Mamici de Noiembrie-Decembrie (28)
Raspunsuri - Pagina 4
brie spune:
monicabo, ce bine ca totul e ok, ca l-ai vazut pe bb! HAHAHA cred ca o sa fie odiseea cu cei mai multi baietei nascuti vreodata in aceeasi perioada.
SI EU TOT BAIAT VREEEEEAAAAAUUUU!!!! Dar vedem noi vineri la echo.In fiecare zi vb cu bb si il antrenez sa stea frumos si el la eco sa poata vedea clar dr.Sa nu stea ca la bar sau sa se rusineze si sa-si puna manutele.Ahhhh am niste emotii fetelor,mai sunt 2 zile.
diana, sper ca e totul bine la tine.
Din cate am inteles a spus ca ne va transmite vesti prin leeloo.
15+
elilov3 spune:
neata fetele! off ca mult ati scris
Nici nu stiu cu ce sa incep...
Alina27 imi pare rau pentru pierderea ta imi doresc ca D-zeu sa iti dea puterea de a trece mai departe peste acest eveniment si sa nu fi suparata D-zeu are un plan in viata ptr fiecare.Capul sus
Maryb ma alatur fetelor si iti urez Welcome back!!!
Iti tinem pumnii la rez de la TT. In legatura cu rez noastre nu inteleg de ce nu ti-a dat si combinat cu TN????
deja ma depaseste
creatza nush ce sa iti spun cu free beta hcg doctorul meu zice ca e bine. Ce o fi asa o secretomanie cu interpreatarea rez asta nu inteleg
A si sa stapanesti sanatoasa masina si o intrebare Cand desfaci sampania sa o uzi ca de sa tina?![]()
Maryb, Bebecris- super burtici
ma bucur se pare ca nu sunt singura cu o burtica mare. imi era teama sa nu fie ceva rau cu ea asa de mare, dar acum m-am linistit

Referitor la preturi...frate sunt exagerateimi vine sa le dau o bataita sa ii trezesc sa vina cu picioarele pe pamant 
I_fotache, bine ai revenit si tu si Monaraus (bine ca sa redus hematomul si bb e bine gandeste pozitiv ajuta)
alexa1983 felicitari pentru bb baietel haha inca un baietel
Maine merg si eu la alt echo la noi aici in localitate si sper sa vedem ce are bb balacila intre picioruse ca de maine suntm la 14+ saptamani...ah abia astept
Loren@ felicitari pentru rezultatul de la TT eu cred ca ai rez bune
ginye lasa ca inteleg si copii si parintii sanatatea ta si a lui bb pe primul loc...lasa scoala ca nu ne ridica nimeni statuie daca ne ducem sau lipsim
Va puapacesc
13+
Miky-ea spune:
Mamiseli ai o burtica frumoasa....
Felicitari burticilor care au aflat ce au, eu simt ca e baietel...Vom vedea la echo..
Succes tuturor la analize si o sarcina cat mai usoara!
Graviduta in 3 luni
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
toriceli spune:
Buna dimineata fetelor! 
Incerc sa va citesc din urma pentru ca aseara a capitulat aproape instantaneu.
Toriceli
16+
VonHelen spune:
Voi ati anuntat deja apropiatii ca bb e pe drum?
in cazul meu nu stim decat noi (sotul si cu mine) si doctorul..astept eco de maine si daca e ok ma bate gandul sa anunt si viitorii bunici dar parca mai sigur ar fi la 14 saptamani.
nu stiu de ce dar am vazut atatea cazuri nefericite in jurul meu ca nu am curajul sa le spun!sa le dau sperante si apoi sa fie dezamagiti...
oricum imi este din ce in ce mai greu sa ascund burtica (dimineatza nu prea se vede , dar pe parcursul zilei ma balonez f mult si arata ca la 4 luni) si greturile de asemenea sunt foarte greu de mascat la fel si aversiunea fata de cafea si anumite mancaruri.
Fetelor nu mai rezist la stres, abia astept ecografia de maine!!!!
12+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
loren@ spune:
Von Helen eu i am anuntat rudele si prietenii apropiati din 5+...asa am facut si la Bia..stiu ca se pot intimpla necazuri, dar astea se pot intimpla oricind, chiar si cind burta e vizibila si toti din jur observa starea de gravidenie evident, fara sa le zica cineva..ramine numai sa ne rugam la Doamne Doamne sa aiba grija de noi si de bb nostri si sa devenim/redevenim mamici!
Bianca Andreea
Larisa Iris
14+
dandusa spune:
Mary,Bebecrism
frumoase burtici aveti!
faceti-va poze mai des ca sa aveti ce admira dupa ce veti naste...,asta-i unul din albumele mele preferate...,sa ma studiez cum evolua sarcina mea...,mi-am facut o groaza de poze dezbracata sa vad fiecare detaliu,sani,burta,coapse si...sunci
,acum la a doua sarcina imi voi face exact la fel...,sa compar![]()
Mamiselli,
admirat miresica fericita
Otilia,
cel mai greu mi se pare dimineata,cand ea este fresh si vrea joaca,alergat...,iar eu vreau sa lenevesc cu o cafeluta si emisiunea mea...in rest mi se pare relativ usor...,Crinuta merge de manuta,parcul il avem aproape...,fie mergem pe jos,fie luam carutul care doarme in masina...,in parc nu-i ingradez spatiul...,o las sa faca ce-i place...,colaboram f bine...
cel mai greu este ca sotul meu munceste de noapte si ma stresez f tare cand fetita face galagie si el sarcu' incearca sa doarma...
treburile casnice mi le fac singura organizat...,daca este sotul meu acasa ma ajuta de fiecare data...,daca nu,fac ce-i mai important pentru ziua respectiva...
pana acum ma descurc bine zic eu...,sa vedem mai incolo...
Brie,
eu sant f multumita de dr Crinutei din C-ta,daca vrei detalii,scriu PM
referitor la starile de care povesteai...,sant perfect normale...,am trait si le-am retrait...,am doua sarcini la activ si am "divortat" de doua ori din lipsa de atentie
,sotul meu saracu' nu mai stie cum sa ma ia...,de la ultimul "divort"
mi-a promis ca ma va sufoca cu dragostea lui...,pana acum s-a tinut de cuvant...am mare noroc de un sot minunat si f intelegator...
Mamica stralucitoare
15+
+ Crinuta 1 Nov 2006
VonHelen spune:
acum cateva minute am sunat la cabinet...d-na doctor are programari full pana martea viitoare! am vorbit cu asistenta si incearca sa ma bage azi in jur de ora 15:00..
a inceput sa-mi bata inima f tare..mi-e asa de frica, nu stiu ce-i cu mine dar inainte de fiecare consult tremur de emotie si ma rog ca bb sa fie ok.
12+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
nebunica-zapacica spune:
burtici!
Sunteti asa
la scris..abia reusesc sa citesc ce scrieti!
Alexa, felicitari pentru
, se pare ca deocamdata baieteii sunt la putere in odiseea noastra 
Maryb, ma bucur ca ai revenit, e o placere sa citesc postarile tale, esti plina de optimism si toate avem nevoie de asa o atitudine, esti un exemplu pentru noi!Felicitari pentru 
Am primit si eu rezultatul de la DT, risc scazut pe trisomie 21 si 18, asa ca suntem in regula, puiul meu e fixat pe peretele posterior si tot simt ceva in burtica, dar nu stiu cum sa descriu, nici durere, nici gadilaturi...poate imi fac eu iluzii crezand ca e bebe, dar e placut.
Pentru fetele care mai modifica listuta, imi treceti si mie
, va rog, in dreptul numelui?
Acum va las, ies la o repriza de shopping, ieri mi-am cumparat niste bluzite "cu burta", cum le spune sotul meu si sunt asa frumoase..imi vine sa le mananc, abia astept sa le imbrac sa ma mandresc cu burtica mea![]()
O zi buna sa aveti!
14+ 
Bebe in burtica
Samburele nostru
elilov3 spune:
von helen si noi la inceput nu am vrut sa anuntam pe nimeni despre bb mai ales ca ni sa intamplat ce ni sa intamplat cu primul bb, dar apoi am zis lasa sa stie mai ales ca pe la noi se zica ca daca nu le spui la ai tai (o superstitie tampita) bb va icepe sa vb greu sau mai rau...
Si zis si facut mi-am anuntat prietena, apoi colegii de scarbici si apoi directorul. a doua zi nici nu m-am mai dus la scoala am intrat in medical intrucat la prima sarcina se presupune ca am luat cmv de la scoala si de acolo problemele lui bb..operatii.etc stiti voi...apoi mama, si socrii (iubitii mei socrii
)
decizia va apartine sunteti maturi atunci cand credeti ca este de cuvinta anuntati pe toti de bb daca intre timp nu au observat ei![]()
eu ma bag la un joc pe calc ca de ce sa fac toata ziua intre 4 peretii. Sotul face papica si apoi papam si iesim mprin oras cu bb balacila 
13+