Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009(3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_let spune:

DN:21.12.1979; UM:28.03.2008; DPN:03.01.2009
Alina1976, ma treci si pe mine, te rog, in listuta?
Multumesc anticipat.

6+

miha79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Buna!

De azi sunt si eu posesoarea unui test de sarcina pozitiv. Am avut o presimtire ca raman de cand l-am conceput si, de cateva zile, simteam ca sunt gravida, chiar si fara test.

Va rog deci sa ma adaugati si pe mine pe listuta: DN 14.03.75, UM 12.04.08, DPN (dupa calculele mele) 17.01.09.

Mai am o fetita de 3 ani si 7 luni, Ioana - Alexndra, nascuta pe 10.10.2004.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004)
3 ani!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_let spune:

Donna79, imi pare f rau ca treci prin asta, iti spun pt ca am experimentat aceasta drama de 2 ori: in oct 2007 si in febr 2008(o sarcina oprita in evolutie si un avort spontan), iar acum poate ma ajuta Dumnezeu si va fi bine. Nu te descuraja, stiu ca acum orice iti va spune unul si altul pt tine e de prisos, dar tb sa ai incredere.... Eu, acum, la a treia incercare, mi-am descoperit o pb de coagulare, dupa ce, in prealabil, mi-am tot facut diverse teste precum: toxoplasma, CMV, toate analizele de sange care se dau, etc si mi-au iesit toate bune. Acum iau tratament pt pb de coagulare si duphaston. Sper din tot sufletul sa fie bine, dar tot nu sunt impacata pana nu merg la eco sa-i vad inimioara. Capul sus si va fi bine. Tu ai avut vreun simptom?

miha79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

quote:
Originally posted by Naty

Buna!

De azi sunt si eu posesoarea unui test de sarcina pozitiv. Am avut o presimtire ca raman de cand l-am conceput si, de cateva zile, simteam ca sunt gravida, chiar si fara test.

Va rog deci sa ma adaugati si pe mine pe listuta: DN 14.03.75, UM 12.04.08, DPN (dupa calculele mele) 17.01.09.

Mai am o fetita de 3 ani si 7 luni, Ioana - Alexndra, nascuta pe 10.10.2004.

3 ani!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

FELICITARI NATY!!! SA DEA DOMNUL SA AI O SARCINA USOARA SI UN BB SANATOS!!(poate faci pereche)

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 6 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Multumesc, kriss!
Eu sper sa nu am pereche, as vrea tot fetita.

Doamne, nu imi vine sa cred ca sunt din nou la "odisee" dupa atata timp!

3 ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

atunci sa fie ce vrei tu! sanatos sa fie!
nici eu nu as da fetita mea pe nici un baietel!!
(ma scuzati fetelor ca am dat buzna la sub, dar am vazut postarea lui Naty si nu m-am putut abtine sa o felicit)

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 6 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns -andreea- spune:

Si eu ma alatur voua..DN: 13.10.79 UM:05.04 dar nu stiu sa calculeez DPN...ma ajuatai voi? si ma treceti si pe mine la lista de mamaici norocoase de IAN-FEBR 2009?
pe 11.05 am facut testul de sarcina si am aflat ca sunt insarcinata! Cata bucurie! Ne chinuim de 2 ani aprox...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns -andreea- spune:

consider UM:05.04 ca fiid prima zi a ultimilui CM, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Seara buna, fetelor!

Bun venit fetelor care si-au adaugat numele la listuta in ltimele zile.

Donna, rau imi pare ca ne parasesti, sper sa te alaturi la Odisee lunile urmatoare.

Eu... fara noutati de orice culoare. Toate-s bune, sanii tot grei, greata nu mi-e, oboseala cat cuprinde (ieri la 8 seara trageam la aghioase - de obicei ora mea de culcare e cam 12-1 noaptea). Zic si eu ca Miereamara, mai ca nu imi vine sa cred ca sunt , ma tot uit la teste - ca la ecograf degraba nu ajung, doctorita mi-a zis ca ma programeaza pentru a doua parte a lui iunie, acum astept "scrisorica" de la spital sa aflu data exacta.

O seara frumoasa la toata lumea

Dark Bendis

6+

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super98 spune:

Buna seara fetelor!
Sper sa ma primiti si pe mine la un pahar de berica cu acid folic.Hihi
Eu inca nu sunt graviduta...sau o sa aflu mai exact pe 24 Mai.
Am facut pe 10 Mai inseminare si ieri, in ziua 5 de la inseminare mi-a fost foarte rau, stari de voma,mi s-a pus ceata pe ochi.M-a lasat ceata si m-a luat apoi o durere de cap.Si azi am fost la fel de ametita.
Oare sa se fi produs minunea?
Help!!!
Va pupicesc pe toate si va urez sa aveti o sarcina super-usoara, fara probleme si un bebe sanatos!!!!

Mergi la inceput