Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Shose eu m-am obisnuit sa beau cafeaua citind ce au mai facut mamicile si clopoteii si chiar parca imi lipseste ceva atunci cand nu pot face acest lucru.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Same here. Parca nu e cafeaua cafea fara laptop si DC. fata. Cum se simte Vanessa?

Shose si Pipetzica

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze

Sunt mare

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

SHOSE Vanessa e bine.A avut faringita si a luat tratament.Am incercat sa nu o las prea aproape de Albert sa nu se imbolnaveasca si el si vad ca pana acum el e bine.A fost foarte greu sa o tin departe de fratiorul ei si cauta orice pretext sa se apropie de el.Bine ca a trecut.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

LA MULTI ANI, MITSU-BISHU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

LA MULTI ANI MISHU!!! SA FI SANATOASA, FERICITA, IUBITA SI SA-TI DEA DUMNEZEU TOT CE-TI DORESTI TU!
Mary am vazut pozele de la botez! Ce scumpa e Dariutza, imi vine sa o pap toata!
Serbanel, Bianca si Sara la multe lunite! Sa fiti sanatosi, voiosi si sa aduceti numai bucurii parintilor!
Gatta vaaai ce sperietura...bine ca nu a patit nimic Sara. Eu de cand am citit de Amandine, inainte sa o las singura pe Daria o pun in patutz...Apropo de plans nu stiu ce a apucat-o pe Daria dar si ea plange mult de cateva zile incoa', in special cand nu sunt langa ea
Eliza drum bun si un botez suuuper! Asteptam poze

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

LA MULTI ANI MITSU, MAMI DE SUPERBEBE C.!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

La multi ani clopoteilor sarbatoriti ieri: Alexandru de TinaS, Eva de Ellenuta, Mihnea de Teo2rina, Alexandra de Dana_vio si bebelutzii de Ginger!

La multi ani si clopoteilor sarbatoriti azi: Bianca de Lala, Serban de Doc si Sara de Stoisor!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dimineataaaa!!!!
La mine chiar ca este buna. Ce adevarata este vorba aceea ca niciun copil nu seamna cu altul chiar daca sunt frati... Mi-amintesc ca dimitris cand era mic nu adormea cu niciun chip neleganat... Il invatase tare prost mama cu leganat pe picioare. Plus ca atunci cand era treaz trebuia tinut in brate... Eleni este o minunatie de copil din punctul acesta de vedere... Adoarme cand ii este somn acolo unde o pui, singurica. Acum, a adormit in scoica auto ascultand muzica. Am facut un playlist alegand melodiile care - am observat eu - ii plac si am o ora si ceva de muzica neintrerupta. Doarme fata mea dusa

Gatta, felicitari pentru crestinarea micutei sara!!!! Superbe fotografii. Si fetita si mamica sunt tare -tare frumoase!!! Si pe mine m-a emotionat teribil costumul tau popular. Minunata traditie a voastra!!!
Cat despre cazaturi... Si eu am patit-o cu dimitris. De fapt, era cu taica-sau acasa si barbata-meu s-a ridicat din pat sa raspunda la telefonul fix lasandu-mi-l pe baiat pe marginea patului.... bineinteles ca a cazut... Eu eram plecata din oras... Nu-ti spun ce raliu am facut, cum am condus ca nebuna facand depasire dupa depasire ca sa ajung acasa sa vad ce face baiatul meu...
Acum, lui eleni i-am cumparat o paturica specviala care are niste rulouri ce se lipesc penru ca au arici de paturica. Le pun de-a dreapta si de-a stanga ei si nu poate cadea. Eu le-am luat din grecia dar am vazut ceva asemanator si aici, in cora. Poti incerca sa vezi cum sunt.
Pupici multi si dulci printesei sara si mamicii ei!!!

Alina kalos, Dariuta ta este o minune de fetita. Tare dulce si frumoasa! Este bestiala in clipulet, cum rade ea in hohote!!!!

Nemary, felicitari micutei crestine Daria !!!! Bineinteles, desi am vazut fotografii de la atatea botezuri..., m-am emotionat si privind fotografiile voastre. Dariuta era ca un ingeras imbracata in costumasul alb de botez!!! Si ce bine ati surprins momentul cand a bagat-o cu capul in apa!! Ah, nu mai am rabdare pana la botezul lui eleni....mai sunt 3 saptamani dar deja am emotii!

Stancutza, nu siut daca am apucat sa-ti spun ieri ca am vazut fotografiile lui sofia. Cum dormea ea ca un ingeras in scaunelul de masina!! Este tare haioasa fotografia in care ii uscati parul cu foenul... sofiuta frumoasa!
Apropo de cresa... in ce zona este cresa lui bahmuteanu? Pe mine ma intereseaza.... Eu prefer cresa unei bone. Bineinteles nu la varsta asta.... La mine o sa vina mama sa stea cu eleni pentru ca mai am doar o luna de stat acasa si incep serviciu.... La un an si jumatate ai lui eleni vreau sa o dau la cresa. La fel am facut si cu dimitris si am remarcat o multime de avantaje ale mersului in colectivitate de la varsta frageda. Imbolnavirile nu mi se pare ca au fost mai dese decat ale altor copii ce stateau acasa...

Ana andrei, abia astept si eu sa ne vedem. Tare rau mi-a parut la intanirea precedenta ca nu am putut sta mai mult ca sa va cunosc mai bine. Eu pot veni si in parcul crangasi. Cred ca as face 15 minute cu caruciorul pentru ca eu stau pe malul lacului pe partea dinspre militari asa ca nu este prea departe de mine crangasiul....

Alinutule, lui ana si luca. Va astept cu multa placere la noi oricand doriti!!! Oricum, si moghioros ramane in top pentru ca acolo exista masinutele acelea electrice... Ma lupt cu barbata-meu pe tema unei astfel de masini decand a facut dimitris 2 ani.... El vrea sa-i cumparam una iar eu vad in viitor plansetele copiilor din parc ce l-ar vedea pe dimitris cu motorul plus ca nu-mi imaginez unde as putea sa o parchez in apartamanetul nostru... Am auzit ca au schimbat locurile de joaca si in moghioros si au adus si acolo super topogane, leagane, casute etc.
Daca este vremea frumoasa dam o fuga in week-end?

Lala20, biencuta frumoasa ! Ce "vorbea" ea cu animalutele ei de plus!!!

Doamne, cat de tare poate sa ma enerveze reclama asyta la pampers ce imi ocupa un sfert din ecran... Nu pot scapa de ea??? Nici nu pot citi ce am scris sa-mi corectez litereele in plus/minus...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Buna dimineata!
danonique, am eu sterilizator pt microunde de la avent. si e super practic. nu stiu ce m-as face fara el

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

LA MULTI ANI LAVINIA!
Sa ai parte numai de bucurii alaturi de bebele tau scump!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput