Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009(3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Angellique spune:

Fetelor dati-mi si mie detalii despre Academica Medical.Ati facut consultatie si ecografie acolo?Eu sunt studenta la Limbi Straine si facultatea este chiar in Pitar Mos.Va pupic si astept detalii!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Hello fetele cochetele

BillyBilly, iti dau PM cu detalii despre clinica. Eu nu imi urmaresc acolo sarcina pt ca am Dr. la Euroclinic inca de la prima sarcina si nu vreau sa renunt la ea ca sunt fff multumita. Insa la eco cred ca o sa ma duc si eu pe acolo. E o clinica deschisa de 2-3 luni insa FOARTE misto aranjata. Hai te pup si vb pe PM...

Justme, nu te mai gandi si o sa vezi ca trece timpul!! fa ceva ce-ti place si orele o sa zboare....nici nu o sa-ti dai seama. te rog sa intri diseara dupa eco sa ne spui cum e!!! Sa nu ne lasi pana dimineata!

Yubi, ma bucur daca o sa-ti fie mai bine cu Emetin-ul. Tot e bine ca poti sa iei ceva....eu stiu ca mai luam Emetin cand mi-era rau de masina si era OK, adica avea efect...multa BAFTA!

Donna, imi pare tare rau erai in cap de lista...acum te sterg asa pur si simplu?...OF!

FETELOR, eu nu vreau sa ma sau sa se vada burta pana la mijlocul lui iunie ca o sa fiu nasa si am rochia facuta!! Credeti ca se va vedea ceva pana atunci? Am o rochie asa frumoasa...insa nu e OK daca se vede burta, deloc!

PUP fetele

6+

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

ziua buna, mamici norocoase !!!

m-au trecut asa niste fiori cand am vazut subiectul. eu sunt o mamica de ianuarie februarie 2008,acum spiridusul meu are aproape 4 luni. vroiam sa va felicit din suflet pt puiutii inca mici pe care ii aveti in dotare. am vazut ca deja au inceput temerile, grijile. ma rog la Dumnezeu sa aveti sarcini fara probleme, doar cu bucuria de a avea grija de sufletelul din burtica. micile probleme luatile ca atare si treceti peste ele, va spune cineva care de la 4 luni si jumatate a stat 95% din timp in pat.
sunt grozave acele clipe de "prima data cand..." .primul meu test pozitiv a fost la 5 saptamani , prima eco la care s-a vazut inimioara la 9 sapt, prima data cand mi-au spus sexul la 19 sapt,prima data cand a miscat la 18 saptamani...acum suntem la alta etapa,prima data cand a zambit ,cand a ras in hohote cand a apucat jucaria.......savurati fiecare astfel de clipa

daca aveti ceva de intrebat nu ezitati sa intrati la clopoteii de ian-feb 2008 si sa ne intrebati orice aveti nevoie. zuzele(adica mamicile) va vor ajuta cu placere.

pup toate mamicile si totii bebeii din burtica , felicitari taticilor!!!

Irina de Matei

EREENA
POZE NOI
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_let spune:

Felicitari la toate pt burtici.
Ma hotarasem sa merg azi la eco, insa eu vreau sa-i aud si inimioara, nu numai sa-l vad, pt ca la 5 sapt si 3 zile am facut o transvag si mi-a zis ca avea 2mm, insa acum stau cu teama pana ii aud si inimioara; asta ma interesa, daca nu cumva e prea devreme?! Sa mai astept, voi ce ziceti? justme25 am observat ca ai tot 6 sapt si 5 zile ca si mine; sa-mi zici si mie ce faci diseara la eco, daca i-ai putut auzi inimioara sau e prea devreme. Iti tin pumnii.
Eu ard de nerabdare.....Sper ca puiul meu sa fie bine si sa stea acolo cumintel.
Astept vesti. Va pup pe toate.

miha79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Multumim Ereena!

6+

galmita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Alina1976-eu cred ca se va vedea burtika pana la mijlocul lui iunie.dar trebuie sa fii mandra de asta!

Errena-felicitari pentru micut!!

6+

Puisorul nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Donna79-off nici nu stiu ce sa iti spun!chiar nu mai este nici o sansa?Poate ai ovulat mai tarziu de aceea e sarcina mai mica...nu stiu ce sa zic!imi pare rau!!

6+

Puisorul nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Donna79 imi pare tare rau ca trebuie sa treceti prin asta.

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
Doamne ai grija de bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Donna, imi pare rau dar ce s-a intamplat de fapt?
Si eu am avut acum 4 luni o sarcina oprita in evolutie la 10 sapt. si 4 zile si am suferit enorm dar, Dumnezeu a vreut ca de data asta sa se intample din nou...poate si tu luna viitoare ne dai vestea buna
TUCHI123 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Ralucap, bine ai venit la burticile de ian-feb 2009! Te-am adaugat la listuta!

Angellique, este o super clinica! Totul nou si de ultima generatie. Si nu este inghesuiala ca sunt deschisi de curand si inca nu stie lumea de ei. Dar lucreaza cu aceeasi Dr. ca si altii...adica Dr. de la spitalele de stat care fac ore si la cele private. Intra pe site si vezi.

Michelle, nu e vorba ca nu sunt mandra, dar eu am aflat ca am ramas dupa ce mi-am comandat rochia, si modelul nu permite nici o schimbare in sensul asta...asta e problema mea

Justme, asteptam noutati! Si te rog da-mi si tu data UM ca sa completez la listuta de gravidute.

Cristi, felicitari pt schimbarea prefixului

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput