Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009(3)
Raspunsuri - Pagina 9
mihaela_let spune:
DN:21.12.1979; UM:28.03.2008; DPN:03.01.2009
Alina1976, ma treci si pe mine, te rog, in listuta?
Multumesc anticipat.
6+
miha79
Naty spune:
Buna!
De azi sunt si eu posesoarea unui test de sarcina pozitiv. Am avut o presimtire ca raman de cand l-am conceput si, de cateva zile, simteam ca sunt gravida, chiar si fara test.
Va rog deci sa ma adaugati si pe mine pe listuta: DN 14.03.75, UM 12.04.08, DPN (dupa calculele mele) 17.01.09.
Mai am o fetita de 3 ani si 7 luni, Ioana - Alexndra, nascuta pe 10.10.2004.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004)
3 ani!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
mihaela_let spune:
Donna79, imi pare f rau ca treci prin asta, iti spun pt ca am experimentat aceasta drama de 2 ori: in oct 2007 si in febr 2008(o sarcina oprita in evolutie si un avort spontan), iar acum poate ma ajuta Dumnezeu si va fi bine
. Nu te descuraja, stiu ca acum orice iti va spune unul si altul pt tine e de prisos, dar tb sa ai incredere.... Eu, acum, la a treia incercare, mi-am descoperit o pb de coagulare, dupa ce, in prealabil, mi-am tot facut diverse teste precum: toxoplasma, CMV, toate analizele de sange care se dau, etc si mi-au iesit toate bune. Acum iau tratament pt pb de coagulare si duphaston. Sper din tot sufletul sa fie bine, dar tot nu sunt impacata pana nu merg la eco sa-i vad inimioara. Capul sus si va fi bine. Tu ai avut vreun simptom?
miha79
kriss79 spune:
quote:
Originally posted by Naty
Buna!
De azi sunt si eu posesoarea unui test de sarcina pozitiv. Am avut o presimtire ca raman de cand l-am conceput si, de cateva zile, simteam ca sunt gravida, chiar si fara test.
Va rog deci sa ma adaugati si pe mine pe listuta: DN 14.03.75, UM 12.04.08, DPN (dupa calculele mele) 17.01.09.
Mai am o fetita de 3 ani si 7 luni, Ioana - Alexndra, nascuta pe 10.10.2004.
3 ani!www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
FELICITARI NATY!!! SA DEA DOMNUL SA AI O SARCINA USOARA SI UN BB SANATOS!!(poate faci pereche
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 6 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
Naty spune:
Multumesc, kriss!
Eu sper sa nu am pereche, as vrea tot fetita.
Doamne, nu imi vine sa cred ca sunt din nou la "odisee" dupa atata timp!
3 ani!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
kriss79 spune:
atunci sa fie ce vrei tu! sanatos sa fie!
nici eu nu as da fetita mea pe nici un baietel!!![]()
(ma scuzati fetelor ca am dat buzna la sub, dar am vazut postarea lui Naty si nu m-am putut abtine sa o felicit)
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 6 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
-andreea- spune:
Si eu ma alatur voua..DN: 13.10.79 UM:05.04 dar nu stiu sa calculeez DPN...ma ajuatai voi? si ma treceti si pe mine la lista de mamaici norocoase de IAN-FEBR 2009?
pe 11.05 am facut testul de sarcina si am aflat ca sunt insarcinata! Cata bucurie! Ne chinuim de 2 ani aprox...
DarkBendis spune:
Seara buna, fetelor!
Bun venit fetelor care si-au adaugat numele la listuta in ltimele zile.
Donna, rau imi pare ca ne parasesti, sper sa te alaturi la Odisee lunile urmatoare.
Eu... fara noutati de orice culoare. Toate-s bune, sanii tot grei, greata nu mi-e, oboseala cat cuprinde (ieri la 8 seara trageam la aghioase - de obicei ora mea de culcare e cam 12-1 noaptea). Zic si eu ca Miereamara, mai ca nu imi vine sa cred ca sunt
, ma tot uit la teste - ca la ecograf degraba nu ajung, doctorita mi-a zis ca ma programeaza pentru a doua parte a lui iunie, acum astept "scrisorica" de la spital sa aflu data exacta.
O seara frumoasa la toata lumea

Dark Bendis
6+
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
super98 spune:
Buna seara fetelor!
Sper sa ma primiti si pe mine la un pahar de berica cu acid folic.Hihi
Eu inca nu sunt graviduta...sau o sa aflu mai exact pe 24 Mai.
Am facut pe 10 Mai inseminare si ieri, in ziua 5 de la inseminare mi-a fost foarte rau, stari de voma,mi s-a pus ceata pe ochi.M-a lasat ceata si m-a luat apoi o durere de cap.Si azi am fost la fel de ametita.
Oare sa se fi produs minunea?
Help!!!
Va pupicesc pe toate si va urez sa aveti o sarcina super-usoara, fara probleme si un bebe sanatos!!!!