Mamici de Noiembrie-Decembrie (28)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by bebecris

mi s-a intamplat ceva ciudat: in timp sa stateam la coada si ma uitam la nenea care imi prepara papa bun...am simtit un ghiont in ficat de m-am incovoiat de durere...o alta gravi de la coada mi-a zis ca acolo sta bebe si apasa pe ficat...dupa care la birou am mai patit asa de 2 ori. vi s-a intamplat si voua?

sa-ti fie de bine!
eu zic ca bb este mult prea mic pt asa un meci...acum este cat o lingurita deaia micaaaaa
vezi tu mai tarziu lovituri in ficat...
edit ca am uitat esentialul,senzatia poate fi de la ceva greu,ceva ce ai mancat ieri,azi...
si mie mi s-a intamplat...,nu puteam merge de durere de ficat...am stat m-am gandit ce poate fi si brusc mi-a venit in cap borcanul de dulceata de visine pe care-l mancasem cu o zi inainte(tot!)
daca ai si tu 'iesire' deastea...

Mamica stralucitoare
15+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

creatza, nici eu nu stiu care ar fi valorile normale, nu am trecut asa ceva pe DT. De fapt nu cred ca exista valori normale pentru free BHCG, sau poate bat eu campii. Imi pare rau ca nu te pot ajuta

maryb 15+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

dandusa papusa draga, nu esti invizibila dar eu cel putin sunt inca mica nu am ajuns la testele astea asa complexe pt fetite mari asa ca nu te pot ajuta.

9+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creatza spune:

Ma gandeam ca nu se poate ajunge la o concluzie de genul "valoare semnificativa crescuta a free beta-hcg" fara o comparatie cu niste valori normale, standard, ceva...

Din pacate, nu am gasit pana acum un doctor care sa imi explice si mie treburile astea. O sa fac TT la medlife si sper sa ma lamuresc.

creatza 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

ieri am papat fructe si ciorbita de legume, iar azi am papat nectarine..mda....asta am zis si eu ca e devreme...dar tipa zicea ca este el asezat acolo...habar n-am...abia astept sa ma duc la eco sa-l vad si sa aflam ce este...

quote:
Originally posted by dandusa

quote:
Originally posted by bebecris

mi s-a intamplat ceva ciudat: in timp sa stateam la coada si ma uitam la nenea care imi prepara papa bun...am simtit un ghiont in ficat de m-am incovoiat de durere...o alta gravi de la coada mi-a zis ca acolo sta bebe si apasa pe ficat...dupa care la birou am mai patit asa de 2 ori. vi s-a intamplat si voua?

sa-ti fie de bine!
eu zic ca bb este mult prea mic pt asa un meci...acum este cat o lingurita deaia micaaaaa
vezi tu mai tarziu lovituri in ficat...
edit ca am uitat esentialul,senzatia poate fi de la ceva greu,ceva ce ai mancat ieri,azi...
si mie mi s-a intamplat...,nu puteam merge de durere de ficat...am stat m-am gandit ce poate fi si brusc mi-a venit in cap borcanul de dulceata de visine pe care-l mancasem cu o zi inainte(tot!)
daca ai si tu 'iesire' deastea...

Mamica stralucitoare
15+ + Crinuta 1 Nov 2006

13+
http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

creatza... e cumva acelasi lucru cu HCG seric??

Ank Raul 17.10.2007
si 9+
Poze Raulito

Mergi la inceput

ank83, habar n-am

creatza 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

ma uitam acum pe TT din sarcina trecuta unde am si valorile normale... dar nu gasesc nici un free beta-hcg.
Am asa Alpha-pheto-proteina, HCG seric, si Estriol... daca vrei una dintre ele... ...nici o problema

Ank Raul 17.10.2007
si 9+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Buna burtici!
Sa va intreb si eu ceva: voi la cate sapt l-ati simtit pe bebe? Azi am avut senzatia ca bebe al meu a miscat. Simteam ca mi se zbat muschii burtii. Dar ma intreb daca chiar a miscat. Mi se pare putin cam devreme. Voi ce ziceti?

Alexa felicitari pentru baietel!

Otiliavazi e a doua zi fara greturi. Oare am scapat de ele?

BraveGilr felicitari pentru semnatura!

Monaraus ma bucura vestile bune aduse de tine!

Anes ai grija de tine!

Ank83 bun venit la odiseea noastra!

Maryb asteptam vestile bune!

Bebecris si eu am momente cand simt ca ma apasa ceva in partea stanga, dar e doar un disconfort, nu durere.

ginye 14+

Bebitza
Asa a inceput totul
O minune

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12

Mergi la inceput

ank83, sigur, le-as vrea pe toate!

multumesc mult de tot

creatza 14+

Mergi la inceput