinatilor Tudoras de gratiela si Robert de jelimoni!!!
Vazut mult, mult fotografii... miki din finlanda, stancutza, gratiela, jelimoni, ancab, shose, miri. Cred ca mi-a scapat cineva dar...
Superbi clopoteii nostri !! Nu ma satur sa deschid albumele si sa-i admir!!!
A, si nu in ultimul rand....
FELICITARI MIRI !!!! Bravo tie!!! Nu aveam nicio indoiala ca vei reusi! Si acrnetul si slujba!!!!
Barem pentru slujba tare te invidiez... Eu sunt mare fan avioane, aeroporturi si tot ce tine de aeronautica!
Pilotii mi se par niste zei si toate persoanele ce au o cat de mica legatura cu aviaone/aeroporturi mi se par speciali.... puiutilor tai bruno si sacha!!! Ce frumos stateau ei acolo in cadita!!!!
abia astept sa vina vara si sa-i bag sieu pe ai mei in piscina in curte la mama!!!
Sigur mai am multe de spus dar ma duc sa fumez o tigara ca sunt moarta de foame si nu vreau sa mananc...
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
danonique spune:
Noi vinerea viitoare venim in Romania.Am niste emotii!Sper sa nu planga foarte tare in avion.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert
ginnette spune:
Dana si mie imi place cum arata asa, buburuza mea; mai ales ca este bucalata (ca mine
) si nu zici ca are dar 6700 gr (si 65 cm).
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
laura_dimitris spune:
Abia acum am vazut ca in loc sa pun emoticonul am pus
la raspunsurile catre ana si ellenutza....
Apar ca nuca in perete dar pana la urma mesajul trasmis este adevarat
Eu vroiam sa ma laud pentru ca m-am hotarat in sfarsit si i-am luat alt carucior lui eleni...
Puteam sa stept eu mult si bine sa se rupa cel vechi pe care il aveam de la dimitris... Cred ca mai poate duce vreo 3 copii.... Ma saturasem insa sa-l car doua etaje de 4 ori pe zi iar cand il puneam in portbagajul masinii nu mai incapea nimic de el...
Asa ca l-am lasat la mama sa-l am pentru week-enduri si mi-am luat unul foarte usor cu trei roti.
Marturisesc ca pana ieri mi se pareau tare caraghioase carucioarele cu 3 roti. Sincer, ma busea rasul de cate ori vedem un astfel de carut....
Dar, cand l-am incercat ieri in magazin am ramas uimita de cat de usor se manevreaza asa ca mi l-am cuparat si cred ca ma binedispune in continuare... ma uit la el si - chiar daca este al meu- tot imi vine sa rad ca tot caraghios mi se pare...
A, si, tocmai ce ma hotarasem ieri - vazand o pancarda publicitara de'a lui poteras - sa nu-l votez pe actualul primar al sectorului 6 cand....am ajuns acasa si am constatat ca ne fac un super parc cu niste locuri de joaca super... Este dimitris al meu in extaz de casuta ianlata cu topogan din acela gros de plastic...
Au inlocuit toate leaganele, cumapana si au adus altele in loc de palstic, foarte frumoase.
Noi, parintii asteptam sa vedem si niste bancute mai comode in locul celore vechi din fier...
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ramonab/ramonab.jpg)
ramonab spune:
Neatza!!
Bitzi, Luca, Mihnea, Alexandra Maria, gemenasii lui Ginger
Vali, eu nu am luat anticonceptionale doar ca tratament pt niste chisturi inainte de a ramane insarcinata, si doar 3 luni, in rest nu am folosit deloc.Nu ca nu ar fi fost bune ce am luat ,pt ca chiar au fost, adica nu am avut nici un efect secndar la ele, ci pt ca urasc sa iau pastile.Am luat Yasmin.
Kalosalinace frumos radeee.Seamana un pic cu rasul lui Razvan al meu.
Ana andrei felicitari pt absolvire.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
Poze noi http://good-times.webshots.com/photo/2789330350102497651vIFQLh
LaLa_20 spune:
neata zuzici...va tot citrsc da nu apuc sa postez...bibi e tare maraita...oricum am pus si noi cateva poze daca vreti sa vedeti la semnatura
Cea mai optimista mamica!
Laura de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!