Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009(3)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Vai fetelor, ce rusine, am uitat ca azi, ce-l putin calendaristic, am facut 6 saptamani
Tuchi1236s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selenar spune:

Buna fetelor,
M-am luat cu treburi si n-am mai intrat aici demult.
Voi cat acid folic luati? Eu am facut o ecografie saptamana trecuta, ne-a zis dr ca avem 6 saptamani si in acelasi timp m-a speriat ca mi-a aratat ca e desprinsa putin sarcina. Oare ce inseamna ca e 'desprinsa'?
Mi-a dat sa pun Utrogestan de 2 ori pe zi cate 2 pastile, si sa iau No-spa la durere (ce-i drept ca pe mine m-a durut de la inceput burtica, cu crampe ascutite asa).
Eu aproape nu mai dorm de grija, si sper sa fie bine (desi crampe tot mai am, cu tot tratamentul...).
Urmatoarea consultatie e programata pe 23 iunie.
Pana atunci, mi-a dat Centrum Materna si in plus, inca 2 pastile de acid folic de 1mg pe zi.
Voi luati asa mult acid folic? Ca stiam ca doza zilnica recomandata ar fi e 0.4 mg, si eu acum ajung sa iau aproape 3 mg (daca-l socotesc si pe cel din Centrum).

Sanatate si sa auzim numai vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Cris30-cred ca fiecareia dintre noi ii este frica dar trebuie sa gandim pozitiv!Doamne ajuta sa fie bine la toata lumea!

7+

Puisorul nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Buna fetele,

Ce e cu gindurile negre? Incercati sa le alungati, fiti vesele, increzatoare...eu ma trezesc fericita in fiecare dimineata si imi aduc aminte: vom mai avea un bebe!

Francesca, fetita mea are un an si cinci luni (si un pic) si ma intreb si eu oare cit o voi mai putea duce in brate? mai ales ca ea doarme la etajul 1, baita ii facem la etajul 2 (dar la baita o duce sotul meu) si deseori vrea sa o iau in brate, e alintata. Mama a zis ca ea ma ducea pe mine pina pe la 7-8 luni de sarcina cu fratele meu.
Azi am dus-o la cresa din nou, prima data dupa 4 saptamini, si a reactionat neasteptat de bine. Nu a plins ci a ridicat bratele la educatoare si mi-a facut cu mina... fetita mea merge doua zile pe saptamina la cresa si asa va merge si bebelusul din burtica.

Vad ca mai sunt fete cu putine simptome, eu am un pic de greata si oboseala, in rest nimic, nici durere de sani macar...

Va las sa ies si eu un pic la soare in pauza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Fetelor..vad ca unele dintre voi sunteti cam stresate. Lasati stresul la o parte ca nu e bun.
Eu sunt ok..mai cu o greata mica, mai cu o lipsa total de pofta de mancare, mai una alta..pana la urma e ok. Maine ma duc sa fac toate celelalte analize.
Va pupa mama pe toate!

Justme7+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://s292.photobucket.com/albums/mm22/justme25_82/?action=view¤t=test.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutu81 spune:

Buna fetelor,

Sunt si eu o mamica de ianuarie 2009, cred ca ma primiti in grupul vostru. DN:02.03.1981, UM:30.03.2008, DPN:10.01.2009.
Am 7 saptamani si 2 zile si in afara de sani mai sensibili nu am nimic. Am avut timp de 2 saptamani o scurgere maronie datorata unui hematom, insa de o saptamana a incetat si mi-e frica, nu simt nimic....daca s-a intamplat ceva?
Azi merg la eco, sper sa fie bine.

Va pup si numai bine, trebuie sa rezistati!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Billy imi pare rau!

angellique eu merg des la Medsana Cotroceni, fiindca e aproape de biroul meu si am fost foarte multumita. Sunt tare curioasa - ce te-a nemultumit pe tine?

mihaela let si eu am un uter "foarte retrovers" si am dus o sarcina pana la termen. Stai linistita in privinta asta; problema cu uterul retrovers este ca ramai mai greu insarcinata, dar odata ramasa nu iti mai cauzeaza probleme.
In alta ordine de idei o sarcina de 6 saptamani se vede la eco normala. Mie la Ioana mi-a vazut sarcina la 6 sapt un doctor de spitalul Davila, care imi facea ecografie pentru a vedea rinichii, fara sa aiba nici o legatura cu sarcinile.
Dar depinde si de doctor foarte mult. Nu te speria de ce ti-a zis doctorul ala, poate nu are ecograf bun sau nu e el prea competent.
Mie de ex. mi-a spus un doctor cand eram cu Ioana in 11 sapt. ca am un fibrom urias (vazuse la ecograf ...) si ca daca am norocul sa nu avortez cu siguranta nasc prematur.
Ei bine, am nascut la fix 40 de saptamani si nimeni niciodata nu a mai vazut vreun fibrom la mine in uter, cu toate ca am facut zeci de ecografii de atunci

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 5+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Justme25-nu sunt stresata doar ca dupa doua pierderi(o sarcina mica si o fetita la 24 saptamani) e si normal sa imi fie putin frica!Normal ca sunt extrem de fericita mai ales ca la mine a durat si mult pana am ramas gravida de data aceasta insa naivitatea am pierdut.o!'Frica este prezenta automat dar nu o las sa ma controleze iar gandurile negre le alung de cate ori pot!Doamne ajuta!

7+

Puisorul nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Francissistef, nici eu nu prea am simptome ... nu mi-e greata, nu-s mai obosita ca de obicei, nu ma doare nimic, doar sanii sunt un pic grei.
Tu o mai ridici pe fetita in brate?
Eu o ridic pe Ioana si ea are 3 ani si 7 luni si 14 kg ... poate ar fi cazul sa o las mai moale cu asta!

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 5+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Michelle..hai sa iti spun un secret: si la mine mai vin gandurile negre..mai ales ca am avut si eu 2 avorturi spontane. Pana sa nu il vad pe bebita la eco eram oarecum nelinistita. Insa cand ma cuprindea panica incepeam sa respir adanc, sa imi inchipui cum mi se umfla plamanii ca 2 baloane de aer si dupa ce faceam chestia asta de cateva ori, ma linisteam. In plus, de la inceput am zis ca ma las in voia lui Dumnezeu si vorbesc cu EL mereu. Mereu ii spun sa aiba grija ca gagalica mea sa se dezvolte normal, sa fie frumos, sanatos, destept (bine, lista de cereri e mai lunga, am facut doar un rezumat)
Deci va inteleg pe toate, dar vreau sa cred ca toate vom fi destul de curajoase incat sa reusim ce ne-am propus.

Justme7+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://s292.photobucket.com/albums/mm22/justme25_82/?action=view¤t=test.jpg

Mergi la inceput