Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009(3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Neata!

Ileana Cosanzeana, bine ai venit!

Noi am fost in weekend la Snagov, unde are prietena mea o casa, a fost asa de frumos ... pe fie-mea nu mai puteam sa o iau din curte!

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004)
3 ani!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Mi-am schimbat si eu semnatura

Justme7+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://s292.photobucket.com/albums/mm22/justme25_82/?action=view¤t=test.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Just, habar nu am... mie mi-a spus ca mi le da abia peste vreo 2 saptamani (a se citi: analizele, de facut)...

6+

galmita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

hMM....ti le da de facut peste 2 saptamani ralu? Dar de ce abia atunci?

Justme7+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://s292.photobucket.com/albums/mm22/justme25_82/?action=view¤t=test.jpg

Mergi la inceput

N-as putea sa-ti spun... cred ca asa s-a obisnuit doctorita asta. Am o prietena care a nascut cu ea si si pe ea a trimis-o la analize pe la 8 saptamani...
dupa cum ii place fiecaruia.

6+

galmita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neata burtici. :)
Vad ca multa lume se simte bine...Eu am o stare de greata permanenta,nu prea am chef sa mananc..Si culmea desi n-am prea mancat,m-am cam rotunjit la mijloc,ceea ce nu-mi place deloc..Cred ca oi retine lichide,ca apa beau destula,in rest mananc doar asa sa aiba bb ce papa,ca dupa mine...ma uit in frigider,bleah..imi zice fratele meu de gratare si tort..io,bleahhh..m-am minunat si eu de mine,mai ales ca inainte eram o carnivora convinsa..acu daca-mi pui carne si o leguma prin farfurie(bine nu orice leguma) s-ar putea sa mananc doar leguma si carnea nu prea..
In rest,mi-e somn,..dorm destul de mult,bine acum am avantajul ca sunt in concediu si pot,apoi nu stiu cat o sa mai dorm eu,dupa ce incep jobul.
Miercuri am programare la dr..abia astept sa merg si sper de data asta sa-i vad si inimioara lui bb..

Iris,avem acelasi DPN...:)
Analizele sunt gratuite doar o parte..cele generale,hemoleucograma, glicemie, calcemie, transaminaze, creatinnina+ureea sanguina, colesterolemie, trigliceride, coagulograma, grup sanguin si RH,cele de urina...cele imunologice nu sunt gratuite sau cele pt descoperirea SALF,in caz ca va da asa ceva.Mai sunt cele serologice,care iarasi nu sunt gratuite.
Cumnata mea este graviduta in aproape 3 luni si a facut analizele acum si a dat 4 mil.Eu acum cativa ani am dat destui bani pe toate cele de mai sus,dar asa am descoperit si sindromul acela..
Eu de ex.sunt vaccinata pt hepatita B...si nu cred ca mai fac analiza asta,ca stiu ca la fostele sarcini nu mi-a mai dat-o de facut.Iarasi am facut data trecuta CMV si rubeola,printre altele si astea doua mi-au iesit cum ca le-am avut..si sper sa nu mi le mai dea acum..
Gata,ca am scris o gramada..Va pupic..

POZE
my baby
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Am avut si eu ceva greturi azi, chiar imi faceam probleme ca la mine sarcina nu se manifesta in nici un fel..
Am o intrebare pt fetele care au facut eco in jur de cinci, cinci saptamani si ceva.Ce dimensiune avea sacul gestational? La mine crescuse de la 4saptamani si trei zile la cinci saptamani de la 5mm la 15mm. Embrionul nu s-a vizualizat, dar in schimb s-au vizualizat foarte bine tesuturile din care urma sa se dezvolte embrionul. Doctorul a spus ca arata bine, dar sarcina per ansamblu este mai mica cu o saptamana decat calculele mele, desi este perfect dezvoltata pt varsta pe care o are acum 5saptamani si cateva zile.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Mie nu mi-a spus cat are saculetul...
Pot sa te ajut doar cu dimensiuni de galmita daca te ajuta cu ceva...

6+

galmita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Hello dragalaselor!

Alina, te rog scoate-ma din lista, va parasesc deocamdata deoarece am pierdut sarcina in week-end. Nu stiu de ce, n-am avut nici un simptom de avort, nu m-a durut nimic nici inainte nici dupa...mi-a venit sa merg la toaleta si cand am ajuns, sangele curgea siroaie. In continuare ma simt bine, un pic confuza, dar plina de incredere ca asta nu-i capatul drumului. Eu nu sunt trista, va rog sa nu fiti nici voi. Poate va prind din urma

Va iubesc pe toate si va multumesc pt ca ati fost alaturi de mine!

Catalina

6+

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

BillyBilly.....NU SE POATE !!!!!!! eu iti doresc tot binele din lume si sa dea Dumnezeu sa ramai graviduta din nou cat mai curand si sa duci sarcina pana la capat. Sunt trista pentru tine si imi este greu sa cred ca ti se intampla din nou

maryb 16+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput