Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009(3)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Billy..imi pare tare rau! Ma bucur insa ca ai puterea sa fii optimista!

Justme7+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://s292.photobucket.com/albums/mm22/justme25_82/?action=view¤t=test.jpg

Mergi la inceput

Leditia..tu esti ca mine..si eu cand deschid frigiderul parca imi vine sa fug...am un nod in gat si pofta de mancare ioc. Mananc fortat mai mult..si asa...doar ce simt ca pot duce. Si azi am o stare de greata..dar v-am zis..nu ma plang pentru ca stiu ca se poate si mai rau!

Justme7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

BillyBillY
Ce veste...,imi pare rau si sper sa fim din nou impreuna

Felicitari noilor burtici

Eu tot cu acele scurgeri ma omor de 2 sapt. pana cand...nu stiu; am sa ma duc din nou la medic miercuri pt. un eco. sa vad exact desprece este vorba; sanii azi nu ma mai dore la fel de tare ca zilele trecute, in schimb, sm ceva greata-un nod in gat.
Va pup si sper sa auzim numai de vesti bune
Tuchi1235+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_let spune:

Buna fetele!
BillyBilly, nu-ti zic nimic altceva decat multa bafta in continuare si sa fie cu noroc!
Si eu sunt putin trista pt ca am fost vineri la eco si mi-a facut abdominala, iar eu am uter retrovers, dar ``mult retrovers``, ca sa zic asa, si abia a gasit sacul ovular; m-a mai si speriat dr ala intrebandu-ma daca sunt sigura ca sunt insarcinata si nu m-a crezut pana nu i-am aratat eco de la Municipal facuta pe 6 mai cand aveam 5 sapt si 3 zile, apoi a cautat mai bine si a gasit sacul ovular......punandu-mi diagnosticul sarcina in evolutie. Mi-e cam teama, dar nu ma mai duc la niciun ecograf, am sa merg vineri la dr care imi urmareste sarcina si voi vedea atunci; oricum, daca Doamne fereste e sa se intample ceva rau(eu sunt patita....), se intampla si cu 10 ecografii si cu zero, asa ca....astept sa-mi creasca burtica....
Acum am 7 sapt si 2 zile dupa UM,iar vineri voi avea aproape 8 sapt, poate se vede ceva la eco dr meu (oricum el imi va face tot abdominala). Sper sa fie bine. Pe mine nu ma incearca niciun simptom, decat dureri de sani si somn...... Cam ata, va pup pe toate si sa auzim de bine.
7+

miha79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by Angellique

Buna dimineata mamici.Cum va simtiti?Spuneti-mi si mie daca ati fost la vreun doctor si ecograf la Academica Medical? Pentru ca voi merge acolo saptamana viitoare.La inceputul saptamanii am facut ecografie si consultatie la Medsana si am ramas foarte dezamagita(poate si pentru ca nu mai fusesem niciodata acolo).
6+

Angellique, de ce ai fost dezamagita de Medsana? Poti sa-mi dai detalii? Despre care centru e vorba? Noua ne-a facut firma abonament acolo si ma bucuram ca pot scuti niste bani, dar daca zici ca e naspa... Da-mi cat de multe detalii poti.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Billy, toate au un mod de a se rezolva de la sine si ai sa vezi ca in curand vei fi din nou cu noi!

6+

galmita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Fetelor, imi pare rau pentru pierderile suferite. Nu va pierdeti speranta, minunea va veni si la voi.
Cica sunt normale 2 pierderi de sarcina la o femeie. Daca sunt mai multe, atunci trebuie facute investigatii.
Am patit-o si eu anul trecut pe vremea asta.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Off,Billy,imi pare rau.Acum oricum cuvintele sunt de prisos..
Intr-o zi o sa apara soarele si pe strada ta.Totusi,mergi la dr si vezi ce si cum...Poate fi o problema si pe viitor e bine sa stii de ea.O insuficienta de progesteron,probleme cu coagularea,o infectie..E mai bine sa stii si sa tratezi din vreme...si la urmatoarea sarcina sa fii pregatita.
Te pupic si ai grija de tine.Si oricum mergi la dr,sa-ti dea tratament sa nu faci septicemie..Pupici.

POZE
my baby
6+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihaela_let

Buna fetele!
BillyBilly, nu-ti zic nimic altceva decat multa bafta in continuare si sa fie cu noroc!
Si eu sunt putin trista pt ca am fost vineri la eco si mi-a facut abdominala, iar eu am uter retrovers, dar ``mult retrovers``, ca sa zic asa, si abia a gasit sacul ovular; m-a mai si speriat dr ala intrebandu-ma daca sunt sigura ca sunt insarcinata si nu m-a crezut pana nu i-am aratat eco de la Municipal facuta pe 6 mai cand aveam 5 sapt si 3 zile, apoi a cautat mai bine si a gasit sacul ovular......punandu-mi diagnosticul sarcina in evolutie. Mi-e cam teama, dar nu ma mai duc la niciun ecograf, am sa merg vineri la dr care imi urmareste sarcina si voi vedea atunci; oricum, daca Doamne fereste e sa se intample ceva rau(eu sunt patita....), se intampla si cu 10 ecografii si cu zero, asa ca....astept sa-mi creasca burtica....
Acum am 7 sapt si 2 zile dupa UM,iar vineri voi avea aproape 8 sapt, poate se vede ceva la eco dr meu (oricum el imi va face tot abdominala). Sper sa fie bine. Pe mine nu ma incearca niciun simptom, decat dureri de sani si somn...... Cam ata, va pup pe toate si sa auzim de bine.
7+

miha79

Miha..sarcina e prea micuta pentru eco abdominal...la eco intravaginal insa se poate vedea super clar. Iti spun...am poza cu gagalica mea careia i se vad si lopatelele (ca inca nu le poti numi manute) in formare...deci pentru linistea ta, ti-as sugera sa faci intravaginal.

Justme7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

BillyBilly, multa bafta de-acum inainte! E nemaipomenita atitudinea ta, ai admiratia mea pentru ea. Sper din suflet cit de curind sa vina bebelusul mult dorit si la tine!

Leditia
, avem acelasi DPN, cine stie poate ne vor fi copilasii "fratiori" de la distanta... sunt curioasa cum va veni bebele acesta, fetita mea s-a grabit si a venit cu 10 zile mai devreme.

Eu inca nu mi-am facut analize, merg la ginecolog, nu la moasa cum se face aici de obicei, si inca nu am reusit sa obtin o programare. (a se citi inca nu am sunat).Ma duc miercuri seara la doctorita de familie si o sa vorbesc si cu ea atunci... probabil saptamina viitoare o sa imi fac si eu analizele de singe si imi e frica, eu lesin de obicei, sunt o bleaga la luat de singe.

Ma duc sa imi iau prinzul cu colegii... va doresc o zi buna si pofta buna daca mai sunteti la prinz!

Mergi la inceput