Mamici de Noiembrie-Decembrie (28)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

quote:
Originally posted by dandusa

Catalina,
acum vreo 5 ani,aveau un magazin in galeriile din Dorobanti,vis-a-vis de lic Caragiale...acum nu mai stiu exact...,am googalit dar n-am gasit nika...,eu am luat rochita din C-ta
daca nu gasesti nimic sa-ti placa si-ti place a mea,ti-o imprumut cu placere,la kg ne potrivim(pun poze daca vrei)

Mamica stralucitoare
15+ + Crinuta 1 Nov 2006

Esti o draguta. Am ramas surprinsa in mod placut.

9+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
Originally posted by BraveGirl

Ank83-m-am uitat la pozele tale. Alea la piscina sunt bestiale. Bebe Raul arata ca bebelusii din reclama.

==========
Corina 11+
My baby
Albumul meu

da.... mai putin si face reclama la michelini... e putin mai mare decat prevad graficele pediatrilor , care desi au 40 de ani de experienta au ramas cu ideile de atunci...
Multumim pentru complimente ...
deci un sfat din partea mea pe cand vin puiutii...... un pediatru mai tanar e mult mai open mind decat un comunist care te imbiba in antibiotice la un stranut

Ank Raul 17.10.2007
si 9+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

dragelor, inca nu am primit rezultatul la TT.
am sunat acum 10 minute si mi-a zis ca a iesit rezultatul, dar ca nu este facuta inca interpretarea...dar ca astazi va fi gata si il voi primi pe mail. Poate diseara il primesc.

maryb 15+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Aoleuuuuuuuu fetelor ce vorbiti voi aici??? Ma si gandesc ce ar tb sa fac pt un teren de 4000m in Bucuresti, adicatelea vre-o 8milioane eur, daca nu e o zona super centrala.Ca daca e super centrala poate fi si 20 mil eur. Nici daca ma apuc de cantat manele la nunti si nu cred ca as reusi .
Da visatu e gratis.

9+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

kita, nu mi-ai zis nimic...ai rezolvat sau nu cu lista C2?
AM picioarele umflate rau si nu stiu ce sa mai fac...mi-am tras u scaun lamnga birou...dar degeaba ca nu am cum sa stau cu ele si sa mai si scriu la calc...vreau acasa

13+
http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

bebecris , iti impartasesc opinia : prioritatea noastra acum este ca noi si bebelusii sa fim bine,nu conteaza parerile celor din jur...Nimeni nu stie mai bine ce se petrece cu o viitoare mama dacat o persoana care trece prin aceeasi etapa sau a trecut..
Am fost la analize si medicul meu de familie mi-a zis: hraneste-te bine pt ca asa ai grija si de bebe ca de ingrasat oricum te ingrasi.Nu se pune problema de cure de slabire in timpul sarcinii...

Graviduta in 3 luni
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creatza spune:

maryb, iti tin pumnii stransi de tot!

te rog sa ne scrii si noua pe forum cat mai multe detalii despre rezultate - eu ma tot chinui sa gasesc niste informatii despre valorile normale ale free bet-hcg (poate sunt trecute in raportul tau). Nu am gasit mare lucru pe net iar aici ma simt cam invizibila

ma gandesc la tine

creatza 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

ANK, MULTUMESC PENTRU PUPICI!!!!SUNt constienta ca o sa fie destul de greu avand in vedere ca amluat destul si ca nici o haina nu-mi mai vine...dar..bebe merita...si sa stiti ca mananc multe ciorbe de legume (nu suport carnea), piure, salate, oua facute in toate felurile, fructe...inghetata...azi am papat o shaorma..mi-a fost fff pofta..s-a deschis o rotiserie langa birou si am balit langa shaorma...asa ca...am papat...
mi s-a intamplat ceva ciudat: in timp sa stateam la coada si ma uitam la nenea care imi prepara papa bun...am simtit un ghiont in ficat de m-am incovoiat de durere...o alta gravi de la coada mi-a zis ca acolo sta bebe si apasa pe ficat...dupa care la birou am mai patit asa de 2 ori. vi s-a intamplat si voua?

13+
http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by creatza

eu ma tot chinui sa gasesc niste informatii despre valorile normale ale free bet-hcg (poate sunt trecute in raportul tau). Nu am gasit mare lucru pe net iar aici ma simt cam invizibila

daca as fi stiut,te-as fi ajutat cu mare placere...,in lipsa iti ofer o floare sa nu te mai simti invizibila

Mamica stralucitoare
15+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creatza spune:

dandusa

any idea unde as putea gasi aceste valori?

creatza14+

Mergi la inceput