Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009(3)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tonylexa spune:

buna
ma bucur ca v-am gasit, sunt noua pe forumul asta
azi am aflat ca sunt insarcinata, banuiam noi dar am luat un test pt a fi siguri
am o fetita: ana daria nascuta pe 10 februrarie 2007 si astept cu nerabdare si bucurie sa tin inca un bebe in brate in ianuarie 2009
ma voi duce la dr meu saptamana viitoare
deocamdata atat va scriu pt ca ma duc pana la printeza mea sa vad daca nu s-a dezvelit

-------
sanatosi sa fim ca le ducem pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns francisistef spune:

Tony, bine-ai venit! Bebelina ta e cu o lunita mai mica decat a mea. Inseamna ca voi avea o colega de suferinta, cum te descurci cu micuta, doar trebuie luata in brate, cand o scoti afara, cand o pui in scaunelul de bucatarie...eu deocamdata sunt bine, mai experimentez dureri de burta din cand in cans, dureri de spate, astazi destul de des, in rest nimic. Ma simt bine. Nu dorm mai mult, dar am renuntat sa o scot pe Stefi de doua ori afara, o scot doar seara 3 ore, eu sau tati. Am prea multe de facut in casa, ca nu are cine sa ma ajute.
Catalina, cat de rau imi pare pt tine! Stiu prin ce treci, mi s-a intamplat si mie. Slava Domnului ca o am pe Stefi, daca s-ar intampla ceva m-as consola cu gandul asta. Cu ea uit de orice necaz. Nu dispera, vei tine si tu in brate un pui mic de om! Iti doresti prea mult ca sa nu se indeplineasca!
Iris, eu ma consider o persoana fericita, implinita! Nu am fost mereu asa, dar oricate necazuri am avut, am ramas optimista si pana la urma totul se incheia cu bine. Cand eram mica, eram foarte curioasa, o capiam pe mama mea cu intrebarile, cantam mult, desenam, uram sa dorm fara mama, de fapt plangeam pana venea sa stea cu mine, desi mai aveam inca 3 frati de care trebuia sa se ocupe...sunt multe de spus...dar nu toate odata.

Francesca, mami de Stefania (11.01.2007)
5+

http://community.webshots.com/album/561548849xUMTMh?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

quote:
Originally posted by tuchi123

Fetelor, eu cred ca renunt la elevit si am sa iau magneziu 200mg, acesta din urma previne avortul spontan si hipertentiunea in sarcina, cred ca este mai bine o perioada sa o tin asa: 4 no-spA/zi; 3-4 scobutil/zi; 6 utrogestan intravaginal/zi; 5x1mg acid folic/zi si magneziu 200mg 1tb/zi renuntand dupa cum am spus o perioada la elevit toate mamicile si va urez o noapte linistita; a...inca ceva...de cateva zile visez cumplit, pe mine care avortez, pe sora mea care avorteaza, multi copii si mult sange, de ce oare, nu ma odihnesc nici noaptea nici ziua
Sper la voi sa nu fie cazul
Doamne ajuta sa ducem sarcina la bun sfarsit
Tuchi1235+

Buna,de ce ti s-au dat asa multe medicamente, sunt probleme cu sarcina??Mie frica si mie de avort spontan, as lua si eu magneziu dar trebuie sa intreb doctorul intai, mi s-au dat numai vitamine prenatale.

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
5+ Doamne ai grija de bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

tuchi cred ca nu esti singura cu nopti de genu'..si eu acum ceva timp am visat ca am pierdut sarcina..Cred ca de vina este stresul si teama...Acum oricat as incerca sa stau linistita,nu pot sa nu-mi fie cat de putin teama...nah,e si de inteles.
De ex azi noapte m-am foit toata noaptea..mi se parea ca sanii nu mai sunt ok,eram foarte nelinistita si agitata.Si am fost si matinala din cauza asta..si din cauza ca m-am trezit cu niste greturi..
Decat sa iei magneziu simplu,mai bine ia magne B6..Tu ai avut probleme in trecut?
tony,bine ai venit si sarcina usoara iti doresc.

POZE
my baby
6+

Mergi la inceput

Neata!
Credeam ca nu mai mie mi se pare din cand in cand ca nu am niciun fel de simptome. Si asa, fiind la a doua sarcina, sanii mei nu au mai fost la fel de sensibili ca la prima, de-aia nici nu credeam ca sunt insarcinata. Si acum ma dor foarte putin, mai mult cand ma loveste Stefi. Greturi nu am, de dormit nu dorm mai mult decat de obicei, nici nu sunt franta de somn, asa ca mereu ma intreb daca e totul OK.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Buna dimineata,
CRIS30, LEDITIA, da fetelor, am avut probleme in trecut si am si acum dar probabil nu a-ti citit tot ce am scris alta data...
Acum 4 luni, respectiv in dec. 2007, am pierdut sarcinaa(sarcina oprita in evolutie) la 10 sapt. si 4 zile, asa a fost sa fie; acum de la bun inceput, adica de 2 sapt. am scurgeri maronii-grena-crem, o zi asa, una asa,mi-am luat inima in dinti sapt. trecuta si am fost la medic si la eco. si surpriza:hematom de pol inferior, ceea ce inseamna, decolare de placenta; ceea ce ma ucide este faptul ca de 2 sapt. nu se mai opreste.
Deci, de aceea iau atatea medicamente si probabil am sa le tot iau numai sa fie bine.
Va doresc o zi buna tuturor si sa auzim de bine
Doamne ajuta la toate
Tuchi1235+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Tuchi123-si mie mi.a dat sa iau magneziu(magnesolv),un pliculet dizolvat in apa,un elevit pe zi si doua duphaston seara pana in saptamana 12.

Fetelor vreu sa va intreb ceva.Pe mine ma dor sanii dar asa in lateral si parca dreptul mai tare ca stangul,credeti ca e normal?Of abia astept sa ajung luni la medic...

7+

Puisorul nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Claudinna-oau 24 de saptamani!!Felicitari si sarcina usoara in continuare!

Alina1976-ce mai faci?cum esti?

7+

Puisorul nostru scump

Mergi la inceput

Tuchi, daca zici ca ai hematom, nu cred ca ar trebui sa te ingrijoreze scurgerea maronie, asta inseaman ca se elimina. Dureaza pana se duce tot sangele, e bine ca nu curge mult odata. Si eu am avut problema asta pe la 4 luni, cand eram insarcinata cu Stefania, s-a rezolvat cu Duphaston de doua ori pe zi, dar luam si tratament pt Chlamydia. Imi descoperisera ca am Chl. dar si o problema la coagularea sangelui, nu stiu sa spun ce, asa ca nu se stia cauza pt care aparuse hematomul. Luam deci si eu destul de multe, pt problema la sange luam Aspenter la 2 zile. Pana la urma s-a rezolvat si totul a fost OK pana la sfarsit. Tu ai facut analizele complete la sange? Unde? Pe mine m-a trimis medicul la Fundeni.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

MICHELLE
FRANCISISTEF eu imi fac analizele la BIOS Diagnostic, un laborator particular si da, analizele mi-au iesit bine pana acum, sa vad cum imi ies anticorpii antifosfolipidici si atunci am sa a mai linistesc, de aceea nu iau inca aspenter.
Multumesc fetelor pt. interesul de care dati dovada
Doamne ajuta toate fetele
Tuchi1235+

Mergi la inceput